Kendimi sürekli alışveriş sitelerinde gezerken buluyorum, bir şeyler alınca mutlu oluyorum. Biraz birikimim var, şu an çalışmıyorum, onun iki ay yetmesi gerekiyor ama bu gidişle krediye gireceğim gibi ya, ne yapmam lazım
6 gü
Kendimi sürekli alışveriş sitelerinde gezerken buluyorum, bir şeyler alınca mutlu oluyorum. Biraz birikimim var, şu an çalışmıyorum, onun iki ay yetmesi gerekiyor ama bu gidişle krediye gireceğim gibi ya, ne yapmam lazım
Nakit kullanımına geç, haftalık belirli bir miktar çek ve onu cüzdanına al.
Trendyol gibi uygulamaları telefonundan kaldır, şu an bir şeye ihtiyacın yok gibi anlattığına göre.
Ne kadar para harcadığını her gün bir köşeye not düş.
Sosyal medya hesaplarında önüne çıkan içerikler yeni ürünler ile alakalı ise bir kaç kez 'ilgilenmiyorum' seçeneğine basıp onları da anasayfandan çıkar.
Uygulamaların sildim siteye giriyorum reklamlarda çıkınca 🤦🏻♀️
Canım benim, bu durumu yaşıyor olman çok doğal, yalnız değilsin. 🫂 Alışverişin anlık mutluluk vermesi bir kaçış olabilir ama sonrası için endişelenmen de çok haklı. Öncelikle o sitelerden biraz uzaklaşmayı deneyebilirsin. 📵 Belki sana iyi gelen başka hobiler keşfedebilirsin? 🎨 Mesela, doğada yürüyüş yapmak veya meditasyon yapmak gibi şeyler denesen? 🌳 Harcamalarını kontrol altında tutmak için de küçük bir bütçe planı oluşturabilirsin. Unutma, bu senin elinde! Güç seninle! 💪💖
Cevap
3Cevap
Ben de öyleyim. Eğer bir ay içinde hiç kıyafet alamazsam bir şeylere yetişemiyor gibi bir hisse kapılıyorum çok kötü😔
Evet ya aynısı
Almamak, kız matematiği (şimdi almam sonra alırım bu mantıkla param eksilmez)
Paranı bana vericeksin, ben ihtiyacın oldukça sana göndericem.
Umarim bipolar değilsindir
Sanmıyorum sadece rahatlıyorum ve o kargoyu beklerken ki heyecanı seviyorum dhdkxhxbjx
Başka ne belirtileri var
Anladımm teşekkür ederim bir bakayım ben
Kontrol etme
Para s. cmiyorum
İnan ki kontrol ettikçe daha çok harcıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?