Açılmak istiyorum ama ailemin vereceği tepki beni çok korkutuyor, ne yapmalıyım?

Açılmak istiyorum ama ailemin vereceği tepki beni çok korkutuyor, ne yapmalıyım?

13 yaşımda ailemin zoruyla kapatıldım. 12 yaşımda regl olunca zorlamaya başladılar ama 1 sene direnebildim. Babam "Artık kot pantolon giyemezsin" diyerek makasla en sevdiğim kot pantolonumu gözümün önünde kesmişti ben hıçkırarak ağlarken 13 yaşımda kendimi kapalı şekilde aynaya mutsuz mutsuz bakarken buldum. Derslerim çok kötüleşti, içime kapandım. Cıvıl cıvıl neşeli bir kızken artık bu depresif hallerim akrabalarımızın da dikkatini çekmeye başladı. 3 kere çıkma teklifi geldi, 1inden gerçekten hoşlanıyordum, sırf kapalı olduğum için reddettim. Yalnızlaştım, sustum, geceleri yastığı ısırıp hıçkırarak ağladım sabaha kadar.

Şimdi 20 yaşındayım.. Hayatımın baharını cehenneme çeviren ailemle birlikte okuyorum. Hedefim bu yıl sınava girmek ve şehir dışını kazanmak. Ama artık 1 yıl bile dayanacak gücüm kalmadı o kadar açılmak istiyorum. Babama söylesem bana kızıp beni okuldan almasından endişeleniyorum. Dayak yersem zaten kendime olan azıcık saygımı da kaybederim. Annem dini şekilci yaşayan kadınlardan biri. Okumamış cahil. Ve bu kapalılık işlerinde çok titiz. Başka kız kardeşim yok. Bu çilenin tek çekeni benim.. Nasıl yaklaşıp ikna ederim yalvarırım bana akıl verin vallahi ölmek istiyorum ağlamaktan göz altlarım morardı..