Evli sevgilim ilişkinin başlarında seninle evleneceğim diyordu sonra ben onun yaptığı bi hatadan dolayı ilişki içinde hep sinirli kavgacı trip atan bi insana dönüştüm ki bence haklı sebeplerim vardı ve bana sırf bu yüzden böyle olduğum için benimle karısını boşayıp evlenmeyeceğini söyledi ve senin böyle olduğunu bilmiyordum bilseydim asla seninle bu yola çıkmazdım dedi ilk başlarda melek gibiydin
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kullanır atar seni
Lan neden hakli evli adamla 5 yıl gecirmek ne sen o kadına hiç acımadın mi
Banane be kadından
Kocası düşünmemiş benmi düşüncem
Nasıl sanane ya senin kocan başkasıyla 5 yıl geçirse ne hissedersin
Öf öğrendiğm an basar giderim kadın bile bile hala devam ediyo herkezi masumlaştırmayın be
Kadın senle ilişkisi olduğunu bilmiyodu bence
Ve bu miğde bulandırıcı bişi
Gayette iyi biliyodu hemde daha ilişkinin başında biliyodu
Senin yaptığın yinede miğde bulandırıcı bişi kusura bakma ama manipüle ile alakası yok burada akıllı davranan sen olman lazımdı
Ya ben daha 18 yaşındaydım beni kandırdı tehdit şantaj işte gelmezsen şurdan kendimi aşağı atarım korkuttu manipüle etti tamm belki o ışıklı hayata kandım orada hatalıydım ama saftım kandırıldım burada bi mağdur varsa oda benim
Karısıda en az onun kadar pis
Yavrucum tamamda senin mantıken evli bi adamla birlikte olman yine saçma anladın mı mantık dıyosan kanmak değil kimse kendini aşşa atmaz bende senden bir yaş büyüğün ama hayatımda evli bi adamla birliktelik düşünmedim saçma çünkü
Ya kandırdı diyorum neden anlamıyorsunuz
Kuzum bende diyorum ki ne konuda kandırdı sen en başta bilmiyor muydun evli olduğunu
Biliyodum ama konu bildiğin gibi değil gerçekten neyse ne yaşadığımı bi ben bide Allah biliyo kullar bilmesede olur
Bilmiyorum ama senin hatan en başta evli olduğunu bildiği halde çıkmaktı bunun bilip bilmemekle alakası yok
Gerçekten bildiğin gibi değil ya bu tür pislikler hiçmi suçlu değil ya milletin gül gibi kızlarına el uzatıyolar ne hale getiriyolar ben şuanda yaşayan bi ölüyüm
Ama seni gerçekten çok manipüle etmiş, beş sene boyunca ona iyi katlanmışsın
Evet manüpüle etmiş
Şehir neresiydi
İst
Büyükşehir, anladım yoksa Anadolu'nun bir köşesinde olsa acaba nasıl olur diecektim
Nedenki
Küçük yerlerde herkes birbirini tanıyor ve bir şeyler yapamıyorlar, bundan dolayı
Anladım
Küçük yerlerde erkekleri dinliyorsun azgınlar ama herkes herkesin ne olduğunu biliyor yan yana gelince sus pus olmuşlar durumdalar
Ayrıldım bitti zaten
İyi yapmışsın, senin adına mutlu oldum
İyi yaptım dimi
Elbette bunun sonu nereye kadardı ki
Bazen vicdan azabı çekiyorum acaba ona yanlışmı yaptım belki beni seviyodu felan
Ama sevse eşimi boşayacam demiş beş senede boşardı
Ya ben ilişki içinde değişmişim bıktırmışım bu yüzden seninle evlenip hayatımı karartamam dedi
Ya illa ki değişeceksin, çünkü bir beklenti içerisine giriyorsun, seninde duyguların var, adam rahatlık istiyormuş demek ki senin duygularını önemsememiş
