Bir evin tek kızıyla evlenenler veya çevresinde örneği olanlar görüş belirtirse sevinirim.
Özellikle tek kardeş olanın ailesi her şeye karışır deniliyor. Sizce doğru mu?
Özellikle tek kardeş olanın ailesi her şeye karışır deniliyor. Sizce doğru mu?
Bunun genellemesi yapilamaz bence.. yane herkez farklidir o yuzden bu ön yargilari bence sil aklindan :)
Herkes farklı tabi. Empati kurunca insanın tek çocuğundan ayrılması zor gelir diye düşünüyorum. İç güveysiler de genelde bu ailelerde oluyormuş.
Tabiki zor olur ama ben mesela bir ablayi taniyorum tek kiz cocugu ve evledi.. herkezde birbiriyle iyi anlasiyor yane damat ve gelinin annesi felan.. tabi disaridan oyle gozukuyor... ama senin dedigin gibide olabilir bilemeyiz
niye olsun kii ama ailesi biraz problem olabilir aaamaa olmayadabilir.
Aileler çocuk eğitimini bilmediği için genelde tek çocukların şımarık ve zor mutlu olan kişiler olması ayrıca ailenin kızından kopamaması
herkes öyle değil
Biraz.
Sence neden kardeşim
Cevap
3Cevap
tek erkeği ile evlenmek zor annesi gelin ile çok kavga çıkarıyor çünkü
Kadınlarda kıskançlık olduğu için haklısınız. Peki tek kız için durum ne olur?
tek kız da o kadar sorun olmuyor bence
Kaynana problem cikartir yoksa baska zorlugu yok
Bence kayınbababa problem çıkartır gibi. Kızlar babasına daha düşkün olur.
Kizlardan banane ben erkek icin demistim :) bir evin bir oglu diye kiskanclik olur annesi kiskanir varsa ablasi kiz kardesi falan :)
Kıskançlık kadınlarda daha çok. Babası kızını kıskanmaz herhalde
Yok kiz babasi sorun cikarmaz mutlu ettigini gordukce mutlu olur :)
Tek çocuk biri olarak söylüyorum, alakası yok.
Tek çocuklar genelde şımarık oluyorlar. Aileleri istedikleri her şeyi yaptıkları için tatminsiz ve zor mutlu olan kişiler olduğunu okumuştum. Sizce doğru mu?
Ailem istediğim her şeyi almıyor.
Ayrıca genel olarak yaşı büyük insanlar arasında olduğum için yaşıtlarımdan daha olgun olduğum söylenir.
Çoğunlukla ufak şeylerden dahi mutlu olurum.
Şımarık olduğumu da düşünmüyorum açıkçası, bu yaşıma kadar kimseden duymadım böyle bir şey.
Oldukça anaç olduğum söylenir.
Belki de milletçe en büyük hatamız genelleme yapmak, ve her genellemeye inanmak.. Ben de dahil maalesef.
O da çok olgun. O konuda size kesinlikle katılıyorum. Yalnız biraz dediğim dedik biri. Arkadaşlarımdan gözlemlediğim tek çocuk olanlar daha havalı ve şımarıktı genelde.
Umarım o da sizin özelliklerinize sahip biridir
Teşekkürler. Allah sizin de gönlünüze göre versin.
Şımarık olur gibi geliyorlar bana
Genelde öyle oluyorlar ama ailesi eğitimli olduğu için daha ümitliyim. Umarım şımarık yetişmemiştir.
O daha kötü
enişte baldız ısı yok rahatsın yanı bir yandan
O yönden haklısınız. Misafir seviyorum enişte baldız neden sorun olsun ki
dogruu
Neden peki?
ailenin gözünden baksana bir duruma; senin tek çocugunu başka birisi eline alıyo ve hayatını onunla yaşamaya başlıyo tabi ki herkes kıskanıcak
kolaydır aileis daha düşkünn
Bence zordur
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar