Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an da evlenemezsen %95 ihtimalle evlenemezsin. kadın 30+ yaşta eski cezbedici çekiciliğini kaybediyor. Yani erkeğin gerçekten kendini senin ellerine bırakamaması demek. Erkek güzel kadına sevgi saygı ve değer biçer. Ne kadar küçük yaşta evlenirsen erkeğin sana saygısı o denli yaşlandıkça artar. 30+ yaş üstü evlenipte değer veren erkek görmedim çünkü zaten kadınlar 30+ yaşta cinsel değeri düşük. çünkü üreme yaşı geçtiği için tamamen bir yük sayılır. Fakat gençken çocuk veren anneler erkeklerin gözünde saygı ve korunmaya değer bir aile ve üretkenlik sunuyor ve kadın refahlı yaşıyor. Erkekte üretken ve daha yaratıcı oluyor bu sayede.
30+ yaş kadınların evlenmesi yasaklanmalı buna göre çünkü toplumu çürüten asıl kesim bekar 30+ yaş kadınlar erkeklerin üretkenliğini ve yaratıcı motivasyonunu azaltıyor çünkü erkeklere inanılmaz kötü ve değersiz bir çerçeve sunarak evlenmeye çabalıyorlar ya da evleniyorlar. Bu da erkeklerin topluma hizmetini bitirip. Kendine hizmet etmeye kendine yeticek kadar çalışıp kendini geçindiricek kadar kazanmasına sebep oluyor. Kadın ve erkek bir bütünün iki parçası. kadın tarafı tamamen şekli ve davranışı değişti 2000 li yıllardan itibaren. Aynı şekilde evlilik oranı azalıp boşanma oranı arttı. Aynı oranda yaratıcı ve yetenkli erkeklerin sayısı azalmaya başladı çünkü neden yetenekli olsun ki erkek? Çabasına değer kadını yok. buna değer çocukları yok. Kadının 30+ yaşta evlenmesi demek erkek ile erkeğin evlenmesi arasında bir farkı yok. Zaten erkekleşmiş oluyor %95 lik kesim. hayatından geçen erkek sayısı ve biçimi yüzünden.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba Ailenizle konuşmak ve duygularınızı açıkça ifade etmek önemlidir. Neden evlenmek istemediğinizi ve çocuk sahibi olma durumunuzu açıklığa kavuşturabilirsiniz. Ailenizle samimi bir şekilde ve sakin bir ortamda konuşmaya çalışın. Onlara neden evlilik istemediğinizi ve çocuk sahibi olma durumunuzu anlatın. Ayrıca duygularınızı ve endişelerinizi ifade edin. Eğer ailenizle konuşmanın sonucunda anlayış göstermezlerse veya baskı devam ederse, geri adım atmayı düşünebilirsiniz. Kendinizi zorlamadan ve istemediğiniz bir şeyi yapmak yerine kendi duygularınıza sadık kalmayı seçebilirsiniz. Eğer aile baskısı sizi çok fazla etkiliyorsa, bir danışman veya terapistten yardım almayı düşünebilirsiniz. Bu kişi, duygusal destek ve stratejiler sunarak size rehberlik edebilir. Kendi sınırlarınızı belirlemek önemlidir. Hangi noktada neyi yapmaya veya yapmamaya karar vereceğinizi düşünmelisiniz. Ailenizle konuşmak ve durumu açıklığa kavuşturmak zaman alabilir. Bu süreçte kendinize zaman tanıyın.
10 Yorumla
+1 yılAilenle bu durumu konuş en azından annenle konuş. Cocuk durumu için öutlaka bir jinekoloğa kadın doktora görün. Sen konuşmadıkça üzerine gelecekler. Fatklı düşüncelere kapılabilirler nedeni o sanabilirler. Üzülmekte bir yere kadar. Gerçek bilindikten sonra kabullenirler. Karsıdaki insana haksızlık yapmamak istemen çok ince bir hareket.
02 Yorumla
Soran+1 yılKimsenin üzülmesine gerek yok karsıdaki insanda sonuçta evlat sevgisi isteyecek
- +1 yıl
Sen bir doktora görün daha sonra net karara var.
