Peki boşanmak ve sonrası çok mu zordur helede arada çocuk varsa?

Tabiki zordur bu ülkede her halükarda sonunda ölcen işiniz zor onun için kadınlara hep söylüyorum her hıyar var diyene tuzla koşmayın seni seviyorum askm gibi süslü cümlelere kanmayın paraya tapmayin görselliği unutun bu yakışıklı ay çok tatlı demeyin birazcık karakterle ilgilenin yazık sana aciyorum seni boşandıktan sonra kimse almaz birde çocuk var bakirede değilsin yazık
Kanılcak bir durum yok ki herşey ortada. Söylediklerinde hepsinde haklısın
Boşanmak en iyi çözüm fakat boşandındıktan sonra peşinde bir dünya erkek pervane olur her neyse artık boşandıktan sonra ikinci bir evlilik olacaksa bu adamı iyi seçmeli dul kadın yoksa çok zor olur onun için fakat kadının ailesi arkasında ise o zaman kolay gelir geçer herşey
o hayati cekcegine bosan daha iyi fakat arada çocuk varsa kimseye bisey olmaz o cocugun psikolojisi bozulur sevgiye aile ortamina muhtac buyur
Evet öyle fakat sürekli kavgalı ortamda büyümesi daha kötü.
şu an anlayamazlar çok büyük değil çocuklar.
Evde huzur yoksa bosanmak daha mantiklidir cocuk olsa bile ki cocuk zaten huzur ister.
Cevap
8Cevap
Bir erkek için nasıldır bilmem ama kadın boşanınca millet nedense or.. olarakgörmeye başlıyor. Bu yüzden anlamlandıramıyorum insanları
Malesef öyle. Oda neden biliyormusun? afedersin bozuk ya mecbur diye görüyorlar zaten para sıkıntısı vardır. Ben bunla güzel söz ilgi biraz yapmacik şefkatle kandırırım diyorlar hevesi alindikdan sonra bir çöp gibi kullanıp atıyorlar.
Sormayın valla çevremde boşanmış ablalar var onlar anlatıyorlar keşke boşanmasaydık diye oradan biliyorum
Bende tek bir ablayla konuşdum neler diyor ama kadın akillı biliyor kaç yaşinda sonuçda.
Paran varsa ve ailen yanındaysa bir sıkıntı olmaz diyor fakat çocuklar için çok zor olduğunu söylüyor yarin bir gün ailen birşey dese zoruna gidecek diyor.
Boşanırsan çocuklarını yanina alma birak eşin baksın diyor. Çocuklu olursan kimse senin çocuğunu istemez diyor.
Sabret diyor biraz daha sonra olmassa boşa gitsin diyor eşimin beni hiç hak etmediğini düşünüyor.
yaşın kac ve kac yillik evlisin
22 yaşindayım 6. ci yila girdik.
oww bayagi erken evlenmissin 16 yasinda mi evlendin
Evet şimdi hayatımı ise değmicek insanla geçiriyorum.
16 yasnda resmi nikah oluyormu
Zorla oldu baya uğraştik.
zorla olunan şeyin pek bir ďegeri olmuyor bak hayat acı bir tecrube yasatmis sana. umarim bundan sonra hayatin daha güzel olur
inşallah bende bunu çok istiyorum. Lakin daha geçireceğim çok zorluklar var bazen nasıl üstesinden gelirim diye düşünüyorum.
Hallederiz sıkma canini
inşallah.
boşanan bir erkek ve 7 yaşında kız çocuğu sahip olan biri olarak evet ne olursa olsun zor, anlatılamaz..
çocuk olduğu sürece sürekli içli dışlısın daha ötesi var mı
Çok zor plduğunu düşündüğüm için boşanmıyorum fakat böyle yaşamak belkide daha zor olanıdır
Gidenin sende biraktigina bagli. yeri dolmuyorsa koyar ama doluyorsa aramazsin bile
Değil aslında zorlaştıran insanlar ve boşluğa düşme endişesi oluyor. Eğer sosyal bir hayatın varsa etkilenmeden atlatabilirsin
Boşanmayi mi düşünüyorsun?
Evet.
Her durumda çok zorlanirsin bence bizim insanlarımızı biliyorsun bu durumu pek kabul edemezler anlıyorum seni mutsuzsam ne işim var bu adamla diyorsun belki ama onu değiştirmekte senin elinde sen sadece dua et Allahtan yardım işte emin ol herşey geride kaldığında bu dusuncelerinden utanç bile duyacaksın
Sabrediyorum herşeyi yapıyorum. Durduk yere kavga açan bir eş var ne yaptıysam olmuyor ve ben hala sabrediyorum herşeyin bilincindeyim. Olmuyor hep düzelmeye çabalıyorum o ise hiç birşey yapmıyor.
boşanmak tam bir trawma
Arada çocuk varsa iyi düşün derim
bence zor degıldır
Hic bısanmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar