Yaşım geciyor artik son demlerimi yaşiyorum. Guzelim iyi bir işim eğitimim ve kariyerim var kapaliyim ama hep karşima dinle alakasi olmayan erkekler cikti. Bircok kişiden evlenme teklifi aldim ama hicbiri bana uygun degildi. Mesela ben kapaliyim namaz kilan icki icmeyen biriyim. Onlar bazen icki iciyorlardi, zina yapmis kisilerdi, bircok kizla cikmis kisilerdi, dinle alakalari yoktu ama dine saygiliydilar. Bazisi siyasi gorus olarak bana zıt idi. Bazisinin ailesinde hic kapali yoktu, arada cuma namazina gidiyorlardi. Arada sirada icki iciyorlardi arkadaslariyla bara gidebilen kişilerdi. Ama benimle evlenmek istoyorlardi.
Hicbirini kabul etmedim. Ve hic karsima dindar bir erkek cikmadi. Bir kez dindar biriyle tanistim ama o da aşiri tutucuydu uygun degildik calisan kadin istemiyormus gitti ev kiziyla evlendi zaten hiç cikmadik.
Neyse şimdi yine biri var benden hoslanan ve herkes bunun farkinda ama yine bana uygun degil. Adam bunca yil gayet rahat yasamis gece hayati olmus, birsuru kadinla birlikte olmus, icki iciyor, dinle alakasi yok. Bana karsi cok ilgili ve saygili. Devamli bana yardim etmeye hizmet etmeye calisiyor. Isi gucu iyi. Tipi duzgun.
Napicam bilmiyorum. Yaşim geciyor hatta gecti sayilir bana evde kalmis gibi bakiyor millet. Artik cocuk sahibi olmazsam ilerde hic olamayabilirim. Kafam cok karisik.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer