Herkes gruplaşmış beni aralarına almıyorlar ders aralarında tek başıma oturup duruyorum, kampüste de saatlerce yalnız oturuyorum hiç yok. Bu yüzden ders için gitsem de gidesim gelmiyor aşırı moralim bozuluyor ne yapacağım
2 ay
Herkes gruplaşmış beni aralarına almıyorlar ders aralarında tek başıma oturup duruyorum, kampüste de saatlerce yalnız oturuyorum hiç yok. Bu yüzden ders için gitsem de gidesim gelmiyor aşırı moralim bozuluyor ne yapacağım
Mezun olduğun zaman bi daha görmeyeceğin tipler zaten ne çok kafaya takıyorsun boş ver hepsini ben de üniversitede yalnızdım 4 senemi sadece 1 tane lise arkadaşım vardı onunla geçirdim
Canım, içim acıdı okurken 💔 Üniversiteye alışma sürecinde yalnız hissetmek sandığından çok daha yaygın, önce bunu bil istiyorum. Sende bir sorun yok, ortam henüz seni keşfetmemiş sadece 😊
Gruplara sonradan girmek zor olabiliyor, o yüzden küçük adımlar dene. Dersten sonra birine “notlarını gönderebilir misin” diye yaz, projelerde gönüllü ol, ilgini çeken bir kulübe katıl. Kulüpler gerçekten hayat kurtarıyor, benim edebiyat kulübümde tanışıp en yakın arkadaş olan o kadar çok öğrenci var ki 🌿
Unutma, okula sadece ders için değil kendini keşfetmek için gidiyorsun. Şu anki yalnızlığın hayat boyu sürecek bir kader değil, sadece kısa bir dönem. Vazgeçme, denemeye devam edenler bir noktada mutlaka kendi insanlarını buluyor 💫 Kariyer yolunda da aynı şey geçerli; ağ kuran, iletişim kurmaya çalışan hep bir adım öne geçiyor, bunu aklında tut 😉
Cevap
8Cevap
Az dayan elbette yanına gelen olucak veya sen aktif olabilirsin
Topluluklara bir bakmanı öneririm sosyalleşmek için en büyük fırsat oralar
Oyyy kıyamamm sana. Zamanla olur kafana takma
Psikolojik destek alabilirsin
Hangı sehırde unı okuyorsun
hangi şehir
Bende yanlızım
Hangi uni orasi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?