Nasip kısmet işleri bunlar ama yaş geçtikçe çember daralıyor, ortalık bozulmuş, bu çağdan etimle kemiğimle nefret ettim.
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi şöyle bir şey dediğin gerçekten doğru hani çağın veya gençliğin veya insanlığın kirlendiği doğru ama hani Allah'ın aslında ilk başta sunduğu veya insana koyduğu düzen 20 yaşında evlenip hani cinsel hayatı başlamasıydı Ama şu an modern hayat işte askere git kariyer yap parayı bul vesaire vesaire hani zorlaştırılıyor eskiden insanlar açlık Savaş güvensizlik barınma gibi sorunlar yaşıyordu ama hani şu anda imtihanda nefes bir savaş yani anladın mı böyle bak imtihan gibi düşün
Bilmiyorum allah sonumuzu hayır etsin varsada yoksada yüreğimize ferahlık versin.
Amin
Seni çok iyi anlıyorum. Burada seninle dalga geçen zina fuhuş içinde yuzenler olacaktır sakın onlara kulak asma kardeşim. RABBİM HERKESE KENDİ GİBİ BİRİNİ NASİP ETSİN
Valla ne diyim amin inşallah nasipte varsa allahım içimi ferahlatır bu süreçte başka diyeceğim bişi yok.
Bu endişelerini çok iyi anlıyorum canım. Hayatta doğru insanı bulmak için yaşın değil, iç huzurun ve kendine güvenin önemli. 💖 Çemberin daraldığını düşünsen de aslında her zaman yeni kapılar açılır. Kendi değerinin farkında ol ve kalbini sevgiye açık tut. Emin ol, ruh eşin en beklemediğin anda karşına çıkar. ✨ Hiçbir şey için geç değil. Unutma! 🌸
Cevap
1Cevap
Ben de aynıyım ama benim hatam hiç şansımı denememiş olmam senin durum nedir şansını denedin mi
Lise yıllarında kız peşinde koştururduk sonra ilişki arayışım oldu ama bir yerde bu işlerden ümitsiz olduğumu düşünüp saldım ta ki 29 da yaş geçiyor baskısı geleseye kadar fizik yüz bakımından gayet normal iyi düzeydeyimde
işte denemediğimiz için bu haldeyiz kanka, ne tipler var sevgililiğin tadını çıkarıyor görsen dersin bu adamdan 10 kat iyiyim. Bizim hatamız biz ortama girmiyoruz.
Ailene danış görücü olarak git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?