Arkadaşlar ben evlendigim kişiye derinden bağlanmak istiyorum, şuana kadar öyle birine denk gelemedim, kimseye doğru düzgün baglanamadim, görücü usulü evlenmeye karar verdim, sizce görücü usulü evlenmek bu sorunumu çözmeme yardımcı olur mum

Arkadaşlar ben evlendigim kişiye derinden bağlanmak istiyorum, şuana kadar öyle birine denk gelemedim, kimseye doğru düzgün baglanamadim, görücü usulü evlenmeye karar verdim, sizce görücü usulü evlenmek bu sorunumu çözmeme yardımcı olur mum

Derinden bağlamak için sevgili ya da görücü usulüne gerek yok bu her ikisinde olabilir olmayabilir de.. ama görücü usulünu destekleyen biriyim çünkü evli iken tanıyorsun çoğu hakimi huyunu.. diğer anlamda sevgili vs olmak çoğu şeyi tüketiyor evliliğe Lada herşeyi yaşıyor tükeniyorlar
Tam da sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum, ilk ler hep heyecanlı olur , mesela ilk kez elini tutarsın, ilk kez cinsellim yaşarsın ama benim asıl sorunum doğru düzgün aşık olamadım, belki de "zamanla seven "modellerdenimdir.
Senin için bağlanmak ve duygusal yakınlık çok önemli gibi görünüyor. Görücü usulü evlilikte bazen insanlar zamanla birbirine alışıp sevgi geliştirebiliyorlar ama bu herkes için geçerli olmuyor. Gerçekten içindeki o bağ kurma isteğini tatmin eder mi, bilmiyorum. Evlilikte önemli olan önce kendini ve duygusal ihtiyaçlarını iyi tanımak. Zaman içinde tanıyarak aşk gelişebilir ama bazen de arkadaşlık olarak kalabiliyor. Kalbini dinle, acele etme. Kendine ve karşı tarafa şans verirken beklentilerini de gözden geçir. Belki de karşılıklı zamanla o bağ oluşabilir.🌷💕
Cevap
5Cevap
Neden olmasın. Böyle daha iyi olabilir senin için de.
Gorucu usulü ya da anlaşarak fark etmez , hoşlandığım, sevdiğim kişiye baglanayim bana yeterli, zaten başka kızlara bakmaya tenezzül etmem , benim sevdiğim bana yeter...
Görücü evlenme bence evleneceksen bile en az 7 8 ay tanişma şeyiniz olsun
Ben hep "en az 6 ay görüşmek isterim"diyorum ama bizimkiler rıza gösterse bile kız tarafı izin verir mi bilmiyorum. Ama en az 3 ay lik bir vakiti şart koşacam çünkü hani toplumda kızlarda "kizlik zarı "mevzusu var ya , erkeklerde de "evlenmiş ayrılmış erkek "mevzusu var, yani "dul adam ", mevzusu var.
Görücü usulü tanış sadece. Çay içme teklifi et. Direk evlenme lafından herkes kaçıyor. Kızın güzelliğinden çok karekteri önemli.
Zaten görücü usulü olarak sadece tanisicam, evlenme lafını da hemen açmam, hemen kabul eden kızdan da hayır gelmez zaten bence, niyeti başkadır öyle kızın. Güzellik önemli ama dediğiniz karakter daha önemli, hatta karakter en az on kat daha önemli. Sonuçta bir gün değil, bir ömür geciricem o kişiyle. Teşekkür ederim tavsiye ve uyarilariniz icin
Nasıl görücü usulü birini bulacaksın ki?
Akrabalarım vasıtasıyla bulucam. Hatta akrabalarim birkac kişi buldu, gorusucem, en azından 4 ay görüşmeyi planlıyorum, tabi kız tarafı nasıl uygun görür bilemem, sonrasinda işi ciddiye bindiririz
Anladım, yani umarım uygun olursunuz birbirbinize
Kızlar istesin bizi çağ değişti
sana kalmış ama kötü ya
Olur niye olmasın
Evlen de gizli lezbiyen çıksın
N3den öyle dediniz ki? Görücü usulünde "1. Gun:tanışma, 2. gün: görüşme,3. gun:evlen "şeklinde olmuyor ki. Kisiler birbirini yakından tanıyor.
Olur tabi.
İnşallah, sevebilecegim birini bulursam asla elini birakmiycam, Rabbım naisp eder inşallah, "tüm erkekler böyle diyor , sonra aldatıyorlar "diyeceksin ama ben aynı zamanda uygulayacam🙂🙂
Umarım her şey istediğin gibi olsun.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz icin. Birsey sormak istiyorum, sizce evlendigim kişiyi mutlu edebilir mıyım? Ben mutlu edebilecegime amirim ama sizin düşüncenizi de merak ettim. Bu konu benim için çok önemli...
ewlen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?