Ya arkadaşlar annem her gün evin içinde bir sorun olmadığı halde sinir krizi geçiriyor, hepimize karşı böyle. Babama da her gün tonla bir sürü hakaret ediyor, sen delisin diyor, psikolojik şiddet uyguluyor. Ben de hayatım boyunca annemle sadece 1 kere oturup dertleşmişimdir, o da zorunluluktan. Sadece ev işinde gözü açık, sadece onları kontrol ediyor, akşama kadar yatıyor zaten. Evin temizliğini biz yapıyoruz, kendisi çalışmıyor da. Şeker hastası ama sürekli her şeyden şikayet edip hayattan bunaldığını söylüyor ama kendi annesini arıyor, ona çok iyi davranıyor. Bir tek neneme karşı iyi, nenemden de nefret ediyorum. Dün mesela ablam, ben, annem kafeye gideceğiz, gene babamla kavga etti, ben de sinirlendim bir şeyler söyledim, bağırıp gene beni suçluyor, ağza alınmayacak şeyler diyor, beddualar ediyor. Evde de kavga ettiğimizde oklava alıp şiddete başvurmaya çalışıyor, ben de çocuk değilim, karşılık veriyorum. Bir şeye moralim bozuktu işte, ablam diyor ölmek istiyor falan diye, annem de ölsün falan diyor, kuzum falan diyor, gerçekten ağza alınmayacak şeyler diyor. Ben ömrümde hiçbir annenin kızına böyle şeyler dediğini duymadım ve görmedim. Hep ben gider sarılırım, annemi sevmeye çalışırım ama gerçekten çok yoruldum artık. Annemi görmek istemiyorum ama aynı evdeyiz maalesef, üniversiteye de daha gelecek sene gideceğim. Arabayla geziyoruz babamla, orada da annem geliyor, gene huzursuzluk çıkıyor. Bir arabada gezerken zaten az çok huzurluyum, babama diyeceğim ona da annemi getirme diye. Gerçekten annemin şu her gün durduk yere sinir krizlerinden, sesinden ve söylediği laflardan çok bunaldım, başkalarına karşı böyle değil dışarıda.
Sizce normal mi, ben mi abartıyorum? Psikiyatriye götürmeyi düşünüyoruz gerçekten ama annem onu da kabul etmiyor. Kendisi yüzünden babamla ben ilaç kullanıyoruz ama evde
trolleyecekler cevap vermesin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer