Boşandım ve eski eşim hala seviyor çocuğum yüzünden hayatıma devam edemeyecek miyim?

Zaten evlilik bitmek üzere bir zamanda biz ayrıldık kabul etmiyor bunu evet insanlar bir dönem sevebilir ama sevgi yetmiyor işte benim kızımı bana karşı kullanıyor almaya çalışıyor elimden ve onu bahane ederek sürekli evime gelip duruyor ya da kızımı özledim getir diyor zaten ilk başta evliliğimizi bile ayrılmamak için kullandı çocuk olmasını dahi istemiyorum hazır değildim dememe rağmen hamile bıraktı şu an sadece kızımla hayat kurmak istiyorum ama onu bile bana çok görüyor ona bakınca hissiz anlamsızca bakıyorum zaten tüm hayatım sadece kızım oldu kendimi bile unuttum

Güncellemeler
10 ay
22 yaşında bir anneyim elbette yanlışlarım olacak ve tek başımayım, hayatıma birilerini alma fikrine sıcak satış bakmıyorum eski eş faktörü var evet evim hayalimdeki yerdeydi köy gibi ufak yere kaçtım kiraya geçtim orada mutsuz evliliğim ve istemediğim hâlde fikir sunmayan kocam yüzünden hamile kaldım. Tüm bunların suçlusu ailem iken neden kızıma bende mutsuz bir hayat vereyim? Onun için yasarken babası ona bile izin vermiyor, para lüks hayat benim için hiçbir zaman mutluluk vermedi
Güncellemeler
10 ay
Ben sadece huzur istedim o bana sadece istediğim şeyleri, o beni hiçbir zaman mutlu etmedi hep en mutlu anlarımda ağladım o ev bana kontrol dışında hiçbir şey vermedi hep bağırdı bana hep aşağıladı hep ağlattı, bugün evet işimde onun sayesinde oldu ama benim emeklerim var o yuvanın içinde hepsi benim imkanım diyor, ben parasını da peşini bıraktım o benim kızımla beni bırakmıyor
Boşandım ve eski eşim hala seviyor çocuğum yüzünden hayatıma devam edemeyecek miyim?