Son bir sene içinde birçok şey kaybettim. Ruh sağlığım çöktü, nişanı attım, işimi kaybettim, arkadaşlıklarım, aile bağlarım koptu (bunlara sebep biraz da ailemdi) - savaştım ama mahvoldum. Sonra namazı önemsememe rağmen onu da bıraktım, bir ara sinir krizleri falan geçiriyordum, TSSB sorunum oluştu. Bunalımdayım, yerimden kalkamıyorum, aylardır uykudan uyanıyorum, yaşadıklarımdan dolayı kliniğe yatmayı düşündüm ama ailemden ve yurtdışında tesettürlü kadın olduğum için korkuyorum. Nazar olabilir mi? Bana dua eder misiniz? Kalbim karardı, bir dönem sanki herkesten nefret eder soğur hale geldim, eskiden sessiz sakin bir insandım ama çok üstüme geldiler, namusuma iftira atan oldu, haksız yere hakaret, nefret oldu
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadıkların tek tek bile ağırken hepsinin bir seneye sığması çok yıpratıcı 💔 Bu duyguları yaşaman çok normal ve yalnız değilsin. Nazar mı değil mi bilemem ama ruhun çok yorulmuş belli 🌧️
Bir psikiyatrist ve terapistle yüz yüze ya da online mutlaka görüşmeni öneririm 🧠 Klinik yatış seni korkutmasın bu bir “delirdim” değil “yardım istiyorum” demek 💚 Ailenden bağımsız kendi iyiliğin için adım atma hakkın var. İnancınla bağını da yavaş yavaş yeniden kurabilirsin baskı hissetmeden 🕊️
Senin için kalbimden güzel dilekler gönderiyorum dualarımda olacaksın 🤍 Pes etmemen bile ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Kendine biraz zaman tanı lütfen 💫