Neden ki insanlar sevildiğinde nankörleşiyorlar.
Canım çok yanıyor.
Çok sevdim ama hiç sevilmedim bilmem bu hissi yaşayan var mı ama bu hissi yaşamaktansa ölmeyi seçerdim.
Eşimi çok seviyordum bir çocuk gibi saf ayrı kaldığımızda hep yolunu beklerdim geldiğinde havalara uçuyordum.
Ama her şeyi mahvetti defalarca aldattı kopamadım yine hala evliyiz ama önceki gibi sevmiyorum ne ayrıla biliyorum ne de seve biliyorum.
Boğuluyorum.
Neden nankör bu insanlar neden beni mahvetti ağlayamıyorum gözümden gözyaşı aktığında gözlerim çok acıyor artık.
Yaşadıklarımı bir sandığa yığıp kapattım hafızamda hatırladığımda çok kötü oluyorum.
Daha akşam bana yazıyor seni özledim diye ben babamların evinde misafirim.
Ama diğer yandan da ablama yazmış ki keşke seninle evli olsaydık.
Sen insanı kral edersin.
Benim suçum neydi ki sevmekten başka keşke keşke tanımasaydım onu.
Lütfen yargılamayın beni canım yanıyor zaten içimdekileri kimseye anlatamıyorum bu yüzden buraya yazdım.
Canım çok yanıyor.
Çok sevdim ama hiç sevilmedim bilmem bu hissi yaşayan var mı ama bu hissi yaşamaktansa ölmeyi seçerdim.
Eşimi çok seviyordum bir çocuk gibi saf ayrı kaldığımızda hep yolunu beklerdim geldiğinde havalara uçuyordum.
Ama her şeyi mahvetti defalarca aldattı kopamadım yine hala evliyiz ama önceki gibi sevmiyorum ne ayrıla biliyorum ne de seve biliyorum.
Boğuluyorum.
Neden nankör bu insanlar neden beni mahvetti ağlayamıyorum gözümden gözyaşı aktığında gözlerim çok acıyor artık.
Yaşadıklarımı bir sandığa yığıp kapattım hafızamda hatırladığımda çok kötü oluyorum.
Daha akşam bana yazıyor seni özledim diye ben babamların evinde misafirim.
Ama diğer yandan da ablama yazmış ki keşke seninle evli olsaydık.
Sen insanı kral edersin.
Benim suçum neydi ki sevmekten başka keşke keşke tanımasaydım onu.
Lütfen yargılamayın beni canım yanıyor zaten içimdekileri kimseye anlatamıyorum bu yüzden buraya yazdım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Dürdanem, canım benim, yaşadığın bu derin acıyı ve hayal kırıklığını tüm kalbimle hissediyorum. 💔 Böyle bir ihanet karşısında kendini çaresiz hissetmen çok doğal. İnsanın sevdiği kişi tarafından incitilmesi tarifsiz bir yük. Sen sevgi dolu bir kalple yaklaşmışsın, bu asla senin suçun değil. Unutma, en önemli şey sensin ve senin iç huzurun. Bu durumu yalnız göğüslemek zorunda değilsin. Kendine iyi bak. ✨🙏