Güncellemeler
1 yıl
Benim anlamadığım neden onların saygı göstermesi gerekmiyor da benim evden çıkmam ya da kulaklık takmam gerekiyor? İzmir'de kira en asagi 15 bin 25 bin maasla nerede yasayacan?
Babam anneme dükkanda bağirdigi icin annem sinirlenip stresten uyuyamadi benimle ayni odada yatmayabgelip tüm gece homurdandi uykumu kaçırdı. Zar zor 3 saat uyuyabildikten sonra tuvalete uyandım sonra herkes uyanınca annem babama bağırmaya başladı kavga ettiler ben yastigi basima koyup uyumaya calisiyorum 1 saattir susmadilar cinlerim tepeme attiktan sonra kalktim herkes sustu birden.
Uyandigim gibi uykum tamamen kaçti o sinirden ama sonra herkes pamuk gibi oldu annem stresini atti ama stres bana kaldi uykusuz günüm geçiyor.
Sonra ne oldu? Herkes dükkanda sakin sakin isini yaparken ben evde tek işimi yapmaya calisiyorum uyku sersemi. Dükkana giriyorum herkes mutlu ama ben hala stresliyim.
BU KADAR OLAN ŞEYDEN SONRA NASIL HICBIRSEY OLMAMIS GIBI DAVRANABILIYORLAR BEN BASTA SAKINKEN STRES SAHIBI OLDUM BUNLAR STRESINI ATTI UNUTTU AMA
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Onlar stresi atıp rahatlayan tipten. Sen ise stresi içinde tutup hasta olan tipsin. Bunlar biraz da bu yüzden. Rahatlamak için kendine yöntemler bulabilirsin. Günlük yazmak gibi. Arkadaş sohbeti gibi. Başka başka iyi şeyler gibi.
Ben yapsam cam cerceve iner zor tutuyorum. Uyku problemim var benim mesele sesten uyanmam
Biliyorum. Tutuyorsun işte kendini. Sinirine giden enerjini tüket ana sinir ile değil, başka şeylerle. Ses için de dış sesleri kesen bilgisayar kulaklığı al, telefondan iyi bir yağmur sesi aç, etkili olabilir. Hiçbir şey duymazsın.
Saat sabahin besinde olay oldu
Benim dediğimle alakası?
Sana nedenini ilk yorumda yazmıştık aslında.
Bazıları evden ayrıl diyorlar onlara söyledim. İzmir'de duzgun yerler 20k ile basliyor yurtdisi icin para biriktirdigim icin mecbur kaliyorum. Vakti geldiginde kçlarına tekmeyi bascam
O son cümle yüzünden asıl basılan sen olabilirsin. Dikkat et.
Emekli maaşıyla ödesinler faturayı o zaman
Oy kardeş, oy. Seni de anlıyorum ya neyse.
Abicim ekonomi kötü biliyorsun. Anamı babamı seviyorum yardım ediyorum elimden geldigince ama sürekli yaşayan bir insanın psikolojisini altüst eder yaşaman lazım anlaman için ne kadar anlatsam boş. Evimi alsam yedek anahtarı onlara da veririm problem değil ama işlerim bozuluyor bu yüzden
En başta dediğim gibi; stresi dengeleyecek kadar mutluluk gerek sana. Seni anlıyorum zira herkesin yükü kendine ağır. Biz de kendimizce yaşıyoruz işte, fazla açmaya gerek yok.
Okul artı iş hem zihnen hayvan gibi yoruluyorum, ek para gelsin diye tezler yaziyorum ek iş olarak uyku altın degerinde oluyor bu yuzden
Yapma. Dengele. Tamamen para odaklı gitme. Çünkü direncin kırılmak üzere. Barajın kapaklarını aç artık biraz ki basınç düşsün.
Her ailede tartışma var kafaya takarsan mutlu olamazsın önemli olan restleşmeler olmasın ailede
Ben uykuluyken aşırı gürültü cıkarıyorlar mümkun degil uyunması. 1 saat susmuyorlar ökuz gibi bagiriyorlar sestennuyanıyorum zaten uyku problemim var. Olayla alakam da yok.
Ozaman sende geç uyumayacaksın ya da iş bulup yeni eve çıkacaksın
Geç uyuyorum zaten. 25 bin lira maas 15 bin kira ile imkansiz
Ozaman kulaklık alacaksın sorun çözülecek bende ailem ile yaşıyorum yağmur sesi dinliyorum uyanmamak için çok da rahatım
Odadan sürekli geçiliyor ışıklar acilip kapaniyor surekli
Yapacağın bişey yok hep beraber yaşıyorsunuz mesleğiniz nedir
Elektrik mühendisiyim
Sana tavsiyem kendine yeni bir iş ara 25 binden daha fazla verirler daha fazla veren yeri buluncada işini bırak oraya geç ama garantiye alırsan