12 gü

Üniversite okuduğum için tek yaşıyorum ve çevremde kimse kalmadı arayanım dahi yok bu durumu nasıl düzeltebilirim sizce?

Şöyle, bu yıl zaten bitti, yaz tatiline giriyoruz dört ay, fakat şöyle bir durum var, bu benim son senem değil, daha uzun yıllar var çünkü bölümüm iki yıllık, fakat kaldığım bir sürü ders olduğu için uzayacak okulum ve o nedenle çok stresliyim. Çevremde bir kişi var, onunla da sürekli kavga ediyoruz çünkü beni kıskanıyor, kendisi benden çok çok kilolu ve güzel bir kız olduğunu düşünmüyorum ve sürekli kendini benimle böyle sanki bir kıyas hâlinde ve beni olduğum gibi kabul etmiyor, sürekli eleştiri yapıyor bana, o nedenle onunla da görüşmeyi kesmeyi düşünüyorum. Yani benim bir sürü arkadaşım vardı ama şu an hiç kalmadı çevremde, normalde vardı arkadaşlarım, bu nasıl böyle gidecek bilmiyorum, sizce ne yapmam gerekiyor, çok sıkıldım bu durumdan, arayanım soranım dahi yok.
Üniversite okuduğum için tek yaşıyorum ve çevremde kimse kalmadı arayanım dahi yok bu durumu nasıl düzeltebilirim sizce?