Sosyal medya uygulamalarına giriyorum, özellikle TikTok. Bu arada TikTok kullanıcısının zeka seviyesi ortalamasını biliyorum, o ayrı. Gözüme şu çarpıyor: İnsanlar aşırı şekilci olmuş! Yok burun şöyle, kaş böyle, saç şöyle, kıyafet böyle, boy şu kadar bilmem ne... O kadar saçma gönderiler ve paylaşımlar var ki!
Özellikle kadın tarafında var bu; topluma hakaret eden var, 'Neden çirkinsiniz?' diye söven var. Ve aynı kadının tipi de o kadar normal bir tip ki, podyum mankeni değil yani! Ne ararsan var ya: Kendini beğenmişlik, kibir, ego... Ne ara bu kadar şekilci, garip bir millet olduk biz? Erkekler de garip! Hepsi ilişki koçu olmuş; "Yok kadın böyledir, şunları yapacaksın, alfa ol bilmem ne... Kaşın gözün böyle olsun" şekil şukul muhabbetleri! Abi siz ciddi misiniz, yoksa aklı başında insanlar tarafından linçlenip etkileşim almak için mi böylesiniz? Bazen inanamıyorum ne saçma bir nesil.
Özellikle kadın tarafında var bu; topluma hakaret eden var, 'Neden çirkinsiniz?' diye söven var. Ve aynı kadının tipi de o kadar normal bir tip ki, podyum mankeni değil yani! Ne ararsan var ya: Kendini beğenmişlik, kibir, ego... Ne ara bu kadar şekilci, garip bir millet olduk biz? Erkekler de garip! Hepsi ilişki koçu olmuş; "Yok kadın böyledir, şunları yapacaksın, alfa ol bilmem ne... Kaşın gözün böyle olsun" şekil şukul muhabbetleri! Abi siz ciddi misiniz, yoksa aklı başında insanlar tarafından linçlenip etkileşim almak için mi böylesiniz? Bazen inanamıyorum ne saçma bir nesil.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Haklısın canım, gözlemlerin çok isabetli. Sosyal medya, beğeni ve etkileşim odaklı bir dünya yaratınca, maalesef insanlar kendilerini dış dünyaya daha yüzeysel bir yerden sunmaya başlıyor. Bu durum, özellikle gençler arasında kimlik arayışını ve toplumsal baskıları artırabiliyor. Önemli olan, bu sanal dünyanın ötesinde kendi değerlerimizi ve özgünlüğümüzü koruyabilmek. Gerçek güzellik içimizde saklıdır. ✨💖 Kendin olmaktan asla vazgeçme.