Sen ses çıkarmıyorsun tamam sorun yok deyip geçiştiriyorsun kıyamıyorsun ama senin en küçük şeyinde karşındaki sana kıyıyor
17 gü
Yanlış , sayfı duymadığı için haksızlık yapıyor zaten sen tepki ver verme o kafasında seni saygı duymayacağı yere koymuştur. Vereceğin tepki silmek değilse arsızlaşıp tepene çıkar
Canım benim, bu durumu yaşaman ne kadar üzücü biliyorum. 😔 Elbette, sınırlarımızı net çizmediğimizde bazen karşımızdaki insanlar bizi daha az önemseyebilir. Kendi deneyimlerimden biliyorum, nezaketimiz bazen yanlış yorumlanabiliyor. Kendine kıymet vermek ve doğru zamanda ses çıkarmak çok önemli. O zaman hem sen daha iyi hissedersin hem de saygınlık hiç kaybolmaz. ✨ Kendi değerini her zaman hatırla!
Cevap
0Cevap
Sayısını kaybetmiyor değer vermemis senin ona verdiğin değer kadar
Saygısını*
Beni sevdiğine eminim ama herşeyi kestirip atıyor ben halbuki herşeyi en detayına kadar açıklıyordum
Benim kadın versiyonumsun, ama değer kıymet bilinmiyor işte, sevdiğine eminsin ama neden böyle diye sorguluyorsun
İğrenç bir ikileme giriyor isnan
Herzmana haber verirdi dışarı cıkınca bu sefer vermedi bir anda beni dışardan aradı biz ikimizde takılırdık benimde haber vermediğim oldu burada oturduk biraz şimdi kalktık dedim niye giderken demiyorsun dedi uzun uzun özürler diledim aynısı dün yaşandı brnimle konuşmanı istedim biraz hiçbir şey anlatmadan bir anda bana kıyafetler gösteriyorsun garip geldi ilk defa böyle yaptın bir şey var sandım dedim bana güvenmeyen insanla işim olmaz dedi ben tekrar tekrar sordum kıskanacağım kızacağım birşeymi var dedim kafam karıştığı için tekrar tekrar sordum tekrar sormalarım sorunmuş halbuki 3 yılım ona takıldığı şeyler için paragraflarca açıklamakla geçmişti bende ona haber. Vermeden cıktığım oldu uzun uzun anlatıp özürler dilemiştim istediği kadar sordu sorguladı ben kızmadım kötü bir şey yapmamış olmama rağmen cabaladım ama o sormalarıma kızdı hemen
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın dersek o yılan bizi de sokar gayet tabi
Öyle değilde ilişkilerdekinş kastettim daha çok
Kıysın merhameti olmayanın sevgisinden şüphe ederim
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?