+1 yılOkuyor musun veya çalışıyor musun? Çalışıyorsan evini ayır. Okuyorsan da okulun bitince iş bulmaya çalış ve yine evini ayır. Ayrıca çocuk konusunda hakkın var, çoğu insan anne - baba olmayı ister ama hepsi değildir. Buna eminim. Ki seni seven insan bu şekilde kabul edip evlatlık yoluna başvurur. Seni olduğun gibi sever.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇoçukları çok severim ama iste durum böye olunça değisiyor okul bitti evdeyim bazı nedenlerden dolayı çalısmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. İnsan neden evlenir... mutlu bir yuvanın temellerini atabilmek için... ısrarla yapılan evliliklerin sonuda adliye koridorlarında sonlanıyor... hayatta insanın seçebileceğin en büyük hayatını iyi ya da kötü yönde şekillendirecek 2 tane şey vardır biri iş diğeri evlilik... bunlar düzgün seçilmediği sürece bütün ömrüne yansıyor...
24 Yorumla
Soran+1 yılMalesefki öyle bosanma dosyaları ile dolu adliye
Soran+1 yılDoğru zmn bilmem ama doğru insan zor
- Aile & Toplum konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılÇok ciddiye alma. Ben 31'im, bana da diyorlar sürekli. Ama bu planla olmaz ki. Ne zaman güzel bir ilişki olup o yöne giderse olur. Yoldan çevirip evlenemezsin ya! Mutsuz evliliktense bekar olmak daha iyidir. Ayrıca çocuk konusunu çok düşünüp üzülme. Seni seven çocuk için değil, seninle birlikte yaşamak için seninle evlenen biri olsun. Dünya hali bu, bazen kadından bazen erkekten dolayı olmayabilir. Normal.
24 Yorumla
Soran+1 yılMutsuz evlilik öldürürmez süründür o yüzden haklısın
- +1 yıl
Aynen canım. İnsanlar hep konuşur mutlu edemezsin kimseyi boş ver
Soran+1 yılİnsanları mutlu etmeyi çoktan bıraktım
+1 yılEğer çekincen sadece cocuk olayından dolayıysa kendine bunu yapma. Hangi ilaçlardan bahsediyorsun bilmiyorum fakat antidepresan falansa bahsi geçen çok cocugu olan var kullandığı halde. Tedavileri var çok gelişti artık tip bu konuda. Onun dışında gerçekten evlenmek istemiyor ve sevmiyorsan o kişiyi kimsenin zoruyla tabi ki böyle bir şey yapma.
03 Yorumla
Soran+1 yılAntidepresan ilaçları değil değisik bi hastalık nadir hastalıklar gibi bisey
- +1 yıl
Anlıyorum canım ailene aç bu konuyu o zaman ve ya evleneceğin kişiye böyle bir sorunun olduğunu söyle. Zaten eğer seni gerçekten isteyen deger verecek olan biriyse beraber çözüm yolu bulmaya çalışacaktır bunun için evlenmek istemeyecekse de baştan bu yoldan dönmek yararına olur. Yarın evlensen demek ki her zaman başına kalkacak bu durumu yarı yolda bırakacak seni. O yuzden baştan dürüst ol bence daha az yara alırsın.
+1 yılburada suç biraz da sende gibi. Sen kendini ailene net olarak anlatmamışsın. Herşeyi olduğu gibi anlatsan ona göre konuşsanız belki baskı yapmayacaklar. Ya da ona göre sana tavsiye verecekler.
Eğer sırf çocuğum olmuyo diye istemiyorsan evliliği bir çok tedavi var. Eğer hiç olmazsa da evlat edinebilirsiniz de, insan sevgi nedir bildikten sonra illaki doğurmasına gerek yok. Gönlünüzü karartmayın bence. Aileniz de sizin mutlu olmanızı istiyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılTabiki her aile çoçuğunun mutlu olmasını ister ama ilaki evlilik değil ki mutluluk
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAilenle oturup bu konuyu ciddi ciddi konuşun Hastalıgını neden evlenmek istemedigini sonra doktor raporlarını ilaçlarınızı ve e nabız hesabınızı acın gösterin Orada sizin hangi hastanede hangi tahlili hangi doktorla gorustugunuz yazar Siz ne kadar ciddi ve delil ile karşılarına çıkarsanız onlarda konunun o kadar mantıklı ve gercekci oldugunu anlayacaklardır Bol şans
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKompleks yapıp karamsarlıkla kendini yalnızlaştırmayı bırak. Evlenmeni tavsiye ediyorum. Ailende hevesliyken. Yoksa ilerde pişman olacaksın yuva kurcak halinde kalmayacak kimseye de olumlu bakamicaksın. Gerçekten yaşın ilerleyince pişman olmaya başlıyorsun. Uygun bulduğun biri olursa durumu anlat ve evlen. Her erkek çocuk istemiyor hatta çoğu istemiyor. Ayrıca Allahtan ümit kesmek kimin haddine istersende denersin olmazsa tüp bebek ve tedaviler var onu da denersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende benzeri bir durumdayım cocuk sahibi olamama ihtimalim çok yüksek ama sevdiğim her türlü yanimda durumumu bilio ama umursamio eğer gerçekten seviosa biri durumunu önemsemez eğer sevdiğin varsa onunda seni sevdiğini dusunuyosan anlat durumunu seviosa önemsemez ki çocuk sahibi olmanın türlü yolları var hicbisi işe yaramazsa evlatlık edinilmeyi aile edinmeyi bekleyen onlarca çocuk var
00 Yorumla
+1 yılBu yasa dışı diye biliyorum. Senin iraden olmadan kimse seni evlendiremez. Orada evet diyen kişi sensin. Hayat boyu o kişiyle yaşayacak olan kişide sensin ailen değil. Ailen senin tercihlerine saygı duymak zorunda. Sen eğer evlenmek istemiyorsan veya çocuk yapmak istemiyorsan buna onlar karar vermeyecek.
31 Yorumla- +1 yıl
O çocuğa bakan kişi sensin torun istiyor olabilirler ancak çocuk yapmak ailenin isteğiyle olmuyor. Sen kendin bakacaksın bu konuda sana karışamazlar. Onlar senin ailen senin mutluluğunu düşünmek zorundalar.
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnlamazlar. Anlatmaya da çalışmıyor gizliyorsun zaten. Daha açık olmayı dene bence. İstersen bezdirme politikası da uygulayabilirsin. Tamam, evlenmek istiyorum dersin, sonra adayları "gözünün üstünde kaşı var" diye geri çevirirsin.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok takılma böyle şeylere bana yıllardır diyorlar evlen diye yaşım 40 bekarım. Kullandığın ilaç ne merak ettim doğrusu. Sağlıkçıyım. Evlenmeme sebebin sadece çocuksa denenir bir şeyler tıp gelişti.
00 Yorumla
+1 yılBende de durum aynı annem evleneceksin deyip duruyor üniversiteye gidiyorum o yüzden ama üniversitede de olsan nişanlarim seni diyor başıma mı kalacaksın diyor
04 Yorumla
Soran+1 yılHerkes öyle bi çözüm yok sanırsam
- +1 yıl
Evet bıkmış benden
Soran+1 yılAh ah
- +1 yıl
🤷♂️🤷♂️
+1 yılAilen ile paylaşman en doğrusu olur Bazı şeyleri e için saklıyorsun Ailen ile neden paylaşmıyorsun bilmiyorum ama Ailen ile paylaşmanı tavsiye ederim İçinde bulunduğun hastalık durumunu
02 Yorumla
Soran+1 yılHastalğımı. Biliyorlar ama bu dereçe olduğunu bilmiyorlar üzülmelerini istemiyorum
- +1 yıl
Üzülmelerini istemiyorsun ama onlar seni üzüyor ponçik Ayrıca onlar ailen saklayarak bir yere varamazsın ki en doğrusu paylaşman Evet üzülürler belki ama en azından seni üzmezler
+1 yılMerhaba bende evlenmek ve çocuk yapmak istemiyorum Güven problemim var bi de bazı sebeplerden dolayı çocuk yapmak da istemiyorum ailem de seninki gibi ben bir yolunu buldum bu konuyla alakalı bir arkadaşımdan rica ettim sevgiliymişiz gibi davranmasını nişan vs bile yaptık artık beni değil onu sıkıştırıyolar 🙈😅
03 Yorumla
Soran+1 yılAma çoçuğun bası yandı ne diyecek çoçuk
- +1 yıl
Valla çocuk da aynı durumdan müzdarip onun da ailesi istiyor evlenmesini benim gibi 🤣o da istemiyor
Soran+1 yılSonuç ne olaçak bakalım
+1 yılAllah dert vermiş dermana vermiş tedavisi var eşler anlaştıktan sonra Allah razı olur sizden Çocuk nasip eder yeterki eşler anlaşsın bütün huzur sevgiyi müjdeyi Rızkı Allah eşler arasında gizlemiş😊🤲
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 424 cevap paylaştı. Karşına bu niyetle çıkan birisi olursa açıkca söylersin bu durumu ona göre ilerlersin illa ki çocuk senin kanından olmak zorunda mı? Kendi çocuğu olmayıp evlatlık edinen onların anne babası olan çok insan var bu yüzden kendini üzme
00 Yorumla
+1 yılEğer çok ciddi bir probleminiz yoksa çözülür elbet üzülmeyin. Bu durumu annenizle paylaşmanızı mantıklı buldum ama nasıl bir yapınız var bilemiyorum tabii
01 Yorumla
Soran+1 yılBenre söyle anne değlide babamla daha çok yakınım paylasa bilirim 24 yıldır bu ilaçla yasıyorum ve bir gün bile yemesem ölüm geliyor pekte çiddi değil bana göre
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence ailenle açık bir şekilde bu konuyu paylaş ve eğer ki evlenmek istemiyorsan bunu da net bir şekilde dile getir. Çok istiyorlarsa kendileri evlensinler bir daha
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılBende de var çocuk sahibi olamama ihtimali valla ve ben evlensem mi bilmiyorum.. Finlandiyalı kız arkadaşımdan ses çıkmıyor bu aralar tatilde kendisi çünkü rahatsız da edemiyorum.
00 Yorumla
+1 yılbi sorsana merak ettim ailen evlenecektir belki allah yobazları ya sanki aynı yataga kendilerini girip aynı evi kendileri paylaşacaklar boyle ailelere yazıl
00 YorumlaKendini açıkca ifade etmen ve durumunu anlatman gerek yani zorla evlilikten yuva olmaz, belki bir gün biri ile tanışır evliliğe daha sıcak bakarsın kısmet bu işler zorlamayla olmaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 804 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir durumun olduğunu nereden biliyorsun? Daha önce ne yaşadın, ya da bunun kesinliğini nasıl bilebiliyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılHastalığımdan ve doktorlar sürekli konusuyorum bu durumu
O ilaç olayını söyle onlara böyle bir ihtimal de var de ne rahatsızlığın var geçmiş olsun ağır ilaç olmalı çocuk doğmasına engel olan.
02 Yorumla
Soran+1 yılİlaçlarımı biliyorlar sorun değil evt ağır ilaçla
+1 yılBnd eevlenmek yuva kurmak istiyorum yasim27 eğer ciddi anlamda düşünürseniz ve çocuk konusu önemli değil herşeyin hayırlısı olsun en başta sevmek ailem olsun karımı seviyim eve gelince sarılıp yemeklerde evde yardım ediyim seviyim aile olalım istiyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı. Çıkış yolu belli evlenmemek ve ailene bu benim hayatım evlenmiyorum demek. Kaç yaşınıza geliyorsunuz bireyselleşemiyorsunuz sonra hayatınız kararıyor. Evlenmiyorum bitti diyemiyor musun?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Başarı hayatım. Çıkış yolun başarı. İş hayatında, maddi konuda başarı. Ailene muhtaç kalmaz, ayaklarının üzerinde dimdik durursan evlenmezsin, ailene de eyvallah demezsin.
00 YorumlaValla çıkış yolun kariyerin ona odaklan daha iyi yerlere gelmeye çalış o fikirle meşgul olursan bu biraz daha az canını sıkar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir iş bulup çalışabilirsin ancak daha da yapacak başka bir şey yok evde durmazsan gözlerinin önünde çok konuşmazlar.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 906 cevap paylaştı.
+1 yılBirileri söylüyor diye yanlış adım atarsan mutsuz olursun net...
02 Yorumla
Soran+1 yılKimse için mutsuz olmam atmıyorum bende
- +1 yıl
En doğrusu bu şimdilik tabiki..
+1 yılBunu açıkça dile getirerek, hayatınla ilgili nə yapmak istiyorsan nə planın varsa düzgünce anlatman ve onları buna ikna etmen gerekiyor.
00 YorumlaHayır dersen daha çok derler, hayırlısı dersen susarlar
02 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı dersem yok mu yasın geçti o bu hayır dersem biraz kafa kaldırıyor gibiyim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe yazık ki çoğu insan ya çevre baskısından bıktıkları için ya da dede nine duygusunu tatmak için bencil davranıp evlatlarına acımıyorlar.. Tavrınızı koyun istemiyorum nett deyin..
06 Yorumla
Soran+1 yılO kadar dedim ki artık demek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılGönlüne göre sevdiğin ve (çocuk istemeyen biri çıkarsa) hiç düşünme.. evlenir yapmazsınız olur biter..
Soran+1 yılO kisi ins diyelim
Cevap sahibi+1 yılDua ettim sizin için inş.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılHerşeye rağmen direnmen lazım kendi isteğini yapmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar çok direndim ki artık ayağa kalkmaya çalıştıkça düsüyorüm
Bemce sen olanı biteni detaylı anlat gerisi onlara kalmış anlayıp anlamamak
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşark çözülür bu konular.. sonuçta detyları geçmişi bilmiyoruz...
00 Yorumla İstedikleri kadar ısrar etsinler yoksa kaderinde evlilik evlendiremezler
00 YorumlaTek çocuk musun acaba o yüzden mi o kadar üzerine geliyorlar
00 Yorumla
+1 yılHer geleni beğenmedim dersin. 3 ayda bir yüzük atarsın böyle geçer zaman.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEn güzeli çocuk olunca ne oluyor kendileri yapsın hala hala
00 Yorumla Çocuğunun olmama durumunu anlat işte, ısrar etmekten vazgeçerler
00 Yorumla
+1 yılSen ne istiyorsan onu yap. Ayrıca evlenmek için küçüksün.
00 Yorumlakaç yaşındasın, ne yapıyorsun yani okuyor musun, çalışıyor musun?
00 Yorumla
+1 yılYani kısmet ya olursa olur klmazsa onlarda bir şey yapamaz.
