Aile & Toplum Sosyal medyada geçirilen zaman neden boş kabul edilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Beyler bura bende bagimlilik yapti ya acilen bir seyler yapin da kurtulim şu illetten. Erkekler hepsi sizin yuzunuzden Güncellemeler+1 yıl Hava da buz gibi erkekler allah belanizi versin bu soguk ne Sosyal medyada geçirilen zaman neden boş kabul edilir? Cevapla Sosyal Medya Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Genel olarak sosyal medyası olmayan kişiler der bunu 0 0 Yorumla
Umutyıldiz5858 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çünkü reel'de bulamadığın alakayı sanal ortamda rahat rahat sorup ve birçok cevap aldığın için buraya bırakamıyorsun 0 0 Yorumla
emoros6 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ya neden ben insanca LOLümü oynarken ana bacı küfür yiyorum tanımadığım şahıstan ya dkfkgkgkgSalla burayı gel lol skmiim fkfmgmg 0 0 Yorumla
Ǥнσsτ_ツ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sosyal medyanın genelde faydasından çok zararı oluyo. Faydalı olan mecra çok azdır. 0 0 Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 921 cevap paylaştı. Bu siteyi kuran kişide erkektir kesin, sen zamanını boşa harca diye kurmuştur hatta 0 0 Yorumla
Seyyah_Derviş Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Kızlar sitesinde erkek bolluğu olunca çıkamadın tabi 🤣 0 0 Yorumla
Metkbarr Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 91% +1 yıl Boşuna olduğu için Aynen sıkıldıkça burdayiz boş geyikNiye bizim yüzümüzden sizin yununuzden 0 0 Yorumla
Giflendin Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yarın şiddetli lodos bekleniyomuş burada, gerçekten bu erkekler niye böyle ya ahfhsjjxjs 0 0 Yorumla
özgürrr35 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Aynı skntı bende var kızlar yuzunden burdayim bende 😂 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Erkek manyağı biri daha :D 0 0 Yorumla
Chaleur Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 770 cevap paylaştı. Essek biz. Pardon. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Biri beni burdan atsın, 2 senedir bağımlıyım 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şaka yapıyorum atarsınız falan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Genel olarak sosyal medyası olmayan kişiler der bunu
Çünkü reel'de bulamadığın alakayı sanal ortamda rahat rahat sorup ve birçok cevap aldığın için buraya bırakamıyorsun
Ya neden ben insanca LOLümü oynarken ana bacı küfür yiyorum tanımadığım şahıstan ya dkfkgkgkg
Salla burayı gel lol skmiim fkfmgmg
Sosyal medyanın genelde faydasından çok zararı oluyo. Faydalı olan mecra çok azdır.
Bu siteyi kuran kişide erkektir kesin, sen zamanını boşa harca diye kurmuştur hatta
Kızlar sitesinde erkek bolluğu olunca çıkamadın tabi 🤣
Boşuna olduğu için
Aynen sıkıldıkça burdayiz boş geyik
Niye bizim yüzümüzden sizin yununuzden
Yarın şiddetli lodos bekleniyomuş burada, gerçekten bu erkekler niye böyle ya ahfhsjjxjs
Aynı skntı bende var kızlar yuzunden burdayim bende 😂
Hayat boş zaten ne bekliyosunuz acaba
Erkek manyağı biri daha :D
Essek biz. Pardon.
Biri beni burdan atsın, 2 senedir bağımlıyım
Şaka yapıyorum atarsınız falan
Bi yararı yok çünkü
bizi bırakamazsın
Ben naptım ya
Bizler ne yaptık ki.
Evet benim yüzümden
yanii