21 gü

Evlenmek istemiyorum, param ve aile desteğim yokken bu toksik ilişkiden nasil cikabilirim?

Biz şu an evleneceğiz diye aynı evde yaşıyoruz, sağlık sorunum yüzünden çalışamadım, keşke dinlemeseydim, benimki ne çalışsaydım, eve hapsoldum, aylardır psikolojik sorunlar yaşıyorum, derealizasyon yaşıyorum, gerçeklikten kopuk gibi, tek başına çıkamıyorum, korkuyorum, psikolojik tedaviye ihtiyacım var, yarın nikah günü alacakmışız, ben iyi değilim, hazır hissetmiyorum, ne evlilik ne çocuk bunlar bana çok korkunç geliyor, çıkamıyorum insan içine, çok zorlanıyorum, param da yok, işim de yok, ailem de yok, gidecek yerim de yok, bile bile imza atmak istemiyorum çünkü onun esiri altındayım, beni yönlendiriyor, bugün kaynanamla beraber yaşayacağımızı söyledi, kira derdinden kurtulup kaynanası evinde bir sene kalıp birikim yapıp köşeye para koyup başka eve geçeceğiz, köye yatırım yapacağız, bina yapacağız, araba alacağız, iş kuracağız, annemle yaşamak zorundayız, idare edeceksin diyor, ben istemiyorum, aynı evde karı koca spontane rahat olamaz, herkesin düzeni farklıdır, karışır, geleni gideni olur, hizmetler, köle, bir de çocuk olunca elim kolum bağlanacak, benim psikolojim sağlam değil, istemiyorum bu evliliği, önce psikoloğa gidelim dedim, hayır diyor, yarın nikah yapalım sonra gideceğiz diyor, yoksa bu evde daha fazla kalamıyoruz, komşular, ev sahibi bekar oluşumuzdan laf ediyor, çıkarttılar diyor, ben istemiyorum, gidecek yerim yok, ona mecburum, gebeyim, param yok, ben nereye gidebilirim

Güncellemeler
21 gü
Psikolojik sorunlar yaşıyorum ben kendime yetemiyorum ki bir evlilik yapayım çocuk yapayım bile bile imza atmak istemiyorum nereye gidebilirim
Güncellemeler
21 gü
Hamile değilim sadece çocukta çocuk diye başlıyor. Ben kendime yetemiyorum psikolojik iyi degilimki bı çocuk yapayım sorumluluk alayım ben seni iyilestircem diyo istemiyorum bu evliliği kadın sığınma evine gitsem ordada psikolojik destek istesem kabul ederlermi
Evlenmek istemiyorum, param ve aile desteğim yokken bu toksik ilişkiden nasil cikabilirim?