Yıllar geçti oda evlenmedi bende neden bana bunu yapti bilmiyorum?

2018 yılında nikahtan 3 gün sonra terk edildim. nikahtan bir hafta sonra düğün olacakti farklı şehirlerde ama 3 gün sonra terk edildim evim hazirdi her şey hazirdi... sadece maddi durumumuz beyaz eşya almaya yetmemişti ama bir miktar para hesabıma vermişti ailem kısa süre sonra durumlarini toparlayinca evimiz için yardim edeceklerdi. ama nedense bir anda bunu başima kalkip beyaz eşyayi bile almadiniz zaten falan diye küçümsediler beni ve ailemi... gelin evim hazirdi gelinden önce o yatakda damatin abisi ve yengesi uyudu ev gezmeye gelmişler daha gelinin girmediği eve hiç sesimi çıkarmadim nişanda saçimi ailem yaptirdi erkek tarafi kuaför masraflarini karşilamadi. düğün salonunu erkek tarafı tutar bizim bildiğimiz bunlar bana dedi ki utanmadan kendi şehrinde tutulan salonun parasını bile bize ödettin dediler şok oldum bir anda kavga çıkardilar ve ayrıldık. hiç bişi talep etmedim direk boşandık bana senin bana olan sevgindeb dolayi evliliği denedim dedi ayrı bir şok yaşadım... sonra birdaha hiç konuşmadık o kişide bende halen evlenmedik yıllar geçti halaa çok merak ediyorum neden bana bunu yaptilar sebepsiz. yere neden evlendi neden gitti neden bir açıklama yapmadi.. arada aklıma geliyor diyorum sorayim neden seneler önce öyle yptin değdi mi diye sonra diyorum ki demek değmiş ki yapmiş demek değmiş ki hiç aramamiş...

Yıllar geçti oda evlenmedi bende neden bana bunu yapti bilmiyorum?