Baştan beri dershaneye gitmek istemiyorum. 3 gündür hiçbir şey yemedim içmedim. Uyudum hep. Bugün yine zorla gönderdi. Gitmedim açlıktan halsiz düştüm 1.5 saat dolaşıp geldim eve. Gitmeden bir beddualar sanırsın Fethullah Gülen. Benim tek isteğim şuydu. Beni sevmiyorlar biliyorum hatta nefret ediyorlar. Güvenmiyorlarda eyvallah. Ama aldığım kararlara saygı duysunlar. 18 yaşında bir genç kızım artık. Beni artık 2 kuruş parayla şunla bunla kandıramazlar. Tek dershane olayı değil 3 yıl konservatuara gideceğim diye kıçımı yırttım vazgeçirdiler. Lise sonum bu arada. Gitmek istemiyorum bir sebebi yok. Ben hiçbir bilgi alamıyorum ki kaçıp duruyorum zaten. Her şeyi yapıyorlar sağolsunlar ama sadece maddi. Hiç düşüncelerime saygı yok. Maddi açıdan iyi ama sevgi güven hissedemeyince olmuyor işte. Ben bide psikolojik olarak 1-2 yıldır çöküntüdeyim. Üstüne birde aile olunca iyice tırlatıyorum. Bazen çok bağırıp çağırıyorum pişman oluyorum geri tabi. Nedeni çok basit kimseye kızamıyorum bağıramıyorum herkese iyi olmaya çalışıyorum. Geliyorum en yakınımda onlar var onlara patlıyorum. Yalnızlıktan ölüyorum zaten. Stresimi evde atabiliyorm. içimi kimseye dökemiyorum sessiz kalıyorum. Çok kötü biriyim değil mi? Ne yapacağım ben ya?
Edit: Eğer dershaneye gitmeye devam edersem sınava falan çalışmayacağım. Zaten dershaneye gidilirse kazanılır ya. Sadece istediğim biraz saygı biraz özgürlüktü. Sevgiyi güveni geçtim zaten.
Edit: Eğer dershaneye gitmeye devam edersem sınava falan çalışmayacağım. Zaten dershaneye gidilirse kazanılır ya. Sadece istediğim biraz saygı biraz özgürlüktü. Sevgiyi güveni geçtim zaten.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer