Annem çok pasif bizle hiç ilgilenmiyorr ev işini yapıp oturuyor böyle annelik olur mu?
1 ay
Annem çok pasif bizle hiç ilgilenmiyorr ev işini yapıp oturuyor böyle annelik olur mu?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
uff senin gibi evlada bende annelik yapmazdım ayrıca ev işini umarım sadece kadının başına yıkmıyosunuzdur?
Benim kendi sorumluluklarım. var o onun görevi. Ev hanımı olmasının temelinde o. var zaten. İyi bende yapıyım ev işini o ne yapacak oturacak. Zaten kimseyi düşündüğü yok anca oturuyo. ev işini yapıp bize değer vermiyo en önemlisi sevgisini ilgisini gostermiyo
sana sevgi verilcek yaşı geçmişsin ayrıca o onun görevi diye bir şey yok. evde iş bölümü yapılmalı
Ben buna katılmıyorum. Şimdiki kızları anneleri köle gibi kullaniyo kendileri ne yapiyo sonra oturuyo. Ev hanımı okul derdi yok biseyi yok benim okulum var ekstradan bide ev işiyle mi ugrascam.
Daha ne yapsın annen. Ev işi yaptıktan sonra sizi mi pof poflasın
Değer versin sevgisini ilgisini göstersin çok pasif. hicbir şey yapmiyo
Böyle kadınlar neden çocuk doğurur?
Bende onu düşünüyorum. Değer vermiyo sevgisini gostermiyo ilgilenmiyo. icimde. buyuk bir sevgi boslugu var bu yüzden
Babanla aran nasıl sevgi boşluğunu o doldurur belki
Babam saolsun sever sevgi dolu bir insan. Ama şu boşlugun varlığını içimde hissetmek beni yoruyor
Genelde ya anne sevgi dolu oluyor ya da baba benimde tam tersi annem melek gibi kadin babamdan nefret ederim
Sevgi dolu olnayan tipler niye anne baba oluyor ya
Keşke olmasalar. Köpek kedi de doğurup bırakıyor sokağa onlardan farkları yok.
Kesinlikle. bende hak ettiği değerden fazlasını vermiyorum ilgilenmiyorum sevgi gostermiyorum muhatap olmuyorum kısaca
Bende öyle senin gibiyim muhattap olmuyorum.
En dogrusu. Benim abimle ablam öyle değil mesela hak ettiğinden fazla değer verirler. Bazen polemiğe girip terbiyemi. bozuyorum sadece tek yanlışım bu
Gereksiz insanlar için dil dökmeye gerek yok. Muhattap olmayacaksın polemiğe girmeyeceksin onlara en büyük dert bu.
Bende biliyorum da huy işte dayanamıyorum. Sevgi görmedikçe hırcınlasiyorum kendime hakim olamıyorum ama olmaya çalışıyorum Kadın bide narsist ne desen suçluyo tartıştıktan sonra. Bı bakmışım canavara. dönmüşüm
😆😆 Aman salla ya bu tarz insanlar için sinir küpü olmaya gerek yok
Doğru söylüyorsun yapmaya çalışıyorum bunu her ne kadar başarılı olamasamda 😄 teşekkürler görüş için 😇
Önemli değil, İyi geceler.
Ya ne biçim anneymis bu böyle
maalesef... İçimde büyük bir sevgi boslugu var bu yüzden
ALLAH yardımcın olsun bu sevgi boşluğunu dolduracak bir sevgilin de mi yok seni sevecek seninle ilgilenecek seni mutlu edecek bir sevgili yani
teşekkür ederim. Sevgilim olsun istemiyorum arkadaşım da olsun istemiyorum çünkü daha önce bu sevgi boşluğu yüzünden o zamanlar böyle bilinçli olmadığım için bana ilgi gösteren birine hemen bağlandım. kisa sürede bu da hayatımda büyük kayıplara yol açtı. Her anlamda. O yüzden korkuyorum artık
Sen bebemisin ki anan senle uğraşsın
Off tm sana bişey anlatilmaz
:D😄 saol canım
Rica ederim 😊 yardımcı olduysam ne mutlu
He aynen ettin hadi git şimdi😄😄
Kaç yaşında annen kaç çocuk var