5 yıl sevgilimle aynı evde yaşadık ama benimle evlenmedi, ben de ayrıldım. Sonra bir ay sonra biri ile tanıştım ve statüsü yüksek, paralı biri üç ay içinde nikah kıydı. Bana nasip bu mu?
1 gü
5 yıl sevgilimle aynı evde yaşadık ama benimle evlenmedi, ben de ayrıldım. Sonra bir ay sonra biri ile tanıştım ve statüsü yüksek, paralı biri üç ay içinde nikah kıydı. Bana nasip bu mu?
Cevap
4Cevap
Siz zaten evlenmissiniz ama resmi nikah eksikmis sadece akıllı olsaydın 5 sene niye evlenmek yerine oyaladı seni
Ya ilk ben istemedim üç yol sonra o
Kanka 5 sene aynı adamla nikahsız evlenmeden nasıl yaşadın hayret ediyorum? ben daha hayatında kimseye nude bile atmadım.23 yaşındayım daha kimseyle birlikte olmadım. En büyük korkumda benimle birlikte olunca soğuyup gitmesi.
Herkesin kendi yaşantısı ben dindar biri değilim ki nikahta önemsediğim bir şey olmadı
Ve onun sebebi bitişi biraz kıskançlık oldu aşkında ama hayırlısı oldu
Resmi nikahın dindarlikla ne alakası var? konu dindarlik olsa dini nikah derdim. eger evlenmedigine icerlemesen bu soruyu acmazdin burada
Ben nikahı saçma bulan biriydim
İlj üç yıl o evlenmek istedi ama ben istemedim sonra çoçuk istediğim için ben istedim o saçma sapan gurur yaptı
Değer veren evlenir gurur yapmak bahane bekar yaşamak şahane sen hiç mi bir şeyleri akıl edemiyorsun? yarın seninle birlikteyken tutup üstüne başkasıyla evlenmeyeceginin garantisi var mı siz erkeklere nasıl böyle guvenebiliyorsunuz? o zaman sen metres konumunda olacaksın çocuğun olsa zinadan doğdu diyecekler
Yani şu an ben evliyim zayen o yüzden çok takılmıyorum sonuçta dwşdmjejd bakarsan evlendiğimi de yazdım ama okumadın
Hani nişanliydin
Kanka ne diyorsun sen soruyu oku bir daha
Pardon nişanlı değil onu yanlış yazdım karıştırdım başkasına yazacaktım. ama evli olduğunu falan yazmadin sen
Soru
Beş yıl sonra başkası ile evlendim diye sen bir daha oku
Ben açıklamayı okumadım sadece soru başlığını okuyup hemen cevap verdim o zaman bu muhabbet başından beri yanlıştı sjsjsj
Yani bende anlamadım ama ayıp olmasın diye devam ettim
Senin soruna çok benzer bir soru açmış biri vardı aynı anda ona yazıyordum karıştırdım net. kiz 7 sene nişanlı kalmış şimdi birlikte olmuş düğünlerine az bir zaman varmış ve nişanlısının ona soğuk yapmaya başladığını söyledi hatta babası böyle bir şey olursa cocuk evlenmesse falan oğlanı vurdururmus falan bir şeyler dedi
7 sene nasıl nişanlı kalmış yav
Ayrıca babası yapmasın öyle bir şey onun yerine konuşmak mantıklı
Kızın babası zengin kanka babam vurmaz vurdurur falan dedi djsjdj işte zenginlerya bu ülkede adalet onlara işliyor ne kadar kolay adam öldürmek onlar için babasına guveniyor
Sallıyordur
Yok baya gerçek söylüyor valla. ona biraz sinir oldum bize sıra gelince her şey ortada ama sırf zenginler diye rahatlar birde adalet herkese adaletmis babası çalışmış kazanmış zengin olmusmus bir şeyler salladı baya. zaten milletinde eli armut topluyor
Sıkıyordur öyle kolay mı adam burmak ayrıca koçun sahibi falan eğilse zor
Ya kanka kız aşırı tecrübesiz tek onu tanımış ilk sevgilisiymis yani sordum dedi daha önce kimseylede konuşmadım diye durmuş durmuş evlilik arifesinde birlikte olmuş çok duygusuzca konuşuyordu bir görsen bende aynısını dedim bu seferde sanki kadın dusmaniyim gibi konuşmaya başladı dürtülerime hakim olamadim diyorda iş buna kalsa 5 kere hamile kalmıştım. erkeklere güvenilmez yani açık.