Evet hemde hiç önemsemedi
Burcun nedir
Kovs
Bende boğa, koçlar kendi ayakları üzerinde durabilen kişiler, koşturmaca bir şeyi başarma onlarda var, bu adam seni iyi hipnoz etmiş
Koç değil kova
Pardon
Kova nasıl olur bilmiyorum
Hm
şu an zaten psikolojikken hiç iyi değilim beni okdar bağladıkı kendine resmen aşk acısı çekiyorum
Aşk acısı nasıldır bilirim, herşeyden soğumuşsun hiçbir şey yapmak istemezsin, senin şu an yaşadığını hep yaşadım yaşıyorum
Senin derdin ne
Söylemesem, hemen hemen senin ki gibi benzer
Tabi ama ben sanki biraz biraz unutuyorum daha 1 hafta olmadı
Onunla iletişimi kestiğin zaman onu hatırlatacak hiçbir şey kalmadığı müddetçe unutursun aklına bile getirme onları
Ama ona acıyorum neden böyle oluyo sence
Çünkü kalbini vermişsin, onu çok sevmişsin, çok güzel hayaller kurmuşsun biranda atamıyorsun
Neyapmalıyım yani
Onu hatırlatacak herşeyi hipo ile sil 🤭unut onu böyle böyle aklına bile gelmez
Olmuyo işte
Sence haksızlıkmı yaptım ona
Sen haksızlık yapmadın o sana yapmış, çünkü evlilik kader ve kapalı kutu, ne çıkacağını bilemiyoruz, o seni kandırmış durmuş, o hemen eşini boşayıp sana koşa koşa gelmeliydi
Öyle yapmalıydı dimi
Evet
Beni kandırdı pislik
Aynen seni kandırmış, sonrada vazgeçiyor yaptığı hiç hoş bir hareket değil
Ben vazgeçtim
Çünkü bi sonumuz yok
Kendi eşinden boşansa sonunuz olurdu veya olup olmayacağı netlik kazanırdı ama bu şekilde seni bariz oyalamış
Ne iş yapıyorsun, özel de mi yoksa kamuda mı çalışıyorsun
Onunla beraber çalışıyoduk ben kardeşim O sonra dedi benim işim olmuyo
Çıktık işten
7/24 yan yana gibiymişsiniz
Evet öyleydik ama onuda mahvetti işim olmuyo dedi ama ben çok çabaladım sırf yan yana olalım diye sırf iş olsun diye eşşek gibi çalışıyordum
Kendimiz için değil hep başkaları için çok çabalıyoruz, artık kendimize değer vermenin vakti geldi, yoksa geriye dönüp bunları yapmasak dememeliyiz
Canım çok yanıyo
Sırf karısına çocuklarına Gül gibi bakmak için rahat bi işe girecek
Elbette yanar, kimin yanmaz ki, terkedilmek gibi ağır bir şey yok
Ben terkettim o terketmedi
Ama sen doğru olanı yaptın, senin için ferah olsun
Doğruyu yaptım dimi
Doğru az bile kalır en doğrusunu yaptın
Bazen ona haksızlık yaptığımı düşünüyorum
Ama neden, seni kullanmış bunun farkında olmalısın
Özelden yazmak ister misin
Olur
Nerden konuşmak istersin, buranın dm sinden mi, Instagram falan mı
Bura dm
Benim xper yetmiyor, sen atabilir misin
Zaten birde gizlisin beni ekle bende seni ekleyeyim
Senin xper yüksek mesaj atabilirsin
Atılmıyoki sana
Ayarlara bakayım
hiçbirsey olmasa yine boşamazdı boşayan 5 yılda boşardı coktan zaten klasik evli erkek yalanı
Kullanılmışsin ve bunu inanmişsin ama kullanılmayı hak etmissin kusura bakma nsjxjx
seni manipüle etmiş
Hemde çok
Ayrıldım zaten
Başta melektin demek ki
Senle işi bitmiş
Baştan evli olduğunu biliyomuydub
Kullandi attı iste