Ama hayatıma girecek insanın muhafazakâr biri olmasını istiyorum. Tövbe kapıları açıktır değil mi?
1 ay
Bunu ben de bilmiyorum. Önceden çok kızardım hayatına kimseyi almayanla tövbe eden nasıl bir oluyor diye. Ama pişmanlık tövbedir zaten ve kim olursak olalım yargılama hakkımız yok. Sadece yanlışa göre hareket ederdim ben. Bunu hayatınıza alacağınız kişinin de bilmesi gerekir bence
Bilmiyorum, Allah'a karşı istemeye yüzümde yok diye hissediyorum. Allah affeder mi onu da bilmiyorum.
Hiç bir zaman hayatımda çok sevgilisi olan biride olmadım.1 tane oldu zaten ama ne bileyim.
Ama üzücü ya sonuçta kötüsün pissin gibi kaba şeyler düşünmek ya da söylemek de doğru değil. Bence isteyin yine de dua edin belki anlayışlı bir kız çıkar karşınıza. Hakkınızda hayırlısı en güzel şekilde olsun
Amin herkesin. Zaten birinin çıkması da hoş zor ya. Çok zor.
Allah hayal ettirdiği şeyin kabulünü de nasip eder. Hem müslümana ümitsiz olmak yakışmaz eskiye değil bugüne ve yarınlarınıza odaklanın
Bilmiyorum o konuda etmedi. 6 sene hayal ettirdi iş evliliğe gelince. Nasip etmedi.
Bunda da vardır bir hayır. Hiçbir şey boşuna olmaz. Ya öğrenmeniz gereken bir ders vardır ya da atmanız gereken bir adım (karakterimizde bir şeyin değişmesi gibi)
Canım benim, geçmişte yaptığımız her şey bugünkü bizin bir parçası. İnsanın fikirleri ve beklentileri zamanla değişebilir, bu çok doğal bir durum. Kendi içinde hissettiğin dönüşümle birlikte, gelecekteki yaşam arkadaşından beklentilerinin de değişmesi ikiyüzlülük değil, aksine kişisel gelişimin bir göstergesi. Hiçbir zaman geç değildir, her zaman yeni bir başlangıç yapabilirsin. Önemli olan senin ne istediğin ve nasıl hissettiğin. Kalbinin sesini dinle ve kendinle barışık ol. ✨💖
Cevap
5Cevap
Tam olarak öyle oluyor çünkü senin gibi belki olanlar vardır şimdi kalkıp yargılayacak konumda mi olacaksın
Kimseyi yargılamak haddime değil yargılamam da
Biri herhangi bir konuda ne yaparsa yapsın, laf söylemek benim haddime değildir bunu bilirim buna göre yaşarım.
Muhafazakar bir eş niye istiyorsun o zaman? Sonuçta sende pek masum değilsin hayatına giren kadına senin gibi olsa o zaman sıkıntı yok demek ki yargılamıyorsan kcjdk
Yargı mercii biz miyiz ki? Hayatıma giren kişiyi kendime göre biri seçebilirim. Fakat yargılamak çok başka bir şey. Ya yazdığın şeyin anlamını bilmiyorsun ya da laf ebeleği yapmaya çalışıyorsun.
Madem yargılamıyorsun muhafazakar şartın da olmaz bak bu kadar başıt ama sen şimdi böyle şartımda yok dersin tabi sen bence benim yazdıklarımı idrak ett güzelce ondn sonu ilköğretim çocuğu gibi laf sokmaya çalışırsın tamam mı hadi şimdi bu konuda burada kapandı
Yargılamak bambaşka bir şey. Hâlâ anlamıyorsun. Gerçekten yargılamak kelimesinin anlamını araştırır mısın?
"Yargılamak" kelimesi "Bir şey/kişi hakkında olumlu veya olumsuz eleştirel bir düşünce belirtmek" anlamına gelmektedir.
Ben kimseyi eleştirmiyorum veyahut bana Uygun değil demekte eleştiri değildir. İnsanlara kelimelerin anlamını öğreteceğim hiç aklıma gelmezdi cidden.
Geçmişinde çok yanlış yapmış biri ile karşılaşır ve yargılarsan iki yüzlü olursun. Şu anki anlattığına göre olmuyorsun.
Geçmişte senin gibi yanlışlar yapıp sonra tövbe eden birine denk gelirsen öyleyse iyi olur
Olabilir haktır. Hayır da demem.
Allah herkesin karşısına kendi gibi birini çıkarsın.
Ahlaki olarak amin.
Gerçi Allah bilir yani tövbe eden de temiz sayılıyor sonuçta
Zina gibi bişey sanmıştım ama sevgili olmaktan bahsetmişsin yorumlarda.
Kendin gibi tövbe etmiş bir kadın al işte tam sana göre
Olabilir neden olmasın. Hangimiz pak temiz ve günahsısız ki.
Pişmansan, iki yüzlü biri olmuyorsun.
Deliler gibi pişmanım
Tamam. Olmazsın o zaman.
Erkeksin hakkindir sorun yok
Yoo erkeğim diye herşeye hakkım olacak gibi bir fikirde değilim hiç bir zmaan
evet efenim istemek en doğal hakkınızdor
iki yüzlülük. o gelecekteki kızın suçu ne
Pisman misin
Pişmanlık az kalır yanında
Evet öylesij
Kadınlar erkekte geçmişe bakmaz zaten
Evet oyledır