Ortaokulda babam istediği için kapandım. Şimdi 20 yaşındayım, açılmak istiyorum ama ailem, özellikle babam, bu konularda çok katı. Açılmak istediğimi söylersem daha kötü olur diye korkuyorum, napıcam
1 ay
Cevap
11Cevap
anlatmaya çalış onların istegiyle kapandıgını bunu kabullenemedigini varsa başka sebebleri onlarıda sakince
Önce bu konuda anlayışlı olacak bir büyüğüne söyle. Gerekirse ondan destek alarak babanla konuş. Babanın sevip saydığı biri olsa iyi olur
Nefsine ağırmış kardeşim yapma derim Allah rızası daha önemli değil mi
Gönül koymazlarsa sorun yok çok hassas bi konu oldugu icin bisey diyemicem sen nasil rahat hissediyorsan öyle yap.
İstiyorsan açılabilirsin
Kimse kimseye karışamaz
Zorla güzellik olmaz yani
18 yaşını gectiysen açıl bence sana karışmaya hakları yok diye düşünüyorum en azından bu konuda
Evet karışma hakları yok ama kısıtlayıcı ailem var açılmak istiyorum dersen iyice kısıtlarlar diye korkuyorum
Ekonomik özgürlüğünü eline alırsan karışamazlar 18ini geçmişsin sonuçta
Çalışıyor musun
Hayır
Hayır niyeki
Evde babamın yanında saçım açık oturunca bile başını kapat diyor bana babam. Saygısizlik oluyormuş güya kendi yanında bile kapanmami istiyorsa dışarda açılmama ne der kim bilir yoruldum artık
Babam hiçbir türlü izin vermez
Çok acı ama tek çare bana babam öldükten sonra açılmak kalıyor
Anca öyle karışmaz
Git konuş güzelce
Fiziign nasil
Kum saati
Acil yakışır iatekli isen
Neden açılmak istiyorsun
Zorla kapandım zaten şimdide iyice zorluyor beni bu durum aynaya bakınca bazen ağlıyorum bile kendim gibi hissedemiyorum
Gayet hoş duruyor
Dekolte mi seviyorsun
Hayır sevmiyorum dekolte ama başörtüsü takınca kendimi çok kötü hissediyorum aynaya bakınca
Bence sen açık saçık giyinenlere özeniyorsun
Ne alak a. k
aççççççç
Bir şey olmaz aç gitsin
Kizarlarmi
Evet kızarlar orası kesin bide gözlerinden düşerim diye korkuyorum ama artık böyle yaşamaktan yoruldum kendim gibi hissedemiyorum aynaya bakınca bazen ağlıyorum
Bence hos karsilamilar
Fikir için bakmamı ister misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir kararsızlık yaşaman çok doğal. 20 yaşında kendi kimliğini bulmaya çalışırken aile beklentileriyle yüzleşmek zorlayıcı olabilir. Bu senin hayatın ve kararların da seninle ilgili. Belki önce annene açılmayı düşünebilirsin, o babana göre daha anlayışlı olabilir. Duygularını ve nedenlerini sakin bir dille ifade etmek, birlikte bir çözüm yolu bulmak adına önemli. Kendine güven ve ne istediğini bil. ❤️🫂