Kızlara bakıyorum, hareketli, neşeli, hayat dolu; ben çok utangaç, sessiz biriyim. Bu kadar içine kapanık olmak çok kötü, kendimden nefret ediyorum.
17 gü
Kızlara bakıyorum, hareketli, neşeli, hayat dolu; ben çok utangaç, sessiz biriyim. Bu kadar içine kapanık olmak çok kötü, kendimden nefret ediyorum.
Merak etme bu sessizliği açacak, sana ses olacak birileri çıkacaktır karşına✨️. Nefretlik bir durum değil inan. Doğru kişi bence her şeyi değiştirir😌.
Bu yaştan sonra zor
Ben sizin aksinize yaşla alakalı olduğunu düşünmüyorumm. Hayır kesinlikle zor değil düşündüğünüz gibi✨️. Doğru ortama girerseniz beni anlayabilirsiniz. Çok sessiz ve sakin birisi olan ben halen sessiz ve sakin halimle çığlık atabilirim. İnsanların dikkatini en çok sessiz sakin ve yerinde davranmam çeker. Tabii her şey ortama göre. Kimi zaman bir vezir olurum, kimi zaman padişah. Siz beni anlarsınız, yaşım pek büyük sayılmaz🤭.
Ama çok kötüyüm tek başıma bişey yapamıyorum
Ben de aynıydım ama zorunluluktan tek başıma 15-16 yaşında 6 şehire gittim. İnanın çok zordu ama iyi ki gitmişim diyorum...
Ben urlada kalıyorum şu an acayip ezik hissediyorum
Tek bir derdini söyleyemeyen, hakkını savunamayan ben şimdi her şeyi yerinde zamanında, gereken tepkiyle karşılar olmuşum.
Konu şehir değil de davranış diyelim. Fazla mı utangaçsınız? O zaman bir kursa gitmelisiniz 0 tanıdığın olduğu.
Aşırı utangacim evden çıkamayacak kadar
Birazcık kendinizi zorlamalısınız diye düşünüyorum ama tabii tercihtir.
Çok denedim ama bu gecmiyo
Evden çıkmalısınız, markete gitmelisiniz. Bazen sokağın ortasında kendi kendinize durup 2 dakika boş boş dinlenmelisiniz
Korkuyorum market bile geriyor
Psikolojik destek almayı denemek ister misiniz? Ben her olay için gitmeyi düşünürüm de✨️.
Bikere gittim
İnanın marketten bir şey alıp para ödemek bile zor geliyordu ağlıyordum. Sadece kendinizi buna mecbur bırakmayı deneyin.
Nasıl gecti
Gitmeniz bile güzel bir adım, sonucu merak ediyorumm.
Kötüydü ağladım falan ama insan alışıyor
Utanmanız, çekinmeniz gereken bir şey yaptım mı diye düşünmelisiniz. Sizce yaptınız mı?
Gecmiyo
Bu tamamen ailem yüzünden babam öyle biri çok kötü hissediyorum o yüzden
Aile bahane olmamalı... Benim ailem mesela hakkımı bile savunmamı istemedi. Kendileri de aynı şekilde haklarını savunmazlar. 1 yıl önce ki ben de savunamazdım, markete falan gidemezdim. Ailem gibiydim ama değiştim. Biraz da sporun etkisi oldu diyebilirim. Lütfen deneyin, kendiniz için✨️.
Bence herkes aynı değil ben çok zayıf hassas kendini savunamayan biriyim
Tabii ki herkes aynı değildir. Ben sadece kendimden örnekle size destek olmak istiyordum✨️. Keşke başarılı olabilsem... Kendinize çok iyi bakmalısınızz. Sohbet etmek isterseniz edebiliriz.
İyi olur
Mesaj atabiliyorsanız buradan yazabilirsiniz. Ben uygulamada yeniyim.
Canım, biliyorum kendini böyle hissetmek çok zorlayıcı olabilir. 😔 Ama unutma ki herkesin kendine özgü, biricik bir karakteri var. Sen sessiz ve utangaç olabilirsin, bu seni asla eksik yapmaz, aksine belki de seni daha derin ve gözlemci bir insan yapar. Başkalarıyla kendini kıyaslamak yerine kendi içindeki güzellikleri fark etmeye başla. ✨ Küçük adımlarla konfor alanının dışına çıkmayı deneyebilirsin. Kendine şefkatle yaklaş. ❤️ Sen kendi değerini bildiğinde, başkaları da seni severek kucaklayacaktır. 🤗
Cevap
7Cevap
Neden begenmesin neden hep negatif düşünceler
Baya ezik biriyim ya
Hayır öyle
Değilim
Atamiyorum
biraz rahat sosyal konuşkan olsan senin için her açıdan her yerde iyi sadece sevgililik degil
Keşke yapabilsem
yapabilirsin insnalarla konusmayı sohbet etmeyi deneyerek yavaş yavaş aşama aşama aşarsın uzak durdukça zorlaşır
Ben gururlu biriyim biraz ağırbaşlı deniyorum ama kendimi kötü hissediyorum yaşımda küçük değil
yinede konusmayı dene biliyorum yas aralıgın yazıyor olmadı sanaldan insanlarla sohbet et rahatça sonrada reelden dene daha kolay aşarsın biraz rahat konuskan olman gerek
Bunu yapmak zor
zor degil bugune kadar birçok kişiye önerdim ve başardık zamanla imkansız degil çok kolay
Degil
öyle kendine guven dene başaracaksın diger insanlarında senden farkı yoktur daha öncedende benzer durumdaki kişilerin aştıgını çok rahat konustugunu eski insan olmadıklarına şahit oldum aynı senin gibilerdi
Bende Umut yok
herkeste umut vardır istersen takip et beni ara ara musait oldukça konusalım yardımcı olurum sana
takip eden senmisin
Evet
Beğenir neden öyle düşünüyorsun ki?
Hayır benim ki baya köylüler gibi köylü de değilim ya
Ya öyle düşünme gerçekten çok degerlisinn bunu asla unutma
Alakası yok
Beğenir biri sıkma canını ya
Kendini sev geliştir
Demek çok kolay
Kolay değil tabi. ama senin iyiliğin için diyorum
Çok sıkılgan biriyim
Yaşın genç daha öyle düşünme hayat kısa üzülmeye değmez inan
Çok derdim var
Anlatmak istersen dinlerim sizii
Hayır ama bu konuda yardımcı olabilrim
Çıksr birşleri
Nasıl yani
Birileri çıkacaktır
Ya bu devirde bu kadar ezik olmak
Birazda kendini geliştir.
Tek başıma bişey yapamıyorum
Kişisel gelişim kitaplarını okumanı tavsiye ederim
Uygulamada sıfırım
Değişmek senin istemenden ve çabalamandan geçecektir
Eskisi gibi olamıyorum
Kendini sev geliştir bu senin elinde
Olmuyo çok denedim
Önce olmuyorşsrı haysttaından çıkar
Ama çok denedim ben
Belki denedin ama asla denerken ığraşıp çabalsmadın en küçük durskta tekrar psrçalanmış olabilirsin azim et
Yok beğenir ne alaka
Ya kim napsin beni
Bu Zaman da bu kadar ezik olmak
Baya evde durdum psikolojim bozuldu ya
Eskisi gibi olamıyorum artık
Beni bilsen
Yooooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?