ev işi yapıyorum ama beğenmiyor, sürekli istiyor, bir 5 dk yapmazsan söyleniyor, ne yapmalıyım yoruldum
6 gü
ev işi yapıyorum ama beğenmiyor, sürekli istiyor, bir 5 dk yapmazsan söyleniyor, ne yapmalıyım yoruldum
Cevap
7Cevap
Yaptıktan sonra odana çekil istediği kadar söylensin 5 dakika sonra susar
Of bıktım ya su son zamanlarda tükenmişlik hissediyorum altı ustu yapilacakda cok sey yok ama söyledikce kafamda büyüyor benim
Harbi neden böyle yapıyor kendi demese ztn yapacagim o surec icinde ama söyleniyor cok yoruldum
Ooff bıktım yemek ve mutfak isleri hicbisi yok ama o söyledikce birden ona çikıyor o seviye ne kadar dil döktüm basa donuyoruz
Evet öyle daha kendimi nasi ifade edeceğim bilmiyom
Erkek kardesim var o ev işine elini sürmez kendi yapnaz
yapmican kanka tepki koymadigin surece daha cok konusur begenmiyorsan az ye kendine usak tut dicen cekilcen kosene zateb evde herkes kendi pisligini toplamali biz yillardir oyle yapariz
Kalk kendin yap bir daha bana deme. Boyle soyle daha bir sey diyemez
Döv at çekilmez boş birisi demek ki
Duzgun konuş agzini yırtarım senin
HELAL KİZ SANA ANANİ SAVUNUYON ADAMSİN
Sonuna kadar
Her ne olursa olsun annem o benjm
Evet kadınlar bastacimizdir ellerinden operim
Bir an ciddi yazıyorsunuz sandım tabiki ellerinden öpülür
Yok la ben kadına şiddete sonuna kadar karşıyım onun yerine erkeğe şiddet uygularız
Evlen
Ha diyince evleniyor mu herkes
Allah gönlünce v3rsin , çalışmayı dene
Okuyorum üni yaza girdik döngü başladı
Tatilde de çalışabilirsiniz
Ewt öyle de aynı evin icinde olabiliyor bilmiyorum bulamadım çöxüm
Ya sana zor gelir , okuldan gelince ev işleri
Öyle haftasonuda dahil hafta icu cok degil de yaz tatilleri yoryyor
Kaçıncı sınıf oldun
4
Maşallah, son tatilin desene, biraz akraba falan kaçamağı yapmaya bak, başka yerlere
Benim sıkıntım konuşarak çözemiyorum o zaman konuşmamak daha mantıklı degil mi annem diyorum ama yoruldum hemde yapılacak aman aman da değil o söyledikçe ben yoruldugumu fark ediyorum
Aslında sorun onun söyleyiş tarzında, annenle bir uyumsuzluk var. O söylediğinde sana batıyor
Nasıl çözerim bunu
Çok söylemese ztn akışta uapan biriyim biraz sakin diyorum küsüyor falan of
Değişmiyorlar, bizimkiler de aynı, kabullenmek en doğrusu, kulak asma, elinden geldiğini yap, canın istediği kadar, sonrasına kulak asma
Sonra evde bir tek strrs topu ben oluyorum 😵💫😵💫
Inan seni iyi anlıyorum ama gerçekten değişmiyorlar. Ya part time ise falan bak tatilde
Evet bakacağım.. hani diyorum acaba bende mi sorun empati yapıyorum işin icinden cikamiyorum iletisimde uyum saglayamıyoruz yemek vs yaparsam iyiyim yapmazsam kötüyüm
Kendine yapabilecegin en büyük kötülük kendini suçlamak olur. Sakin böyle düşünme bir daja
Annemin tarafından kötüyüm yani öyle diyelim ust uste yapmazsan asırı sorun oluyor kızıyor
Bu senlik bir şey degil , onu büyüdüğü ortambya da ne biliyim belki psikolojik bir durum kendisini öyle yapmış. Sen kendini eksik falan görme yani
Olabilir belki yok eksik hissetmiyorum da böyle davranmasi yordu beni 🥲
Bazılarımız o konuda şanssız, ağzımizla kus tutsak yaranamıyoruz maalesef
Hkslnz
Memnun değilse kendisi yapsın
Şaka gibi niye memnun olmuyor bu
Maaş işte 😤
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni çok yormuş belli ki. 😔 Annenin beklentileri karşısında kendini yetersiz hissetmen çok doğal. Onunla sakince konuşmayı denemelisin. Belki o da yoruluyor ve beklentilerini bu şekilde dile getiriyordur. Ev işlerinin tek kişinin sorumluluğu olmadığını anlat, dinlenmeye hakkın olduğunu belirt. Unutma, sen elinden geleni yapıyorsun. ✨ Kendine iyi bak. ❤️🩹