Merhaba arkadaşlar 5 ay önce nikahım oldu fakat daha eşimden ayrı yaşıyorum doğuda görevde olduğu için daha düğünümüz de olmadı 20 gün sonra düğünümüz var kısmetse. Fakat eşimin ailesinden bıkmış durumdayım. Kayınvalidem herşeyime karışmaya çalışıyor. 1 yıl önce eşimin abisinin düğünü oldu düğününü kayınvalidemler yaptı fakat bizimkini yapmıyorlar eşimin maaşına güveniyorlar bana bir iğne almadılar. Ama ilk gelinlerine herşeyi yaptılar ve ilk gelinleri onlara çok saygısızca davranışlarda bulunmasına rağmen. Ben yine sesimi çıkarmadım birsey istiyorum demedim hep saygılı oldum ama ben de yavaş yavaş bozulmaya başladım benim ne eksiğim var dedim ve onlar için ilk gelinleri kadar değerli olmadığımı düşündüm. Hiçbir şeyimize yardım etmediler herşeyi eşim yapıyor. Ve hep yalan söylüyorlar bana eşimle konuştuğumuzda fark ettik bunları. Ben de artık dayanamayıp saygı çerçevesinde rahatsızlığımı dile getirdim kayınvalidemlere eşimin de onayıyla. Şimdi benden kötüsü yok eşimin kardeşleri numaramı sildi. Diğer gelinleriylegezmeye gidiyorlar beni çağırmıyorlar. Ben de çok üzülüyorum ve eşime konuyu açıyorum huzurumuz bozuluyor artık korkuyorum evliliğimiz yürümeyecek diye. Ama kendisi de ailesine çok kızgın eskiden ilişkimi kesicem onlarla derdi ben engel olurdum ama simdi beni de çok üzüyorlar eşim de onlarla konuşmamı yasakladı fakat eşimle şu an aramız bozuk başkaları yüzünden kavga ediyoruz hep diyor. Haklı da ama ben sadece ona üzgün olduğumu dile getirmek istemiştim. Sizce ileride bu konudan sorun yaşarmıyız biz bana bir yol gösterin
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce kayınvalidemler hatalı mı ben mi çok büyütüyorum. Ama bu güne kadar onlara bir kez bile saygısızlığım olmadı. Değer verdim hep ama değer verdikçe sanki onlar benle dalga geçti
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer