Şimdi biri var , annesi bi yerde gördü beni beğenmiş şimdi görücüye geldiler, çocuk iyi birine benziyor kriterlerime uygun ama kendimi bi anda evli düşününce korkuyorum, görücü usulü evlenip mutlu olan var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
evlilikte görücü usulüyle olması pişmanlık sebebi değil sonuçta görücü usulüyle demek görmeden evlenmek değil ailelerin Uygun gördüğü kişileri önermesidir ve muhakkak şans verilmelidir.. birçok yıllarca tanıyıp evlenen insanları da görüyoruz sonuçta bir fark. yok
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYanlış değil. Görücü usulü derken hiç görmeden diyorsan bu dinimizde uygun değil. Görücü gelen adamla konuşursun. Beğenirsen kafan yatarsa neden olmasın. Zaten hemen al götür olmuyor. Ailesini olsun adayı olsun iyice araştırmadan evlenme.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
60Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılGörücü usülü evlenmek bence yanlış
30 Yorumla Görücü usulu evliliği çoğu kişi yanlış tanımlıyor.
Aşık olarak evlenenler de ilk başlarda birbirlerini tanımıyorlar. Konuştukça, vakit geçirdikce birbirlerini zamanla tanıyorlar.
Görücü usulü evlilik de aynı. Hemen evlilik olmuyor. Onunda bir usulü var. Konuşursunuz, birbirinizi tanımaya çalışırsınız, olmuyorsa da yollarınızı ayırırsınız.
Hiç görüşmek istemiyorum derse iki taraftan biri, uygun bir şekilde karşı tarafa iletir.
Görücü usulü evlenirsem pişman olur muyum? diye düşünmek yerine, acaba evlenirsem pişman olur muyum? diye düşünmelisin.
Evlilik çocuk oyuncağı değil, kendini hazır hissetmediğin sürece evlilik düşüncesine girme derim.
Kimse seni hemen görücü çıktı diye evlenmek için zorlamaz. Senin fikirlerin önemli.70 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla ben kendim bile bu gidisle oyle olacak gibi goruyorum. Hem eskiden hep oyle olurmus anne babalarimiz falan ve en iyi evlilikler de eski zamanin evlilikleri, simdikilerine bak 1 sene demeden ayriliyorlar sanki sevgili degisiyorlar. Zaten sen hemen evlenmek zorunda degilsin, illa ki gorusup konusacaksiniz huyunuzu suyunuzu ogreneceksiniz birbirinizin bakacaksin anlasiyormusunuz kafa dengi insanlarmisiniz neleri seviyorsunuz vs vs bunlar boyle uc bes ay surer yani ondan sonra evlenmek isterseniz nisanlanirsiniz falan...
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu senle görücü usulü gelen çocuk arasında olan bir şey evliliği ayakta tutan karşılıklı güven sadakat sevgi ve aşktır eğer bunları yaşayacağını seveceğine inanıyorsan neden olmasın çoğu evli çifte göre de çok mutlu olursun tabi ki de çocuk ile görüş iyice tanış tanı ondan sonra kararını ver sonra çocuğun sana bakışını hislerini anlamaya çalış eğer oda sana karşı boş değil ise tamamdır değerlendirmek lazım çünkü güvenilecek insan da bulmak zor günümüz ilişkilerinin çoğu yapmacık duygu menfaat çıkar cinsellik amaçlı olduğundan bence değerlendir sonuçta ciddiyete binecek bu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGörücü usulü evlenenlerin hepsinde ortak gördüğüm şey ergen gibi birbirlerini sıkan ve kıskanan ilişki yaşamaları. Birbirlerine diş geçirme ve cinsel hayatında beklediğini bulamadığında aldatma eğilimindeler. Evleniyorsun ya evleniyorsun :D şans artık karpuz seçer gibi evde ne olduğu ortaya çıkıyor.
31 Yorumla- +1 yıl
Tek mantıklı yorum konudaki.
+1 yılPişman olmazsın. Görücü usulü evlenip mutlu olanlar da var. Görücü usulü en güvenilir ve hayırlı evlilik bana göre. Bence kabul et ve onun hakkında hayırlı kişi olması için dua et. Çünkü harama bulaşmadan kurulan yuvalar kolay kolay bozulmaz ve harika bir evliliğe dönüşür ¢
20 Yorumla
+1 yılSakın ha sakın öyle bir ap tal lık yapma sakın. Görücü evliliği sadece bizim gibi gelişmemiş 3. sınıf orta doğu ülkelerinde oluyor. Cahil insan işi. Kendin gör, kendin tanış. Her şeyi baştan aşağı kendin yap. Şu görücü usulü ile ensest yasaklanmalı en kısa zamanda. Nefret ediyorum 2 sinden de. Eğer birazcık eğitimli, kafası çalışan biriysen zaten görücü usulü evlenmesin. Ve bunu anlayacak zekan olur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılGörücü usulü evlilik yanlış değil tabiki ama tanımadan pat diye evlenmek yanlış bana göre. Mutlaka biraz birbirinizi tanımanız gerekli diye düşünüyorum.. Ben yaptım o hayatı tanımadan hiç evliliğe gittim ve sonuç içler acısı.. O yüzden dediğimi yap ama yaptığımı yapma kardeşim. 😅
14 Yorumla- +1 yıl
Cididmisin
- +1 yıl
Evett
- +1 yıl
17 gösteriyorsun gerçekten birde bana bak şu halimle ben daha çok yıprandım
- +1 yıl
İğrençsin resmen. Görücü usulü evlilik saçmalığı yasaklanmalı. Erkeği de kadını da aşağılayan bir uygulama!!
Görücü usulü tanımadan evlenmek değil ki. Aile sayesinde tanışmaktır. Şimdi konuşun telefonda, bol bol mesajlaşın, buluşun da, onun seni sevdiğine emin olduğunda ve sen de onu sevdiğinde evlenirsiniz. Yok hemen pat diye evlenmek istiyorsa o sadece evine eş istiyordur, yoluna yoldaş değil.
02 Yorumla- +1 yıl
İğrençsin resmen. Görücü usulü evlilik saçmalığı yasaklanmalı. Erkeği de kadını da aşağılayan bir uygulama!!!
- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılGörücü usulü evlilikte şöyle düşünürsen mutlu olursun Allah bana bu kişiyi nasip etti bu kişiyi uygun gördü annesinin seni görmesi beğenmeleri görücü gelmeleri hepsi tesadüf olamaz ayrıca tanıştınız diye hemen evlenmeyeceksiniz birbirinizi tanımanız için de bi süre elbet olcak söz nişan gibi
01 Yorumla- +1 yıl
Saçma bir şey görücü usulü
Gizli Üye(25-29)1 yılGörücü usulü evlenmek yanlış değil, sadece aileler tanıştırıyor adayları, yalnızca arkadaşlarınıza " görücü usulü evlendik" derken utanabilirsiniz o kadar , aslında utanılacak birsey değil ama içimize öyle işlemiş, soruyu sormanizin ustunden 2 sene gecmis , ben de gorucu usulu evlenmeyi düşünüyorum, acaba evlendiniz mi
00 YorumlaHemen evlenmiyceksiniz zaten bir tanış konuş zaten konuşmasan iletşm kurmazsan tanıyamazsn ki uzun bir süre tanımaya çalış sora karar verirsin ama önce düşün evlenmek istiyormusun hazırmısın sorumluluk almaya
00 Yorumla
+1 yılEn uzun süreli ilişkiler görücü usulü olanlar ama evlenmeden huy7nu suyunu bilmek için tanımak gerekir tbai ki karakterine bakarsın sana benzeyen yanlarına bakarsın uyuyorsa begendinse o zaman ok dersin
02 Yorumla- +1 yıl
Görücü usulü evlenenler öz saygısı düşük birer ezik olduğu için olabilir mi. Tonlarca kavga edip psikolojileri bozulmalarına rağmen halen daha boşanmayacak kadar düşük bir özgüvene sahip oldukları içindir belki de. Her şeyi yanlış tanımlıyorsunuz.
- +1 yıl
@Strong_Warrior alakası yok olayları çarpıtmak dediğiniz. Aralarında öyleleri de vardır illa ki ama devir ne o devir insanlar yapılanlara karşı ne o kadar özgüvensiz.
Görücü usulü biraz riskli çünkü tanımıyorsun. ve sonra kafa yapılarınızın uymadığnı anladığın anda iş işten geçmiş oluyor
313 Yorumla- +1 yıl
çocuk sevmese sence kızı ister mı saçmalıyorsun
- +1 yıl
@funnygood122 kardeş uzaktan görerek nesini sevmiş biliyormusun? Sadece dış görünüşünü. peki ya sonra aynı kafa yapısına sahip değillerse? Dünya görüşleri farklı ise. Aynı kan olan kardeşler bile bir biri ile anlaşamıyor Ken. Eşlerin anlaşabileceği nin garantisi var mı? Sen futbol seviyorsun o nefret ediyor gezmeyi seviyorsun o sevmiyor. sen sosyal birisin o asosyal sen titiz sin o pasaklı. Sonrasın da başanmayı göze alıyorsan seçim sen. Sence saçmalayan kim?
- +1 yıl
o zaman baştan bı konussun eger bende gonlun yoksa bosuna benımle evlenme
evliliği mahfetme desin konu da çözülür - +1 yıl
@funnygood122 sevgili kardeşim ben diyorum ki ikisinin de gönlü olabilir. Gönülleri nin olması görücü usulü ile bir birilerini iyi tanıdık ları. ve bir daha boşanmayacak ları evlerin de huzursuzluk olmayacağı anlamına gelmez. Bir insanın kişiliğini bilmeden yanlızca dış gönüşünü beğendin diye evlenilmez. evlenir sen pişman olma riskin çok yüksek
- +1 yıl
kızların tek istediği sevgi onların başka istediği bir şey yok
- +1 yıl
benı sevsın ama dovsun sorun değil diyen kadınlar var
- +1 yıl
benım ısım bellı olmaz kısmet
- +1 yıl
Yüzde bin beşyüz katılıyorum
- +1 yıl
@QueenOfSea kıme
- +1 yıl
@funnygood122 @tanju34
- +1 yıl
@QueenOfSea evlen sonra tekrar gelip yorum yapmanı istiyorum
- +1 yıl
evli olmayan bilmez bunu
+1 yılEn sacma seylerden biri tabiki pisman olursun insanlar birbirlerini taniyip evlendiklerinde bile problemler yasayabiliyor sence yasarmisin? 21 yuzyildayiz hala gorucu usuluyla evlenen kaldi mi birisini taniyip sevmen ve sana guven vermesi lazim o sekilde evlenebilecegin birini bul
20 YorumlaGörücü usulü evlendim ve çok ama çok mutluyum, eşimle bir kez bile tartışmadık (üslubumuzu bozarak). Fakat görücü usulünde tanışıyorsun, sohbet ediyorsun, endişe ve taleplerini söylüyorsun, beğeniyorsun, nişanlı kalıp deniyorsun. Normal flörtten farkı siz birbirinizi bulmayıp birinin tavsiyesi üzerinize tanışıyorsunuz.
10 Yorumla
+1 yılAnnesi beğenmiş... Peki annesi mi evlenecek seninle? Görücü usulü mü kadı gözünü seveyim. Kendin tanıyıp beğendiğin kişi ile düşünmelisin evliliği. Köpek çiftleştirir gibi görücü usulü nedir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı. İlk önce tanışma aşamasında olacaksın eğer sana uygun olmadığını hissedersen olumsuz olduğunu belirtirsin eğer kriterlerine uyum sağlıyorsa bir şans ver
02 Yorumla- +1 yıl
İğrençsin resmen. Görücü usulü evlilik saçmalığı yasaklanmalı. Erkeği de kadını da aşağılayan bir uygulama...
- +1 yıl
Burada iğrenç olan tek bir kişi görüyorum o da sensin. Kızı zorla almıyorlar sonuçta. Sen normal hayatında, çevrende birini gördüğünde beğenip tanışmaya çalışmıyor musun? Veya arkadaşının arkadaşıdır, arkadaşın vasıtasıyla iletirsin şu kişiyi beğendim diye o da sizi ortak arkadaş olarak tanıştırır. Görücü de bunun aynısı zaten. Ne bu rezilliğin?
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılHa arkadasın aracı olmus bırını tanımaya baslamıssın ha boyle ben bı fark goremıyorum amacı evlılık olan bı tanısma aıleden gızlı olmasınada luzum yok yapman gereken dogru tanımaya calısmak
02 Yorumla- +1 yıl
İğrençsin resmen. Görücü usulü evlilik saçmalığı yasaklanmalı. Erkeği de kadını da aşağılayan bir uygulama!!! …
- +1 yıl
@Strong_Warrior kes be
Nerelisin bilmiyorum ama bizde (Doğu) da evlilikler halen görücü usulü mutlu olan çok ama ben guvenemedigim için okeylemiyorum yani tercih meselesi bazen tanıdığın insan bile seni çok kötü yaniltabiliyor tanıyorum dediğin insan bazen hiç taniyamamisim seni dedirtebiliyor kalbinin sesini dinle her şey nasip tabi görücü gelenle yapabiliyorsan bir süre tanış konuş hemen karar verme derim.
02 Yorumla- +1 yıl
Zaten anca doğuda ve şeriat ülkelerinde olur. Eğitimli akıllı hiçbir insan görücü usulü evlenmez !
- +1 yıl
Görücü usulü evlenmek o kadar da kotu bir şey değil bence ya ahlaka uygun bir kere, ama tabi İslam düşmanı şeriat düşmanları istediği gibi yaşasın canım karışmıyoruz. Dipnot =görücü usulü evlenir tabiki ahlaka uygun tanışır konuşur elbette evlilik öncesi görüşürsunuz ama doğruda böyle dayatmalar artık yok enazindan, ve şükür doğu halkı şeriata uygun ahlaka uygun yaşıyor bundanda ne mutlu bize, şeriata o kadar düşman olmayın ya mezara girince lazım olacak tabi dunyada şeriatla işi olmayana ahirettede şeriat ona benim senle işim yok derse sıkıntı olur ha buda böyle biline kimse dünyaya çivi çakmaya gelmiyor bu dünyanın sonu var ama dönüşü yok.
Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Oyle dusunme ve cocukla herseyi acik konus. Deneyelim ikimizde tamam dersek deam edelim de. Belkide cok mutlu olursun korkma biseyden. Baktin olmuyir bitirirsin
00 YorumlaBir süre konuşmalısın bence fikirlerinizin uyup uymadığını bi tartman gerek. Sonra tekrar düşün bu konuyu
10 Yorumla
+1 yılBu ben. Bunları üç ay öncede bende yaşadım sonuç nişanlıyım:) karaktere bağlı yaşadıklarına bağlı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence hemen içini karartma arkadaşım. Çocuk sana sıcak geldiyse konuş, tanış bak bakalım kafana uyarsa devam edersin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılDaha kaç yaşındasın?
Kendini evliliğe hazır hissettiğin zaman evlen bunun yaşı yok! Artı Sen önce o kişiye aşık mısın bunu söyle!!
00 Yorumla Görücü usulü eğer düzgün bir erkeğe düşersen ömürlük mutluluk olur diyeyim. Ama kadına saygı duymayan kanka düşersen sıkıntı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen evlenmem ama belki siz evlenip çok mutlu olursunuz. Herkesin kaderi kısmeti nasibi farklı...
00 Yorumla Kiminle mutlu olacağını bilemezsin tanımaya çalış belki de seni dünyanın en mutlu kadını yapacak kişidir karşındaki.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılen kral evlilik görücü usulü olandır. alışma süreci aşık olma süreci sevgi süreci saygı süreci derken ömür bitmiş oluyor.
sevgililikte ise. aşık olmuşsun sevgi sürecinin içerisindesin. geriye kalan saygıyı da bitirince boşanmalar başlıyor.02 Yorumla- +1 yıl
Görücü usulü evlilik aynı ensest gibi iğrenç bir şey bence. Müslümanlar niye bu şekilde evleniyor anlamıyorum…
Cevap sahibi+1 yılDinimizde üzerine nikah düşen insanlar birbirine haramdır. ne zaman ki nikahlanırlarsa o zaman helaldir. Bu bir inanç meselesi dostum.
+1 yılİyi araştırın karşı tarafı. Çünkü genelde bi işe yaramayan erkekleri böyle evlendiriyolar
12 Yorumla- +1 yıl
İşe yaramayan kızları nasıl evlendiriyorlar peki Allah’ın feminist domuzu seni.
- +1 yıl
Erkek düşmanlığı yapma. Hepimiz eşitiz. Görücü usulü evlilik iki cinsiyet için de saçmadır. Ama sen kalkıp erkeklere işe yaramaz demeye hakkın yok. Görücü usulü evlenen kadınlara neden işe yaramaz demiyorsun. Siz feministler benim psikolojimi bozdunuz.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılyıl 2023 yahu görücü ne. çıkın dolaşın fıkırlerı uygun mu öğren duygun olsun
12 Yorumla- +1 yıl
Türkiye cahil bir ülke hocam ne bekliyorsunuz. Ülkece eğitim seviyemiz belli. Git Boğaziçi Üniversitesine sor öğrencilerin kaçı görücü usulü evlenecek? Yüzde 1 bile bulamazsın. Görücü usulü evlilik cahil işidir kimse kusura bakmasın.
- +1 yıl
@Strong_Warrior ya ben kımseyı küçük görmek ıstemem ama ben de asla yapmam buyuk konuşmayayım ama
+1 yılbende görücü usulü evlenicem ama bakalım nasıl olacak
00 Yorumla
+1 yılneden yanlış olsun ki 3-5 sene aşk hayatı yaşayanlar ayrılıyor :)
00 Yorumla
+1 yılNişanlılık neden var işte bunun için sen onu tanıyasin diye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılBiri görüp beğenmiş diye evlenmeye sıcak bakmak.
E ama sonra birsürü KS sorusu çıkar bundan.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHemen evleneceksin diye bi şey yok. Biraz yani. Söz nişan olur zaten.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Evlenmek istiyorsan evleneceğin kişiyi de sen beğendiysen sorun yok ama bak evlenmek istiyorsan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 576 cevap paylaştı. en mantıklısı bence kalbin devreye girdiği yerde saçmalıklar başlıyor
011 Yorumla- +1 yıl
Hep yanlış kişiyemi şans veriyorsun?
- +1 yıl
Burcun me?
- +1 yıl
Normal
- +1 yıl
Mesala seni kim tavliyodurrrr.. koç. Akrep. Oğlak. Yengeç... encok kime kolay guveniyon burç olarak
- +1 yıl
Çünkiii sana gelecek vadeden seni yücelden hafif ateşi olan ve abartlı harcamalar yapmayan mümkünse güzel yemek yapana hemen düşüyosun
- +1 yıl
Bide çalıskan
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bu devirde en guzeli görücü usul sonradan tanimak heycan verir
00 Yorumla
+1 yılsevmediğini düşünüyorsun çünkü aniden olduğu için buna eminim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFlört edin gezin dolaşın biraz gözlem yap
Esnafa hayvana çocuğa garsona nasıl davranıyor bak
Yani vakit geçir
Acele etme sakın10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle ama kesinlikle görücü usulü evlenip mutsuz olan kimseyi görmedim. Aksine fazla görücü usulüyle evlenip mutsuz olan onlarca insan biliyorum tecrübeyle sabittir.
03 Yorumla- +1 yıl
Görücü usulü evlenenler cahil olduğu için milyon tane kavga ile psikolojisi bozulsa bile boşanmıyor da ondan :))))
Cevap sahibi+1 yıl@Strong_Warrior sen evli misin güzel kardeşim?
