Nikahıma 11 gün kaldı ve aileler altın meselesi yüzünden tartıştı, düğünde yüz gram altın yapılacak diye konuşuldu, şimdi sadece 40 gr yapıldı, bir de nişanda yapılan 1 bilezik var, o da 10 gramlık herhalde. Altınları beraber almaya gittik, kayınvalidem, kayınbabam, nişanlım, ben, benim istediğim alındı bunda bir sıkıntı yok. Ben de ailemden gizlemek istemediğim için söyledim ve sonra tartışma çıktı. Babam aramış kayınbabamla tartışmışlar, onlar da diyor bu kadar yapabiliyoruz diye. Kayınbabam kredi çekmiş 400 bin, onunla aldılar altını, annemler de diyor o sizin geleceğiniz, biz kendimiz için istemiyoruz, sizin olacak, o senin gururun, onurun diyor, bizim yanımızda dur diyor, bizi küçük görüyorlar, hiç arayıp sormadılar diyor. Napıcaz diye diyor, bir taraftan nişanlımla tartışıyoruz sürekli, her şey hazır boşa gidecek diye çok korkuyorum ve sürekli arada kalıyorum. En son çare bir tane bileziği de kredi çekip kendim alacağım, onlar almış gibi söyleyeceğiz. Sizce ne yapabilirim, iki taraf da inada bindi, nişanlım da ailesinin haklı olduğunu düşünüyor.
22 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer