Mucizevi ve siradisi gelmiyor. Bence insanların büyümek için ebeveyne bile ihtiyacı yok. Annelik bu çağa yakışmayan birsey bence.
Bu düşüncem tuhaf mi?
Bu düşüncem tuhaf mi?
Tuhaf. Büyümek için bir ebeveyne ihtiyacımız var. Bir bebek düşün. Tek başına yemek yiyemez, konuşamaz, yürüyemez, altını temizleyemez. Benim yengem 8 ay önce doğum yaptı ve hamileliği boyunca yanındaydım. Hamileliği kolay sanıyordum. 9 ay boyunca ne doğru düzgün bir uyku çekti ne de yemek yiyebildi. İki hafta önce üç gün yeğenim bizde kaldı. İki sallar uyuturuz diye düşünürken geceleri sabaha kadar uyutamadık. Gündüzde gecenin yorgunluğuyla ayakta kaldık. Sadece üç günde pertimiz çıktı. Bu olaydan sonra anneliğe olan saygım daha fazla büyüdü. Senin bu düşüncenin arkasındaki nedeni bilemem ama bir gün anne olmayı düşünürsen eminim bu düşüncen değişecek.
Bir çocuk ebeveyn olmadan büyüyemez ama ben de anneliğin kutsanması her şeyin önüne olması durumunu anlamıyorum. Evet içinden insan çıkarmak mucizevi denebilecek bir olay ama anne ünvanı gereksiz bir yüceltmenin içinde kadını ikinci hatta üçüncü plana atacak kadar abartılıyor.
Bana mucizevide gelmiyo
Yani içinde insan büyütüp çıkarmak onu emzirebilmek ve besininin bebeğe göre sağlanması normal sayılanın dışında bir olay bana kalırsa ama mucizevi gelmeyedebilir bunu da yadırgamam
Çünkü klişe olmuş
Doğurmak mı klişe olmuş
Evet
Dünyada 8 milyar insan var
1 milyar kişi bile ölse birsey kaybetmez
Doğurmak klişe bir eylem olamaz solumanın klişe olmayacağı gibi
O da klişe bu arada
Klişe bu demek değil bu arada
Cevap
6Cevap
24 yaşındayım. Annemin varlığı kadar hiçbir şey iyi gelmiyor. Bir çocuk için ne kadar acı verici olur annesizlik
anası olmayanın babasıda olmuyo bence yanlış sulardasın
Canlının insanın demiyorum canlının doğasında olan bişeyi nasıl farklı şekilde düşünebilirsin
Belkide çağ anneliğe yakışmıyordur kral bence düşüncen baya sıkıntılı ama pek de öyle dert edilecek bir şey değil
Djsjdjd
Annelik gerçekten çok değerli bir şey
DEĞİL
Annen sana neler yaşattıki bu düşüncedesin
Ne var abi düşüncemde
Bunların net yanıtını anne baba olunca anlarsın
Bilemiyorum altan
Elin boş, popişin yaş gelmişsin yine. İnsan gelirken bir çikolata mikolata falan getirir ya.”
😂 Of abi saçmalama
Hadi iyi uykular genç bayan 💐
Sonuna kadar katılıyorum sana
doğurmazsin olur biter çok şey yapma sen
ElbetteKızlar Bir Adım Öne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?