Cevap sahibi+1 yıl@Strong_Warrior ben kendim görücü usulü evlenmedigime o kadar çok pişmanım ki. Bu evlendiğim üniversiteden tanıştığım kız 4 yıl sevdik güya birbirimizi ama bana yapmadığını bırakmadı.
Eğer anlasmislarsa neden kötü olsun ki yapılan araştırmalara göre aşk ewlilikleri boşanmayla bitiyormus genelde pişmanlık kişilerin karakteriyle alakalı kötü her zaman kötü dur bu tamamen bizim sonavimizla alakalı bir durum
00 Yorumla
+1 yılyok değil zaten nişan dönemi olur o sıra tanışılır anlaşılırsa evlenilir anlaşılmazsa evlenilmez ama bizde mesela nişanla birlikte imam nikahıda yapılır öyle gezilmesine müsade edilir yoksa izin verilmez bizim oralarda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla yani ben şöyle söyleyeyim hemen nişan takmayın alışın biraz birbirinize baktınız yürüyor gibi ise ozaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGõrücü üsülu evlilikmi kaldi varsa sonradan bosaniyolar bitiyo severek taniyarak olcak en az 3 yil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yaşındasın okulunu bitirip meslek edindin mi? Bence asıl soru bu olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlerde sevebilirsin de sevmeye bilirsin de yani zamanla olcak şeyler bunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olamadım bazen pazardan alırsın eve gelince küflü pislik çıkar aynı o hesap
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı.
+1 yılNiye olasın ki adamla taniscaksin seversen hoşuna giderse adımlar atılır
00 Yorumla Alişirsin evliliğe
Yani tüm halde pişman olursun evlendigim için bu her evli olanin hali genetik :D00 YorumlaKarşındakini öncelikle tanimaya çalış ve konuş. En az bir 6 ay tanımalısın bence. Sonra içine sinerse evlenebilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
Biz 4 ay oldu evleneli halen daha bsey yapamadık aşırı sinir bozucu
+1 yılGürüşüme anında karşındaki kişiye doğru sorular sorup iyi tanısan alacağın karardan pişman olmazsın.
00 Yorumla
+1 yılPişman olmazsın ama hemen evlenme bi kaç ay ya da sene nasıl istersen buluşun gezin birbirinizi tanıyın ondan sonra evlen
00 Yorumla
+1 yılBençe ilk tanışmak lazım, erkeğin niyyeti çiddise görüçü gönderip klasik şekilde devam ede bilirsin, tabi bu benim fikrim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvar bende senin gibi pat diye evlendim bence evlen çok güzel olur
00 Yorumla
+1 yılBence direk evlenmek yanlış bir tanıma süreci olmalı diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılAnnemle babamda görücü usulüyle evliler her allahın günü kavga gürültü ayrılamıyorlar da
00 Yorumla
+1 yılYani tanışırsın sana uygun olduğunu düşünürsen anlaşabilirseniz niye olmasın ki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞįkərïm eski adetleri tabi yanlış 3 gün sonra boşanırsın kendine gel kızım tanımadığın erkeği ne yapcan hele fakirse
15 Yorumla- +1 yıl
Fakirliği kendisi seçmiyor hanım efendi artı ➕ eski Adet ama en uygunu bu sevgili olanları görüyoruz 1, 3 , 5,7, 9, 10 yio sevgili olanları evli olanları görüyorum görüyoruzda ülkece ne sevgi ne ssygu6 ne huzur ne aile yapısı kimin eli kimin. Cebinde beli değil bi hanım efendiye katılmıyorum 👎
Cevap sahibi+1 yılTamam yaramaz çocuk anladık fakirsin git ve işte çalış
- +1 yıl
Cok şükür Allah vermiş ben fazlasında gözüm yok Rabbım olmayan herkese versin inşallah en sonunda bana da sana da versin hanım efendi
- +1 yıl
Bu 10 kişinin altına yatıp sonra koca aricak 10. El kiz
Cevap sahibi+1 yıl@copernicus e öyle yapıyoruz zaten tek ben değil ki ODJKSVXJSVXJWVXJSVXJSBX
- Devamını Gör (43)
Devamını Gör(88)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem