Tesettürlüyüm ama açılmak istiyorum ailem çok karşı?

Yaklaşık olarak 6 7 yıldır tesettürlüyüm ama son 2 yıldır sürekli açılmak istiyordum bunuda uzunca bir süre düşündüm ama artık içimde ne bir niyet nede bir şey vardı önceden allah için cidden kapanıyordum ama şu an o kadar kötü hissediyorum ki kapalıyken aileme bu durumu geçen sene söylemeye karar verdim ben açılmak istiyorum eğer beni zorla kapatırsanız ben sizin için kapanmış olucam allah rıza için yapmış olmıcam dedim tepkileri direk kesin ve netdi babam beni dövmeye kalktı neymiş bizim için kapanmış olacakmışmışsında falan diyip telefonumu aldı annem dövmemesi için tuttu ama annemde babamın arkasındaydı ve arkadaşlarınla görüşmiceksin artık yok şu arkadaşın seni bozuyor bu bozuyor gibi şeyler söyleyip konuyu kapatıp zorla kapattırdılar beni bu arada arkadaş çevremden etkilenmiyorum aksine arkadaşım yok buluşcan diye çıkıp kendi kendime takılan birisiyim arada yaklaşık olarak 1 sene geçti ve ben hala açılmak istiyorum ailemi ikna etmek istiyorum lütfen bir fikir bir şey verin içimde cidden hiçbir şekilde ne niyet ne istek var
Tesettürlüyüm ama açılmak istiyorum ailem çok karşı?