Güncellemeler
+1 yıl
Çocuklar bizimle kalmayacak sevgilimin ailesi kadının ailesi ve kadın hayatta çocuklar ilk torun olduğu için aileler zaten onlara düşkün kadın da çocuk değil bakabilir onlara biz şehir dışına taşınmayı düşünüyoruz
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Geçmişiyle ilgili büyük problemler yaşamış ve bunu siz çekmek zorunda değilsiniz bu hayatınız boyunca omuzunuzda yük olur ve taşıyamazsınız...
Sen mantığı devre dışı bırakmışsın gerçekler ike yüxleştiğin sn aklın başına gelecek
böyle birinin isteklrini karşılayamazsın zorlanırsın
Evlenmek için kendine daha uygun birini bul, yaşın daha çok genç.
Hanım kızım siz Mars'ta mı yaşıyorsunuz? Neresi orası?
2 tane çocuğa bakmak kolay mı sanıyorsun daha 18 yaşındasın kendine bakmaya kalksan zorlanırsın
Millet de hemen evlenip üremiş vay anasını. 27 yaşındayım henüz üremedim.
Çavuş çalışıyorsa sorun olmaz senin için cocuklar sıkıntı sadece cocuk seviyosan onlari da idare edersin
Birde karşı taraftan dinlemek gerekir hikayeyi. O kadar aşk evliliği değildi madem ikinci çocuğu neden yaptı.
Kadın da aynı şeyi söylüyor hatta bosanmalarindan hemen sonra tanıştık diye beni suçladı bana ben evlenmeden yaptım baskasinin altından çıkıp gittim ama bak beni aldı sen s**ildiginle kalırsın diyordu sevgilim yalan söyleyecek biri değil o söylese bile ailesi çok düzgün insanlar ama onlar da doğruluyor kadın ilk haftadan kuzeni yoluyla babasına soylemis sevgili olduklarini sevgilim ayrlmaya çalıştığında babası ovaya götürüp tehdit etmiş o da ayrılamayınca akışına bırakmış gene askere gidince ayriliriz demiş dediğim gibi çocuk sonuçta ama zaten kadın ilk günden yatmaya zorlayacak biri dediğim gibi gizlki gizli herkesle buluşup görüşen bir kadın sevgilim bile şahit olmuş
Çocuk kimde
Kadında, zaten evliyken de bakmıyordu hep annesine gidiyordu annesi bakıyordu kaynanası halaları falan bakiyordu
Hangi zamanlar korkuyorsub
Basedemezsin.
Cok kucuksun.
Ben olsam evlenmem
çok sıkıntılı
Olabilir
erkekmisin kizmi