beş yıl sevgilim ile aynı evde yaşadım. Herşeymiz birdi biz bir bütündük kesin evleniriz gözü ile bakarken ayrıldık. Ve ben başkası ile evlendim çok şaşkınım nasip böyle bir şey mi sizce
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gerçekten seni biri aldı bu şekilde yani kocan biliyor mu bu durumu? Bildiğin ikinci evliliğini yapmışsın da çünkü 😂 yani böyle bir şey herhalde
Aynen bebe🤣
Şu yorumu okudum ve tüylerim diken diken oldu. 2022 yılındayız. Yıllarca erkekler her haltı yedi ve kadınlara gelince böyle cümleler kuruldu ve hala aynı kafa devam ediyor. Hanımefendi seni kim aldı ne ya? Kendisi gibi daha önce birlikte yaşadığı birisi olan bir erkek neden evlenmesin? Bu yorum sizin zihniyetinizi belli ediyor işte böyle erkekler olduğunu biliyorsunuz? Bir kadınla aynı evde yaşayan bir sürü erkek var o erkeklerden birisi neden bu kadınla evlenmesin ya da bu kadına aşık olan bir adam bunu bilse ne fark eder neden evlenmesine aşk bu ? Gerçekten yazık. Yazık. Ama en güzeli de bu kötü kalplerin asla sevgi ile dolmayacağı.. bana da saldır şimdi hazırım
@Üyeismikullanımda5a dostum boşuna konuşma anlatamazsın ona göre erkek herşeyi yapar aynı evde yaşar mesala benim beraber yaşadığım adam hakkında demiyor ki onu kim alır? Bana diyor çünkü zihniyet bu
"onlar dini işine geldiği zaman hatırlar ve işine geldiği gibi algılar işte bu münafıkların sonu ebedi cehennemdir. " Bak bu ayet sende dini kullanan yalancı. Olduğunu biliyorsun. O kadına iftira atıyoesun ama ailesinin sevmediği okumamış evde yatan senin gibilerde bu sorun var.
Ayrılma nedeniniz neydi çok merak ettim 😂
Sorumsuz rahat. Dünya yansa umrunda değil böyle bir tipti
Pişman mısın peki? Geri gelse tekrar dese ne düşünürsün?
Onun yüzünü görmek istemiyorum kocamı seviyorum adam tanıdım
O zaman mutluluklar dilerim size 👍
Yapcek bişey yok gayri
Olur olur
E yoluna bak artık
Afferin sana
İğrenç
Niye kanka
5 sene hor kullanılıp başkasına eş olmak 👎
Birincisi senin gibi cehaleti büyük ezik insanları pek takmam normalde. Cinsellikten bahsediyorsun anladığım kadarı ile bu bir ihtiyaç. Sen hayatta kadın yüzü mü gördün ezik. Komiksin. Eşimde bir kadınla 3 yıl yaşamış çünkü bu normal ama senin gibi orgazm nedir bilmeyen cinselliği yasak gören ahmak ne bilsin
Ağlamayın, yaralı dilhunlar sizi
Ahaha çok yaralıyım ama en çok senin adına. Yazık kesin kadın yüzü görmemiş bir eziksin fjskdkd
Erkeklerin çok kadına ulaşması doğada var. Kadın ise tek eşli olmalı. Sen şimdi o stresli travmalı beyninle otistik bir birey fırtlarsın
Geçmiş olsun hadi ☺
Bu kadar sinirlenceksen 5 sene ayni evde yaşamasaydın 😊😊
Evet erkeklerin doğasında var ama senin Gibi eziğe bakan tek kadın yok fjağskdheıwğdmdh
Evet senin gibi kaşarları himayeme alıp da arkamdan g*vat dedirtmem 🤣🤣
Erkek yapar kadın yapamaz diyosun ee ksdın yapamazsa erkek nasıl yapucak beynine s. Oktuğum erkeğin nefsi var kadının yok mu. Or os pu evladı bu arada anneni almışlın himaye altına. O tam or os pu yapma çok namuslkusun ya annene or os pu dedrtiyorsun 🖕😅😅
Senin yaran belli birden fazla baban var senin sen bu saatte işin yok erkek gibi para kazanmıyor sun yarım ekrek hadi babanın yanında anneni on kişi s.. kerken annenin iniltisi dünyayı sallıyordu on erkek annenin memelerin boşalıeken baban izliyordu. Bak anneni nasıl s... ktiriyorum fjsldks namuslu
O evlendimi
Hayır
Cinsellik oldumu onla