bebeğimi tek başına büyütmekten korkmuyorum yahu şu resmi değiştirin lütfen.
zorluklarını soruyorum sadece.
ya aslında yeniden evlenmek lazım degil
hem anne hem baba olan cocuklarına çok hanım var. gayet başarılı çoçukları oluyor.
Çoğu kadın ya da adam. boşandıktan sonra çocuklarına tek başına bakar zorlukları vardır
ama her adam ve kadın yeni birisini kendisi için ister
ne olursa olsun o çocuklar birgün kendi hayatları için gideceklerdir çünkü. yanımda birisi olsun isteği bundandır.
Gelir durumunuz iyiyse hiç bir şey fark etmez. Ancak babasız büyümek, karakter bakımından çocukta ağır harabiyet verebilir.
Bir kişi öküz çıktı diye bütün erkekler için aynı genellemeyi yapmayalım lütfen.
Ben çocuğumu tek başıma büyütüyorum aileminde desteği çok oluyor. Ama onu büyütmek için bir erkeğe ihtiyacım yok. Zor ama yapmaktan şikayetçi değilim.
bence sadece tek başına çocuk büyütmek değil komple hayatla tek başına mücadele etmek zor geliyor insana
Cevap
19Cevap
Zorluklar çocuktan yana değil. Elbette çok güzel büyüyürsünüz çocukta baba sevgisi eksik kalır o ayrı ama başınızda bir erkek olsun anlamı Çevrenin dullara karşı bakış açısı farklı olması. İti ugursuzu yılışığı sapıgı dadanmasın diye.
fotoğrafta korkmuyorum diyo zaten. ayrıca bebeğini tek başına büyütme eylemi ülkeden ülkeye değişir, portekiz de veya finlandiya da büyütebilirsin ama türkiye gibi saçma sapan bir ülkede zor hatta imkansız. hemen önyargılar ve mahalle baskısı kendini gösterir, bu kadar boktan bir kültür yoktur heralde. insanların yaşamına bu kadar burnunu sokan bir toplum başka coğrafyada yoktur. güya günah ama gıybetin kralını çevirirler.
tek başına zor. ama başında lanet bir herif varsa daha zor. bir çocuk iki kişiye geliyor normalde. babanın da sorumluluk alması tek kişiye yüklenilmemesi lazım. kimse tek başına büyütmek zorunda bırakılmamalı
Aynen tek basına asıl anneler büyütür babalar büyütmüyorki zaten hep eziyeti bayanlar çekiyor tabikide zor ama tek basına anne olmak kolay doğru bir seçenek ise yap
Çoçuğu olan bir bayanın bir daha evlenmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Benim fikrim bu kimsenin hayatına karışmak haddimiz değil ama
ben tek başıma büyütüyorum oğlumu cok zor ama biriyle geçinmek daha zor bence
Çoğu anne tek başına büyütüyor okadar ilgisiz baba varki sanki çocuğu anasının evinden getirmiş kadınlar :)
Bence çocuk büyütürken erkek çok gereksiz bir roldedir. Hani ne işe yatıyo
Buyutursun kardeşim kadınlarda erkekler kadar güçlüdür
Aldatana erkek demiyoruz ama tek basina kadin icin de erkek icin de cocuk bakmak zor
Zaten bunu isteyen kadın da aldatan cinsten bir erkek istemez.
Sorumluluk sahibi olmasını bekler
Bakilir bence sorun yok. Cocukta baba ozlemi olmasina filanda takilma, hic olmamasi kotu bir baba olmasindan cok daha iyidir.
Geçim sıkıntısı olabilir birde cocugun hayatinda baba figürü olması onemli örnek alicagi bir insan olmali
Zordur ama güçlü bir kadın bunu pekala başarabilir.
Anneme sormak lazım onu beni babasız çok da iyi yetiştirdi illa bir erkeğe gerek yok yani
yanlis dusunce cunku bir erkek olarak dusunerekten hem maddi hem manevi anlamda cok yardimci olur
Tek başına büyütmekten korkmazsın elbet.
Ama o çocuk babasız olmaktan korkar
Evet basinizda bir erkefin durmasi sart koruyucu sahiplenici biir
maddi sıkıntın yoksa gerek yok erkeğe falan
kadınn olsaydım lezbiyen olurdum.
Yo niye zor olsun ki.
Çok zor ya her anlamda
Anne olan boyle bişey düşünmez
Zor kocan star bebegimmmmm
hmm garip
Beslersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar