Kapalıyım VE HAYATIMDAN MEMNUN DEĞİLİM. ama açılırsam ailem beni red eder. öneriniz varmı?

merhaba öncelikle yazacağım şeylerin dini boyutunu biliyorum o yüzden günah felan demeden bir öneri verseniz daha iyi olur. gerçi günümüzde o kadar günah varken insanlar insanları öldürüyorken bunu konuşmamız olmaz ama neyse.

başlıktan da anlıcağınız üzere ailem isteği ve baskısıyla kapatıldım. annemde babamda öğretmen olmasına rağmen nasıl bu cahillliği yaptılar bilmiyorum. orta okulda kapatıldım ve kendi isteğimle değildi. ve çok küçüktüm. daha kendim küçücükken ot büyük örtüler bana çok büyük gelmişti. biraz daha büyüdüm şu an 20 yaşındayım. zevklerim hobilerim çok farklı resim yapıyorum bu engel değil ama dans etmeyi seviyorum yüzmeyi seviyorum ama hep örtü ufakta olsa engel oluyor. aynaya baktığımda gördüğüm kişiden mutlu değilim. herhangi dini mevzu dönünce bakışların bana dönmesinden memnun değilim. ben sıradan hiçbir şeyin temsilcisi olmıyan biri olmak istiyorum. Kısacası gençliğim bitti artık. Hayata yeni bir başlangıç yapacağım zman kalmadı

*özetle* ama sorun şu ki açılırsam babam beni gerçek manada evlatlıktan siler. maddi yardım asla yapmaz. abim ve ablam bana destekçi ama parayı veren babam. beş kuruşsuz sokakta da kalmak istemiyorum ve babamın beni sırf bir örtü yüzünden red etmesi ile yüzleşmek çok zor. yalnız kalmaktan korkuyorum ama bu hayatıda istemiyorum. önerileriniz ne
Kapalıyım VE HAYATIMDAN MEMNUN DEĞİLİM. ama açılırsam ailem beni red eder. öneriniz varmı?