Daha önce evlenmedim ve bir arkadaş aracılığı ile sevgilimle tanıştık. 2 kızı var var anneleri kesinlikle boşandıktan sonra çocuklarını görmemiş. Çocuklar babannede kalıyor ve eğer evlenirsek yine onda kalmaya devam edecekler çünkü ne çocuklar ne de babanne ayrılmak istemiyor. Maddi manevi bir çok şeyde anlaşıyoruz.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence sıkıntı ya. Çünkü bu çocuklar babaya ve anneye muhtaç. Her ne kadar babaanneye bağlı olsalar da anne sevgisi başka. Sizinle yaşamaları gerek bir süre sonra çünkü hem baba kendi sorumluluğunu yerine getirmek zorunda hemde kadın yaşlı zaten. Ne kadar yetebilir. Sen evlendiğin anda anne olacaksın ve bunun doğrultusunda ilerleyeceksin. Bu saja sorulmadan olan bir şey sonuçta. Ve adam da doğal ve mantıklı olarak her zaman çocuklarını üstün görecek. Bence çok sıkıntılı bir durum. Ne kadar aşık olsan da biraz da bu konuda gerçekçi düşünmen lazım
18 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum Kesinlikle
- +1 yıl
Kadın Haklı
- +1 yıl
Kimse Çocuklu Eş İstemez
- +1 yıl
Ben Bakmam Şahsen
- +1 yıl
Aynen öyle. Erkekler de çocuklu eş istemez. Burada hangi cinsiyet olursa olsun o iki kişinin aile ortamı sağlaması gerekiyor. Evlendiğin kişiyle bi anda aile ortamı sağlamak kim ister ki. Bi anda bu kadar sorumluluk almak? Hemen çocuk isteyen ailelerin bile 9 ay bekleme ve buna alışma süreci varken, evlenir evlenmez bir çocuğun bakımını üstlenmek başka bir şey. Çoğunlukla kadın için bu bakma işidir. Erkek için para işidir. Her türlğ sıkıntı
- +1 yıl
Öyle Haklısınız ki Bazı güzel kardeşim Anlamıyor İşte..
- +1 yıl
Çocuk Bakmayı Kolay Sanıyor Bu Millet
En İyi Cevaplar
+1 yılkarşılıklı sevgi, saygı ve anlayış olduktan sonra her şey olur. benim ileride sorun olabileceğini düşündüğüm nokta şu; ikinizin çocuğu olduğu zaman ve doğal olarak babası ile çok zaman geçirecegi için diğer çocukların eksiklik hissetmesi. şu an başka bir kardeşleri yok, babalarının ilgisi öyle ya da böyle onların üzerinde. yeni bir kardeş ile bazı problemler ortaya çıkabilir. bunu da sabır ve uzman desteği ile çözebilirsiniz. karar vermeniz gereken bir başka konu ise şu; çocuklar şu an babanne ile yaşamak istiyor ama bir gün tamamen babalarının yanında olmak isteyebilirler. bu durumda sizin tavrınız ne olacak? eğer bir gün tamamen sizinle yaşama ihtimallerine olumlu bakıyorsanız, sorun yoktur
00 Yorumla
+1 yılBenim annem ve babam ayrı. Biz babam ile kalıyoruz ama annemin yanina da gidiyoruz. Bir problemimiz yok cok şükür. Babam 3 sene evvel evlendi. Bahsettiğin durumun 2 çocuğu biziz yani. Evleneceğin adamın kızları ile abla-kardes pozisyonunda kalirsan, onları babalarindan kiskanmazsan ve evde ki işleri kendine yük olarak görmezsen hic bir problem çıkmaz gibi kolay kolay. O iki kız senin hayatını kolaylastiradabilir, zehir de edebilir. Babalarını paylaşmak istemeyecekler. Ne olursa olsun babalari da onlardan taraf olacak çoğu zaman. Çocugun olsun isteyeceksin ama o kızlar çok üzülecek belki karşı çıkacaklar. Bu durum çok zor hakikaten.
00 Yorumla
+1 yılOlayı şöyle düşün evet sen belki seviyorsundur aşıksındır o da sana aşıktır seviyordur Ama ortada iki çocuk var diyorsun O iki çocuk üvey anne kabul edecek mi acaba Hiç onu Kendi öz annesi gibi sevebilecek mi yani seni biraz somut düşünmek gerekiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılİki taraf da birbirine sınırlı davranacak bundan eminim. Düşününce ya yarın ben de aynı durumda olursam
- +1 yıl
Onun için bence Arkadaşlar yani benim naçizane tavsiyem bu aşk meşk ilişkileri bana göre Tamam gerekli tabii ki insan hayatında belki Hani her canlı bu duyguyu tatmadan anlıyorum ama bu şu hangi dünyada bu sanki müsait değil Çünkü artık senin dediğin gibi sosyal medya var ve sosyal medyadan aldatmalar o kadar basit ki artık ve hayat bu kadar basitleşmişken yani teknoloji bu kadar insanların ayağına gelmişken Bence artık ilişkide sadıklık diye bir şeye Ben kesinlikle inanmıyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
48Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı.
u +1 yılBence sorun olmaz yani önemli olan sizin iyi anlaşmanız ve birbirinize güvenmeniz.
10 Yorumla
+1 yılsoru şu oldu ki çocuklar babalarının yanında kalmak isteyecekler doğal olarak seni sevmeyebilirler mücadele edebilecek misin? veya seni sevdiler her şey güzel giderken çocuklar yaramazlık yaptı bişey söylesen babalarına şikayet etse babaları senin üzerine gelir 1 çocuk olsa anlarım 2 çocuk sorun senin yerinde olsam çocuklarla temas kurarım onlarla konuşurum babanızla biz böyle karar alıyoruz ister misiniz diye senin için zor bir durum olacak ama bunu yapmalısın ileride sorun yaşanmaması için ha bir de sevdiğiniz insanın annesiyle de konuşman lazım
04 Yorumla
Soran+1 yılBabaları ile kalmak istemiyorlar çünkü babanneyi artık anne olarak benimsemisler ola ki evlenirsek kızlara oda hazırlayacağım zaten
- +1 yıl
yanlış anlamayın önemli karar almışsınız neden niçin nasılları araştırmadan ömür boyu birlikteliğe adım atmamanız ben sadece görüşümü söylerim yoksa kimse kimsenin yaptığına kararına karışamaz
Soran+1 yılSu ann zaten babaları ve babanneleri ile ama evlendikten sonra bizimle yaşamak istemediklerini belirtiler. Evlenmeden önce bir destek alcaz uzmandan
- +1 yıl
en güzeli
+1 yılYorumların hepsini okudum genel algı çocuğu olan ile olmayan evlenemez algisi var kadınlar daha çok olumsuz arkadaşlar dünya fani ölüm ani insan başına her şey gelebilir ayrılık olabilir ölüm olabilir çocuk olabilir yani bunlar yaşamın içinde olan şeyler yeterki karakterli insanlar denk gelsin siz karakterlimisiniz çocuğu olan kişi ile olmaz diyen zihniyetler aynı durumda sizde olabilirsiniz çocuğunuz var diye erkekler bakmasınmi size boş yorum yapmayı bırakın hayatta her şey olabilir benimde kızım var ama ona bakacak sevecek karakterli biri denk gelmedi henüz teşekkürler..
10 Yorumla
+1 yılçocuğu olan insanlar asla tam olarak eski eşiyle boşanamaz. Eski karısı gelip çocukları görmek isteye bilir? yasal olarak hakkı var. Kocan kadınla muhattap olabilir. Babaanneleri uzun yıllar yaşacağı ne malum? Kadın öldü çocuklar sana kaldı. Çocuğu hiç olmamış biri neyle karşı karşıya kaldığını bilemez. Üstelik bunlar çocuk ergenliği var o su busu var. Üstelik kızlar kaprsileri de olur. Bir zaman sonra benim çocuğumu banane dersin. Evlenip boşanmış olsaydı sadece okey olabilirdi. Ama çocuğu olan biriyle şahsen ben evlenmek istemezdim. Hiç bir şey dışarıdan görüldüğü gibi değil. polyanacılık yapmayın az biraz akılınızı kullanın.
11 Yorumla
+1 yılÇocuklarından her ne sebeple olursa olsun ayrı kalabilecek olan bir baba o çocuklara yapamadığı babalığı yarın birgün sen anne olmak istediğinde senin çocuğuna nasıl yapacak? Benimle evlenmek için dahi olsa çocuklarını birakabilen biri benim gözümde iyi bir intiba birakmazdi. Oh valla anne görmek istemesin baba gitsin başka kadınla evlenip çocuklarını bıraksın o çocukların psikolojisini kimse düşünmesin. İnsan bu dünyaya gelebilecek en kötü varlık
55 Yorumla
Soran+1 yılÇocuklara zaten babası bakıyor şu an babanne dede baba ve kızlar yaşıyor. Bakmayan 5 yıldır görmeyen anneleri. Bizle yaşamak istemediklerini belirttiler. Yaşamak isteseler başımın üstünde yerleri olur. Bizle yaşamasalar bile ben zaten odalarını hazırlayacağım ki kapının açık olduğunu bilsinler ve iyi hissetsinler
- +1 yıl
Üzgünüm soruda bu şekilde belirtmemiştiniz😏 biz evleneceğiz çocuklara zaten babaannesi bakacak yazıyor, ben ne yazıyorsa onu yorumladım🤷 çevir kazı yanmasın oluyor sizinki
- +1 yıl
Alkışlanacak bir şey yok aslında ben insanca yaklaştım. Biz evlenince babaannesisi bakacak cümlesi vicdan barindirmiyordu
- +1 yıl
@Tanju34 ben kimseyi asla kırmak istemem ama hanfendiye sormak istiyorum. Kendisi bir çocuk olsaydı ve babası kendisinden bir kadın yüzünden vazgecebilseydi o çocuk aklıyla vazgecilme psikolojisiyle okadar küçük yaşta karşı karşıya kalsaydı normal bir çocuk olarak hayata başlayabilir miydi ve o cümleyi kurabilmeye tenezzül edebilir miydi? Ya Allah aşkına yaşını başını almış bir insan bir çocukla ne kadr ilgilenebilir bir çocuğa bir ailenin çok görülmesi bunun düşünülebilinmesi çok acı
+1 yılAvrupa’da insanların 3 er çocukları oluyor her biri farklı anneden ve farklı babadan. o 2 kişi evleniyor ve gayeye huzurlu anlaşıp gidiyorlar. Mutluysanız ve ona güvenebiliyorsan gerisi teferruat. Bakma insanların yok çocuk seni ister mi falan demesine. İster tabi niye istemesin.
223 Yorumla- +1 yıl
@Pumpkin1 hz. Muhammed dul olan hz. Hatice ile evlenmedi mi? Sonra hz. Sevde ile ki hz. Sevdenin 5 çocuğu yok muydu? Namus, karakter dediğiniz şeyler nedir? Yarın öbür gün çocuğun olur kocana da Allah korusun araba çarpar ölürse, seninle evlenmeyi kabuk eden insan namussuz karaktersiz mi olacak? Ya da sen namussuz, karaktersiz mi olacaksın? Uzaktan bakınca o kadar cahil o kadar kötü o kadar pis ki kalpleriniz. Sanki bana çok namuslu, karakterlisiniz. Aynen aynen 6 yaşında çocukla evlenen türkiyedekiler ve sizler namuslu karakterlisiniz. 👏👏👏
- +1 yıl
@Pumpkin1 mobile. twitter. com/habercikarinca/status/1603673353143087105? cxt=HHwWgsDT3eCassEsAAAA
Linkin başına ‘ https:// ‘ yaz. İzle izle bu çarşaflılar namuslu ve karakterli :))) bütün namus ve karakterler dize dağıtıldığı için Avrupa’ya kalmamış :)))) - +1 yıl
@Pumpkin1 namus dediğin ahlak dediğin şeyin ne olduğunu anlatsana. Yukarıda sordum, evlensen çocuğun olsa eşin ölse ve çocuğu olan başkasıyla evlensen ahlaksız namussuz mu oluyorsun?
- +1 yıl
Bu Avrupa'daki gibi her üçer çocuk başka kişilerden olması her eşin öldüğü anlamına mı geliyor, bu mümkün değil zaten. Yani o peygamber zamanı vs gibi zorunluluk durumu her çocuğun babası için geçerli olmaz, hiç normalleştirmeye çalışma...
- +1 yıl
Anlatılan tam olarak o değil ama Kendi düşüncem olarak eş öldükten sonra başkasıyla aynı mutluluğu yakalayamazsın ayrıca kastettiğim şey eşini aldatmak gibi düşün evliyken gidip başkalarıyla birlikte olan kişiler için söyledim öldükren sonra eşin başkasıyla evlenebilirsin ama mutlu olmazsın.
- +1 yıl
@Hayatgercek 1. si o ben bir örnek verdim. Avrupa’da insanların 3 er tane genelde çocuğu olmaz, bakamayacakları çocukları yapmazlar ama gördüm ve tanıyorum 2 çocuğu olan başka insanlardan sonra boşanmış anlaşamamış, daha sonra 2 çocuklu insanla yaşayan ve hiç bir problemi olmayan 15 yıldır beraber olan insanlar tanıyorum. Bu onları kötü insan yapmıyor. Büyük konuşan yapamadan ölmez. Garantisi olmayan şeyler hakkında çok kolay atıp tutmayın. Sınanmadığınız bir durum hakkında fazla cesur cevaplar vermeyin.
- +1 yıl
@Pumpkin1 ben evliyken başkalarıyla olan insanlara dair bir şey söylemedim. Yanlış anlamışsın. Yani ilk evliliğinden başka mutlu olamaz mısın sana göre? İlginç.
- +1 yıl
Sende fazla Avrupai konuşuyorsun çok asimile olmuşsun burası Türkiye, bunu, ahlak konusu Avrupa ile aynı değil olamaz
- +1 yıl
@Pumpkin1 zeka seviyeni belli etmişsin.
- +1 yıl
@Karl-Johan annenin zeka seviyesinden fazla olduğu kesin hadi ordan git Avrupa ya çok meraklıysan
- +1 yıl
@Pumpkin1 kalbin de suratın gibi çirkin anlaşılan. Benim yazımın altına gelip havlayan sensin. Kötü bir şey demedim. Çevrene bak, kaç insan boşanıyor ama hepsi ‘ ilk eşini iyi seçemediğinden ‘ sana göre. Bu kadar basit düşünebilecek kadar cahil, bütün Avrupa’yı ahlaksız namussuz sayacak kadar, karakterlisin. Neyse Allah başka dert vermesin, şifa versin. Şifa versin de irin kaplamış kalbin belki biraz insan olma yolunda ilerler. Cahil, çirkin, ahlaksız şey seni.
- +1 yıl
Suratımı görmeden çirkin demenden canım bir ergen olduğun anlaşılıyor defol git havlamayı da kes ya dinlemek zorunda değilim dediğim gibi Avrupa umrumda değil sende umrumda değilsin ağzımı bozmak istemiyorum. Senin gibi velet ergenlerle önce odanı topla ergen. Cahil babandır.
- +1 yıl
@Pumpkin1 sen nasıl bir anne babadan oldun çok merak ettim. Kadın profili açmış torbacı mısın nesin? Ağzından lağım akıyor. Ben Avrupa’da süresiz oturum izni olan bir bireyim. Yüksek lisansını yapmış, iskandinavyanın n büyük lojistik firmasında müdürlük yapan 3 dil konuşan bir insanım. Ben işsizim ama senin işin var değil mi? İşi de kadın profiliyle erkek avlamak :)) Sen başını kapatıp günlük dini nikah yapan ahlaklılarla aynı kafaya sahip bir ileri derecede namuslusun. :)) kalbinin pisliği suratına yansımış, çirkin şey seni.
- +1 yıl
Arkadaşlar yüksek müsadenizle araya girmek zorunda kalıyorum. Sürekli bildirim geliyor ve lütfen daha fazla birbirinizi rencide etmeyin ki bildirimler ile rahatsızlık oluşuyor. Artık burada bitirelim rica ediyorum. Yok devam edecekseniz benim yorumumu silinki bana bildirim gelmesin artık
- +1 yıl
@Hayatgercek benim yazımın altına gelip havlayan, aşağılık psikolojili, kendiliksin, hayattaki tek başarısı anne babasının aldığı telefonla mesaj atabilmek olan ahlaksız çirkin şey susacak. O zaman sorun kalmayacaktır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılVallahi inanır mısın aynı durumu yaşıyoruz bende hiç evlenmedim bi tanıdık aracılığıyla taniştim kendisi evlenip ayrılmış 2 oğlu var çok güzel anlasiyoruz her şey güzel gidiyordu ama abisi ablası falan ben bekar olduğum için istemezler diye düşünüp ön yargı ile yaklaşiyor, ben diyorum ya bi tanisinlar tanımadan böyle ön yargılı davranma diyorum ama bi türlü ikna edemiyorum bi kaç gündür soğuk davranıyor sebebini soruyorum daha fazla bağlanıp üzülmek istemiyormuş bi türlü ikna edemiyorum bi ön yargı yüzünden ilişkimizin bitmesinden çok korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum 😔
11 YorumlaBenim kanaatım şu ki; bu soruyla bile kafada olumsuzluklar kurulmuş.. olumsuzluğun olduğu yerde düzen olmaz.. sende ama ile düşünüyorsun ama ile yürünen yolda yol olmaZ.. velhasıl sorun zaten her şey sıkıntısızken başlamış o zaman ilerlememe ihtimali var mı
00 Yorumlaçocukların bir problemi olduğunda bu her zaman sana da yansıyacak. ama ben bunların üstesinden gelirim güçlüyüm çok seviyoruz birbirimizi diyorsan problem yok kimse karışamaz
10 YorumlaBence ne olursa olsun biraz risk taşıyan bir evlilik olur bu..
O çocukların da ilgiye aile ortamına ihtiyaçları olabilir tabii yaşları çok büyük değilse.. size hiç gelmeyecekler mi mesela? Ayrıca senin ailen bunu nasıl karşılayacak?01 Yorumla
Soran+1 yılRisk her zaman var çok haklısın ama kizlar bizimle yaşamak istemiyorlar ve anneleri de hiçbir şekilde 5 yıldır çocuklarını arayıp sormamış. Üzülüyorum bu duruma
Hiç bir sorun yok iyice tanımaya bak mutlaka açık verir sorunlu biriyse ordan anlarsın. Harici uygun bence
10 Yorumlaben sorun olacağını düşünüyorum, çocukların sorumluluğunu çocuk sahibi olmayan biri olarak üstlenmen çok zor ama mutluluklar dilerim
10 YorumlaÇocuklar seni istemez ve seninde olursa onlara kardeş demek çok kötü bir pozisyonda olursun kendine bunu yakıştırma bence
20 Yorumla
+1 yılBenim düşüncem. Siz eğer mutluysanız birbirinizi seviyorsanız ve çocuklarda bu durumdan ötürü bir mutsuzluk hissetmiyorsa herkesin sizin birlikteliğini saygı duyması gerekir.
10 YorumlaOlmamalı seviyorsan hiçbir sorun olmamalı sevgilini o halde kabul etmelisin
10 Yorumla
+1 yılYani bekar ile evlenmiş çocuklu anlaşamaz derler valla
10 Yorumla
+1 yılSizin kararınız en iyi siz bilirsiniz ama sen o 2 çocuğu göz önünde bulundurarak adım atmalısın.
10 YorumlaGerçektende seviyorsan o kişisi cocuklarını bahane etmezsin.
10 Yorumla
+1 yıl2 çocuk birden Hiç evlenmemiş bir kadın için çok zor gelir bence.
10 Yorumla
+1 yılBilemiyorum seviyorsan kendinden eminsen yapabiliyorsun sorun olmaz bence
10 Yorumlaİhtimallere asla inanan birisi değilim herşeyde bir açıklık çıkar ve soruna dönüşür diye düşünüyorum ilerde aşk kalmayabilir kavgalar olabilir bakarsınız ne hale geldik diyeceğiniz zamanlarda gelebilir işte arabız açıkken dış etkenler aranıza girmeye fırsat bulursa işte o zaman biter çoğu şey sonra zaman kayıpları
00 YorumlaBen açıkçası bunun sana ne hissettirdiginin önemli olduğunu diyebilirim. Çünkü ben olsam bu benim için sorun olmazdı aksine kimsenin yerine geçip annelik yapamayız fakat onlar için iyi bir abla olup ve onlar da kabul ederse daha yakın olurdum. Çünkü insanların geçmişleri önemli değildir ve o iki kızın anne eksikliği var bende kendi sevgimle doldurmaya calisirdim
00 Yorumla
+1 yılSorun olacağını sanmıyorum. Ayni evde olsan kaldiramayabilirsin belki ama evler ayriymis zaten. Çocukların psikolojisi bozuktur anne babasız büyüdükleri için zorluğunu göze alman gerek
00 Yorumlasen adamı seviyorsan hiç sorun değil o masumların zaten anneleri yok hem sürekli de gormeyeceksin evlensen bile lütfen benim için o çocuklara iyi bak onlara az bile olsa annelik sevkati ver zaten kendi çocuğun da olur adamı seviyorsan bu hiç problem değil Bu senin hayatın💗
00 YorumlaÇocuklu kadın her halikarda sıkıntı bugün çocukları ile gorusmuyorsa senle ewlendigi zaman görüşeceği tutar bu yüzden elin bebesi için hiç huzurunu düzenini bozma derim...
00 YorumlaŞartlar makulve eğer seviyorsanız bence yürür ilişkiniz. Tabi ki çocukların babalarıyla olan görüşme, zaman geçirme kısmına çok müdahale etmemeyi göze alırsan. Eğer erkek arkadaşında bunun dengesini korursa bence bir sorun yaşamazsınız. Şöyle ki eğer çocukların bir sıkıntısı olursa ki illa başınıza gelecektir bu gibi durumlarda sizde kalmasına engel olmamalı ve anlayış göstermelisin.
00 Yorumla
+1 yılVardı öyle biri 2 3 kez evlenmiş her evlendiğinden çocuk yapmış boşanmış
Yarın 2 kızı da senden olur boşanır daha sonra 1 oğlu da başka kadından olur. Dikkatli ol bence00 YorumlaBoyle pislikler cocuk yapip nasil birakip gidiyovanlamiyorum bakmiyacaksan neden dogurdun cocuklarini annesine birakan biadama nasil guveniyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadaşım annesiyle yaşıyor kızları da yanında bakmayan bırakan giden annesi. Babanneleri sadece manevi olarak torunlarını yanında istiyo
Merhamete sahipsen sorun olmaz onların yerinde sende olabilirdin hep öyle düşün ve ona göre davran onlara
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsanın başına ne gelir bilinmez...
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılİki çocuklu birini baştan hayatına alırken bunları düşünmeliydin. olmaz sorun diyen yanılır illaki olacaktır
10 Yorumla Şu ana kadar görmeyen anne evlilik sonrası görmek isteyebilir anne vefat etmiş olsaydı sorun gibi durmazdı ama bence şu an potansiyel bir sorun.
10 Yorumla
+1 yılbence çocuk varsa sakat ya. eski eşiyle görüşme durumu olabilir. babanne demişsin kim bilir ne kadar gıcıktır. dertsiz başına iş alma bence.
00 YorumlaBu çocuklar hiçmi babasını istemicek babaannesi ne kadar yaşayacak sende kendi evladın gibi sev onları
00 YorumlaEmin ol olur allah aşkina bekar gül gibi kadinsin o adam hayattan tüm hevesini almiş yani ne gerek varr ://
00 YorumlaKendi öz çocuklarını öldürüyor kadın lar müşteri için. Müşteri çocugu farketmez nası olsa kalıcı degil kadın dolandırıp gder
00 YorumlaÇocuğu olan bir insanla neden evlenirsin ki. Hadi seninde çocuğun olsa neyse dicem.
02 Yorumla
Soran+1 yılGeçmişte ben de öyle düşünüyordum
Bir engel görmüyorum. Önemli olan adamla anlaşıyor olman, gerisi zamanla oturur.
01 Yorumla
Soran+1 yılYorumlara bakınca fark ettim ki benim yaşıma yakin insanlarin yorumu daha yumuşak oluyor çok teşekkür ederim ❤️
+1 yılSorun olacağını sanmam ama adam neden çocuklarına bakmıyor onu anlamadım
02 Yorumla
Soran+1 yılSu an aynı evde yaşıyorlar aile ortamı bakmayan anneleri 5 yıldır gormeyen. Kızlar biz babannemizi bırakmayiz diyolar
- +1 yıl
He anladım
+1 yılMemlekette bekar erkek mi kalmadı kardeşim. Kendin gibi birini bulabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye o bekar değil mi? Evli adamı ayartmis gibi konuştun
- +1 yıl
Madem problem olmayacağından eminsin o zaman neden bize soruyorsun?
Adam boşanmış 2 çocuğu var, senden de çocuk yapar birlikte büyütürsün.
+1 yılÇocuğu olan biriyle hiç evlenmemiş biri sorun yaşar. Çocuk sizle mi yaşayacak?
01 Yorumla
Soran+1 yılKızlar bizle kalmayı istemiyor bahanelerini istiyorlar
+1 yılEğer erkek; kadına değer veren biri ise seni asla ezdirmez, yıpratmaz...
10 YorumlaAnne kabul etmemiş babanne ölünce %90 sana kalıcak çocuklar bunu göz önünde bulundur.
00 Yorumla
+1 yılSana bağlı bir karar. Genel olarak başkasının çocuğuna bakmak zor gelebilir. İyi düşünmelisin.
00 YorumlaAdam kaç yaşında, ailen nasıl karşılıyor bu durumu?
00 Yorumla
+1 yılNe kadar zamandır berabersiniz? az çok fikir sahibi olmuşsundur sevgilin ya da çocukların tavrı açısından
10 Yorumla
+1 yılBu zor ve hasas bir konu öncelikle bunu en iyi anlayabilmek için onlarla beraber zaman geçirmen lazım hatta mümkünse biraz başbaşa
10 YorumlaBekar çocuksuz erkeklere kıran mı girdi bu nasıl bir kafa yahu
#Hükümdar00 Yorumla
+1 yılsen bekarsın hiç evlenmemişsin bekar bulamadınmı ya da evlenmiş ayrılmış hiç çocupu olmamış birisiyle evlenebilirsin ilginçsiniz ya biraz gerçekçi olun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de evlenip boşandım Benim de bir kızım var ama ben boşanmış biri ile evlenme taraftarıyım Denk olabilmek önemli ama bekar biri ile evlenmek isteyenler de olabilir Benim tercıhım bu ki kendini benden üstün görmemesi…
00 Yorumla
+1 yılBence o çocuklarla nasıl hissettigin kritik olan gerçekten sevebiliyo musun onları
01 Yorumla
Soran+1 yılArtık kardeş istediklerini belirttiler ve bizimle yaşamak yerine babannelerini istiyoruz dedielr
+1 yılhakkın da hayırlısı olsun ne diyebilirim ki birbirinizi sevdikten sonra sıkıntı olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
ama keşke bu soruyu burada sormasaydın burada çok terbiyesiz insanlar var ne olduğu belirsiz
+1 yılÇocuğunun olması demek ömür boyu diğer eski eşi ile muhatap olması demektir
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSende kalmaları bir sorun olur mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen her şekilde kabul ettim
- +1 yıl
Takdir ettim senni
+1 yılO kadar cirkin misin ya?
01 Yorumla
Soran+1 yılEğer özele gelirsen kendimi gösterebilirim :)
Cocuklari 3 yasindan kucukse sorun olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuklar büyük
+1 yılBu senin için sorun degil mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılBazen insan doğruyu yanlisi kendi göremez o yüzden soruyorum
- +1 yıl
Büyük sorun bence aklını başına al , tama bende dulum ama cocugum yok olsada böyle vaatler vermezdim
+1 yılOlur. Ne yapacaksın elin çocuklu insanını?
00 Yorumla
+1 yılSenin gibilere bi çiçek olmaz
00 Yorumla
+1 yılSorumluluklarini alabilirsen neden sorun olsun ki
00 Yorumla
+1 yılOlabilir sorun görmüyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Hayatımdaki insanın 2 çocuğu var, bu benim için evlilikte problem olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler