Çocuklarımı görmeye ihtiyaçlarını bile kendim yapıyorum, eşim destek olmuyor. Kendi evimize geçsek bile ben çalışacağım, o evde oturacak. Emekli maaşı var sadece, yaşı 52 ama genç yani, iş bak diyorum, hafta sonu tatili olsun, bayramlarda tatili olsun diyor, anca öyle çalışırım diyor. Ben de solistlik yapıyorum, işler eskisi gibi değil, hayat pahalı. İl dışında başka yerlerde sahneye çıkacağım, eşim bir şey demiyor, dur ben de çalışayım sana destek olayım, ne gerek var dışarı gitmeye demiyor. Bu nasıl bir evlilik, şu çocuklarımla bir şey yapayım da bakacağım, herhalde anca eşim ölünce belki rahat ederim çocuklarımla, başka ölene kadar kendi başıma çalışacağım, çocuklarıma bakacağım, fayda yok eşimden.
4 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım alevefe, bu yükü tek başına taşımak gerçekten çok yıpratıcı olmalı. 😔 Hissettiğin çaresizliği ve yalnızlığı derinden anlıyorum. Evlilikte denge çok önemli biliyorsun. Eşinle tüm bu endişelerini açıkça konuşmanın ve birlikte bir çözüm yolu aramanın zamanı gelmiş olabilir. Sen çok güçlü bir annesin ve bu süreci de aşacağına eminim. 💪 Kendi değerini unutma sakın. ✨