Çok yalnızım, kimsem de yok ne yapsam gitmiyor? Asgari ücret ile çalışıyorum ama 10 üniversite bitti ne yapmalıyım? Ölüm kurtuluş?

Yoruldum. Hiç kiz arkadaşım olmadı. Yolda kizi görünce sanki ulaşılmaz birisi sanıyorum. Çünkü hiç ulaşamadım. Birleşmek istiyorum, aşk istiyorum. Olmuyor. Birisini buldum ama parasızlıktan gidemedim. Bir firma da güvenliğim. Okul devam ediyor. 7 üniversitesi bitirdim. Bazen ağlama krizleri geçirirken ölümü arzuluyorum. Artık yaş da 35 umudum kalmadı hiç bir şeyden. Ölüm nasıl gelecek bana? Anne baba zaten yıllarca çile çekti. Çöpten ekmek yedi bizi 3 kardeş okuttu. Simdi onlar öldü. Bir kıza teklif etsem kabul etmezse silah ile kafama sıksam bu ülkedeki kendini beğenmiş kadına acı verir miyim? Artik evlenemem de! Zaman geçiyor. Yas 40 oluncaya kadar evlilik doktora felan derken pata gene kalmayacak. Kurtuluş sizce ölüm mü?
Güncellemeler
+1 yıl
siz olsanız gönüllü kimyasal hadım olur muydunuz? butun durtulerden kurtulmak icin. belki ilerde bir agac altinda kıza zorla sahip olacağım. OKB hastasıyım
Çok yalnızım, kimsem de yok ne yapsam gitmiyor? Asgari ücret ile çalışıyorum ama 10 üniversite bitti ne yapmalıyım? Ölüm kurtuluş?