22 gü

Eşimin ailesi yıllarca emeğini yedi, ben ne yapmalıyım bu haksızlık karşısında?

Ailesine yıllardır çalışıp vermiş sayesinde ailesi mal mülk sahibi oldu ama annesi asla demiyor ki oğlum gitti çalışıp maaşını yolladı biz de yaptık diye, kardeşi var 26 yaşında hiç el işinde çalışmamış her şeyi o yaptı oldu. Dün annesi konuşuyor benle milletin oğlu çalışıp biriktirmiş, benim kocam da yıllardır yemiş demek ki dedim. Sonra eşime dedim bak senin hakkın asla söylenmiyor. 3 yıldır evliyim, ailesi ne eşya yardım etti ne bir şey verdi daha, bunlar görmüyor. Dün yemin ettim senin hakkını bir daha asla savunmayacağım, sana borçların için destek vermeyeceğim, benden bir daha bir şey isteme dedim. Kızgınım yapmaları gerekeni yapmadıkları için, eşimde ve ailesinde neyi gördüm değer verirsen değersiz olmayı, iyilik yaparsan nankör olduklarını. Bunlara değer vermek, iyilik yapmak yaramıyor. Annesi senin evladın sana yapsın dedi bir şey yapmadığı halde. Düşük oldu, 5 haftalıkken kaybettim. Oğlu tartışma yaptı, kadın 1 ay olmadan yine senin evladın sana yapsın dedi ama bu sefer susmadı, şaşırdım. Ne yaparsa yapsın diyorum şimdi.

Eşimin ailesi yıllarca emeğini yedi, ben ne yapmalıyım bu haksızlık karşısında?