Ya olabilir aslında onun tercihi bizi bağlamaz ki istediği zaman beraber olabilir
Ben ilk sevgilimle 5 yıl yaşadım mesela
İnsanlar tercihlerinin sonucuna katlanır ben onun kimseyle bişe yaşadığına ne kadar durduğuna karisamam buna bişe demedim sadece evlenmeden birlikte olmuş şimdi bunun için ağlıyor. konu bu
Tamam pişman olmuş olabilir sonuçta insan hata yapabilir ne biliyim çok abartılacak bir şey değil bendce takılma
Onun içine işlemiş bu durum beni ne bağlar düşüncemi söyledim geçtim. evlenmeden birlikte olma olursan gidiyorlar
Ya bu kişiden kişiye göre değişiyor benim ilk sevgilimle olmadı evlilik ama kocamla da öncesinde beraber olmuştum hemen evlendik
Erkeğe ve yetişme tarzına göre bence evlenmeden olmalı ne bileceksin ten uyumu var mı yok mu evlenince olmazsa boşanacak mısın
Erkeklerin bircogu bak birçoğu diyorum hepsi değil cinsellik odaklı Türkiye aterkil sistem üstüne kurulu bizim ulkemizin erkekleri çoğunlukla adam olarak yetiştirilmiyor namus gibi kavramlarda hep kadınlara atfediliyor o yüzden erkekleri saliyorlar bizim basimiza durmadan katlediyorlar taciz ediyorlar bizi ülkenin durumu bunu net gösteriyor. senin şu anki kocan azınlık içinde say
Ya devir değişti etrafımda önüne gelenle yatıp bakire erkekle evlenen çok yani sonuçta erkekler böyle diye kadınlar da cinsellik nimetinden uzak durmak zorunda değip
Bizim ülkemiz hiç değişmedi sanki Türkiye'de yaşamıyor gibisin kanka. bir günde 5 kadın cinayeti okuyorum bazen. ustelik bilimsel araştırmalara göre tr de Z kuşağı erkekleri eskiye nazaran daha geri kafalı davraniyor
Fikirlerimiz uyuşmuyor belki de iyi geceler
Fikirlerimiz uyuşmuyor değil sen bu ülkenin gerçekleriyle henüz tanismadin sadece:(saf gibisin. sanki tüm kötülüklerden arinmissin kızının gözü önünde eşinin boğazını keserek öldürdüğü Emine bulut sevgilisi tarafından parçalanan münevver karabulut ve daha bir sürüsu bunlar senin ülkende olmadı mı?
Uzatmak istemiyorum bana göre bu şekilde değil devir şu an daha farklı
Cinsellik daha normal ve olağan
Benim fikrim bu
10 kadından birisi öldürülüyorsa 9 kişi normal demek oran bunu verir
Dimleyemem iyi geceler
2026 yılının ilk 5 ayında en az 118 kadın cinayeti işlenmiş, 132 kadın ise şüpheli şekilde hayatını kaybetmiştir.
Bunu az önce googlede araştırdım sesimi açıp açmaman pek önemli değil senin net erkek olduğundan veya bir kadın düşmanı olduğundan şüpheleniyorum atarkillligin kol gezdiği erkeklerin pipisine düğün yapıldığı bir ülkede utanmasan kadınlar mutlu şiddet görmüyor ve oldurulmuyorlar kadınlar rahatlar diyeceksin azcik utan
Sjwşxmdjwpdmdnwjjs
Yani ben kötü bişe demek istemiyorum fakat tüm bu yazdıkların sana geri dönecek bunu da buraya yazdım.
Allah tedavi versin inşallah ne diyim fowğdkdıwoeoekejek
Sana tedavi versin bu düşünceni instada bir yerde yazma dikkat et feminist kadınlar seni bir güzel linç eder aklın başına gelir
Salll beni cjwşdmdnd
Sende beni sal zehirlendim senden gece gece
Abla başını ye
22 yaşındayım büyük ihtimalle benden büyüksün ve yaslisin abla deme benim sana abla demem lazım sjsjsj
Tamam dkeldk
Tamam teyze
Valla yeter baştan bileydim ne ugrasirdim 40 kusur yorum djejdjd sen evli barkli kadınsın şimdi yat hadi
Tamama dwşsmsjd
Sisiskiei
Demekki her şey yalanmış bir ay içinde bitiyle evlendinse
İkinci iyi enayi
O da yaşamış abi?
Ya mevzu'nun yaşayıp yaşamaması değil ki mevzu Hani ilki sevgilin olup bir iki kere yapsan neyse de 5 sene boyunca aynı evde yaşamışsınız yani istisnasız her gece olmuştur muhtemel yani 5 sene birisine sevgili değil resmen karılık yapmışsın 5 senede kaç defa birlikte olmuşsunuzdur
Oda yaşamış abi en azından ben biriyle o kaç kişiyle
O da çok yaşamış dostum benden büyük ben söyledim zaten bunu bana seni evlenmiş boşanmış sayıyorum dedi
Ya o bana ilk üç yol üç kez evlenme teklifi etti bu arada ben hazır değildim sonra istedim o gurur yaptı sonra zaten saçma kıskançlığı yüzünden birti ğeşimi de bırakmadı
5 yıl kullandı yani seni?
Yok kullanmadı
Ne yani hiç mi dokunmadı sana bişey yapmadınız
Bende ona dokundum
Kendini teselli etme boşa 5 yıl boyunca kullanılmışsin. Sonra bırakmış işte. Evlenmemiş. Herşeyi yaşadınız dimi
Allah Allah ben bıraktım dostum
Çünkü evlenmedi de bıraktın o da zaten bunu istiyordu
Hayır kavga ettik saçma kıskançlığı vardı ora peşimi bırakmadı hatta kocam olunca eşim tehdit etti mal mal yazmış o benim karım aramıza girdin diye
Teselli etme kendini. Özlüyor musun onu
Yok lan kocam çok iyi yakışıklı falan parası bile yoktu onun
Kocan mı iyi yatakta o mu
Enayilik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadıkların gerçekten çok zorlu bir süreç olmuş. 🥺 Hayat bizi bazen sürprizlerle dolu yollara sokar, değil mi? Nasip dediğimiz şey, sadece başımıza gelenler değil, aynı zamanda bizim attığımız adımlar ve hissettiğimiz duygularla da şekillenir. Yeni evliliğinde huzuru ve mutluluğu bulabilmen en önemlisi. Yüreğinin sesini dinle ve neyin sana iyi geldiğine odaklan. Bazen aradığımız huzur farklı kapılarda bizi bekler. Sevgiyle kal. 💕✨