00 YorumlaGerekirse sert konuş bu konuyu bir büyüğünden destek al.
00 YorumlaSert tepki ver düzgün konuşmayla anlamamışlar
00 Yorumla
+1 yılIstemeyerek evlensen çok mutsuz olursun, kötü bir hayatının olması yüksek ihtimal.. İstemediğini dile getir, psikolojik olarak iyi hissetmediğini de, yap bir kaç deli taklidi ikna et aileni. Ama yobaz bir ailen varsa, ṣimdiden geçmiş olsun
08 Yorumla
Soran+1 yılBabam anlıyor beni istemilorsan sorun yok diyon yobaz değil sadeçe onlarda kendilerine göre iyiliğim istiyor gibi
- +1 yıl
kime göre neye göre, evlilik zor bir şey, çiftlerin 3/4 boşanıyor ṣimdiki zamanda, hem damat adayı bile yoktur muhtemelen
Soran+1 yılBende bunlardan korkuyorum ya olmazsa açıkçası evlilik korkusu derlerler ya
- +1 yıl
ṣu an hayatında biri var mı ki? sevgili olunca zaten anlarsın nasıl biri olduğunu, sakın muhafazakar tiplere bulaşma, ha bir de çok alkol tüketen kumarı olandan da uzak dur
Soran+1 yılOnlar kırmızı çizgilerim ztn alkol ve kumar aileyi bozar Şu an yok konustuğum var ama sevgili manasında değil
- +1 yıl
anladım ben seni, namus bekçilerinden de uzak dur, en namusuz onlar çıkıyor bir de jslsks
Soran+1 yılAbooo namus bekçileri ztn din iman adı altında vurmuyor mu insanları
- +1 yıl
evett kesinlikle öyle anonim
+1 yılYaşı gelen değil dengini bulan evlensin doğan Cüceloğlu.32 yaşındayım hayla düşünmüyorum aksine yüksek lisans yapmayı düşünüyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli
- +1 yıl
Seninki artık ölmüş tür
Daha genxsen haksızlıklar tabiki özellikle istemediğin biriyle evlendirmeye calsiiyorlarsa olmazsa her buluştuğunda kavga çıkart sinir davran. onlari kendinden soguttugundan ailenin haberinde olmaz onlar istemediğinden seninde suçun olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSanki herkes evlenmek icin sirada seni bekliyor :)))) şaka yapiyorum.. ama once bir adayin olmasi gerek evlenmek isteyen..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yaşındasın? Zorla nikah masasına oturacak değilsin boş ver konuşsunlar
01 Yorumla
Soran+1 yılAsla zorla is yapmazlan
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlat bilsinler ama kısır olup olmadığını sende bilmiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmilorum değil biliyorum herseyi tam net olarak da. Bazen kelimeler boğazına düğümlenir ya
Cevap sahibi+1 yılBir sağlık kontrolü yaptır kesinse söyle ailende bilsin saklama
Gizli Üye(18-24)+1 yılAilen üzülse bile anlatman gerek çünki onlar hayel kurmaya devam ediyorlar😔
01 Yorumla
Soran+1 yılMeçbur devam edecekler onlar anlatmayı pek istemiyorim
Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı. Aynı baskıyı benim ailem de yapıyor. Böyle idare edeceğiz onları.
02 Yorumla
Soran+1 yılHep idare idare
Ayrı eve çık. Eğer bu zor gelirse sevgilim var diye yalan söyle uzun süre böyle oyalan en sonunda da ayrıldı falan de depresyondaymis gibi davran "uuzn süre sevgili istemiyrom" falan de.
00 YorumlaSenin hayatın canım bu gerekirse sesini çıkar ama evlenme istemediğin sürece hangi devirde yaşıyoruz kendi ayaklarinin üstünde dur birisini ne zaman seversen güvenirsen evlen
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer erkek çocuk istemez rahat ol doğru kişi karşına çıkarsa kaçırma.
00 YorumlaSuriyeli ile evlenirim diye tehtid et ağızlarını açamazlar
14 Yorumla
Soran+1 yılGüzel tehtidmis😂
- +1 yıl
Suriiye değil Afgan daha korkutucu olur 😂😂😂
- +1 yıl
Evet
Onlar için birini bulmak için çabalama tabi bu gelene host demen demek değil bu işler nasip işi seni sevicek biri olmalı
00 Yorumla
+1 yılBence ailenle bu durumu konuşup seni anlamalarını bekle hayatına alacağın insan da durumunu kabulleniyorsa yanında dursun
00 Yorumla
+1 yılBeni de artık zorlamaya başladılar. Nefret ediyorum yaşın geçecek evlen cümlesinden
02 Yorumla
Soran+1 yılBende bıttım artık
Seni zorla evlendirmeye mi çalışıyorlar yoksa sadece psikolojik baskı mı uyguluyorlar ısrarlarıyla?
08 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojik baskı
Soran+1 yılTakmıyorum ama artık kafa kaldırmıyor
Soran+1 yılAnlattıklarım ve insanmara olmalan güven
Soran+1 yılEvet onların korkularıda yalnız kalmam
- Devamını Gör (74)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem