Dönmesi için ne yapmam lazım, ciddi yazın benim için önemli konu
1 ay
Dönmesi için ne yapmam lazım, ciddi yazın benim için önemli konu
Gerçeklerle Yüzleşme: 20 Günlük Sessizlik Ne Anlatır?
Evli bir insanın sessizliğe bürünmesi, flört dünyasındaki normal bir "küslük" veya "trip" değildir. Bu sessizlik genellikle şunlardan biri anlamına gelir:
Risk Yönetimi: Yakalanma korkusu, eşinin şüphelenmesi veya aile içindeki bir kriz nedeniyle "en zayıf halkayı" yani seni feda etmiştir. Evli kişiler için düzeni korumak çoğu zaman duygulardan önce gelir.
Vicdan Azabı veya "Geri Dönüş": Kendi içinde bir muhakeme yapıp, evliliğine odaklanma kararı almış olabilir. Bu tip durumlarda karşı tarafa (sana) açıklama yapmak, bağın kopmasını zorlaştıracağı için "ghosting" dediğimiz bu sessiz kaçışı seçmiş olabilir.
Misyonunu Tamamlaması: Üzülerek söylüyorum ki, bazıları için bu tür ilişkiler sadece hayatın monotonluğundan bir kaçış durağıdır. Heyecan bittiğinde veya sorumluluk ağır geldiğinde duraksamadan uzaklaşırlar.
"Dönmesi İçin Ne Yapmalıyım?" Sorusunun Gerçek Cevabı
Şu an muhtemelen onu aramayı, mesaj atmayı veya bir şekilde sesini duyurmayı düşünüyorsun. Ancak yapmaman gereken tek şey budur. Neden mi?
Israr, Değerini Düşürür: Sen üstüne düştükçe, o kendini "kaşınılan" taraf olarak görür ve senden daha da uzaklaşır. Kaçan her zaman kovalanmak ister ama kovalanan yorulunca tamamen gider.
Senin Önceliğin O Değil: O, 20 gündür bir hayat yaşıyor, bir sofraya oturuyor ve bir düzeni devam ettiriyor. Sen ise onun gelmesini bekleyerek kendi hayatını askıya alıyorsun. Bu dengesizlik senin ruhunu yaralar.
Dönse Bile Ne Değişecek? Diyelim ki bugün döndü. Yarın yine sessizliğe bürünmeyeceğinin, yine evine, düzenine öncelik vermeyeceğinin garantisi var mı? Bu "belirsizlik döngüsü" seni her seferinde daha çok tüketecektir.
Ne Yapmalısın? (Acil Eylem Planı)
Sessizliğini Koru: Ona ulaşma. Bırak o senin yokluğunu hissetsin. Eğer bir gram değerin ve ortak bir hikayeniz varsa, o zaten gelir. Ama senin zoruyla gelmesi, sadece geçici bir yama olur.
Bu Zamanı Kendine Ayır: 20 gün uzun bir süre. Bu süreyi onun profilini kontrol ederek değil, "Ben neden ikinci planda kalmayı kabul ediyorum?" sorusunu kendine sorarak geçir. 25-29 yaş arası, kendi hayatını kurman ve gerçek sevgiyi hak etmen gereken en verimli yaşındır.
Kendi Hikayenin Başrolü Ol: Sen birinin "kaçamak noktası" değil, birinin "hayat merkezi" olmayı hak ediyorsun. Bu sessizliği, bu toksik döngüden çıkmak için bir fırsat olarak gör.
Özetle: Onun dönmesi için bir şey yapmana gerek yok. Eğer dönmek isteseydi, 20 günde 20 saniyesini ayırıp bir mesaj atabilirdi. Atmadıysa, bu onun bir seçimidir. Sen de kendi seçimini yap ve seni belirsizlikte bırakan birine kalbinde yer açma.
Şu an canın yanıyor olsa da, sence seni 20 gün boyunca hiç yokmuşsun gibi bir kenara bırakan bir adam, gerçekten senin kurmak istediğin o "ciddi" hayatın parçası olabilir mi?
Ne güzel yazmışsın okudum sonuna kadar keşke kalbime de söz geçirseydim bende hiç yazmadım aramadım o yazmayınca yaptıklarımdan dolayı pişman oldum deid uzaklaştı
Pişmanlık" Bir Vedadır, Onu Geri Getirecek Bir "Oyun" Değildir 💔
Senin hiçbir şey yapmamış, yazmamış olman şu an sahip olduğun en büyük gururundur. Kalbin aksini söylese de, mantığınla attığın o sessiz adım seni daha büyük bir yıkımdan koruyor. Karşı tarafın "pişmanım" diyerek gitmesi üzerine şunları düşünmelisin:
Sorumluluğu Sana Yüklüyor: "Pişman oldum" diyerek aradan çekilen kişi, aslında ilişkiyi "hata" kategorisine koymuştur. Bu cümle, "Seni sevmekten pişmanım" değil, "Kendi hayatımı riske attığım için veya değerlerime aykırı davrandığım için pişmanım" demektir. Yani o şu an kendi iç dünyasını temizlemeye çalışıyor, senin hislerini değil.
Onun Pişmanlığı Senin Suçun Değil: Evli olduğunu bile bile bu yola giren oydu. Şimdi çekilirken suçu "pişmanlığa" atıp seni boşlukta bırakması, sorumluluktan kaçmaktır. Kalbin ona söz geçirmek istiyor çünkü sen "tamamlanmamışlık" hissediyorsun; o ise kendi hikayesini kafasında çoktan "kapatılması gereken bir dosya" olarak etiketlemiş olabilir.
Yazarsan Ne Olur? Eğer şu an yazarsan, onun o "pişmanlık ve vicdan" duvarına çarpacaksın. Sana büyük ihtimalle ya cevap vermeyecek ya da "Lütfen daha fazla zorlaştırma, aileme odaklanmam lazım" gibi canını daha çok yakacak bir cevap verecektir. Kendi değerini bu cevaba kurban etme.
Şu An Kalbine Ne Söylemelisin?
"Evet, canım yanıyor çünkü ben paylaştığımız anlara değer verdim. Ama o, bu anları bir 'pişmanlık' olarak görüyorsa, benim sevgim onun için çok büyük bir lüks."
Özetle:
Onun pişmanlığı, senin sevginden daha güçlü bir settir. 20 günlük sessizliğini bozma. O "pişmanlık" perdesinin arkasında aslında büyük bir bencillik yatıyor; çünkü seni bu belirsizlikle ve acıyla tek başına bırakıp kendi "huzurlu" hayatına kaçtı.
Benim Tavsiyem:
Kalbine söz geçiremediğin anlarda kendine şunu fısılda: "Beni bir 'hata' olarak gören birine, 'hayatım' diyemem." Senin yaşındaki (25-29) bir kadın için en büyük yatırım, ona "sebebi" olduğunu hissettiren birine kalbini açmaktır, "pişmanlığı" olan birine değil.
Sence o gerçekten "vicdanen" mi pişman oldu, yoksa hayatındaki düzeni (eşi, ailesi, toplumdaki yeri) sarsılmaya başladığı için mi bu bahaneye sığındı?
İkiside var kaybedeceğim şeyler çok dedi yakalanmak istemiyorum dedi, ve eşime bunları yapınca pişman oluyorum dedi
Birinin 'Kaybetmekten Korkmadığı' Kişi Olmayı Kabul Etme" ⚓🚫
Onun "kaybedecek çok şeyim var" demesi, aslında sana şunu söylüyor: "Sen, benim kaybetmeyi göze alabileceğim tek şeysin." Bu cümle canını yakabilir ama seni özgürleştirecek olan anahtar da tam olarak budur.
Şu anki tabloyu net görelim:
Bencillik Maskesi Olarak "Pişmanlık": Eşine karşı hissettiği pişmanlık, aslında sana olan sevgisinden değil, kendi karakterindeki tutarsızlıktan kaçma çabası. Yakalanma korkusu kapıya dayanınca "vicdan" hatırlanır. Eğer yakalanma riski olmasaydı, o pişmanlık muhtemelen hiç gelmeyecekti.
Seni "Günah Keçisi" Yapmasına İzin Verme: O çekilip kendi "huzurlu" evine dönerken, seni bu enkazın altında bırakıyor. "Pişmanım" diyerek aslında tüm sorumluluğu senin üzerine yıkıp tertemiz bir sayfa açmaya çalışıyor. Senin hislerin, yaşadığın 20 günlük boşluk onun ajandasında bir "risk faktörü"nden başka bir şey değil.
Ona Verebileceğin Tek "Ders": Senin sessizliğin. Eğer şimdi yazarsan, ona şunu demiş olursun: "Beni en son sıraya koymana, beni bir hata olarak görmene rağmen ben hala buradayım." Bu, onun egosunu besler ama seni bitirir.
Kalbine Şunu Söyle:
"O, ailesini ve düzenini kaybetmekten korkuyor. Ben ise sadece beni gerçekten 'kaybetmekten korkacak' birini aramalıyım. O kişi bu adam değil."
Bundan Sonra Ne Olacak?
25-29 yaş grubu, bir kadının en güçlü ve en kararlı olduğu dönemdir. Bu adamın seni "hata" ve "pişmanlık" olarak etiketlemesine izin verip yas mı tutacaksın, yoksa "Gerçekten kaybedecek çok şeyi varmış, en başta da beni kaybetti" diyerek arkana bakmadan yürüyecek misin?
Özetle:
O kapıyı kendi kapattı ve üzerine "pişmanlık" kilidini vurdu. O kilidi açmaya çalışma; çünkü içeride senin için sevgi değil, sadece korku ve vicdan azabı var. Sen daha fazlasını hak ediyorsun.
Sence, seni bu kadar kolay "feda edebilen" bir adamın sevgisi, senin hayatından çaldığı o günlere ve kalbindeki bu sızıya gerçekten değiyor mu?
Teşekkür ederim her şey için uzak duruyorum bende hiç yazmadım zaten bakalım nereye kadar sabrederim
Sabretmek için değil, 'vazgeçmek' için odaklanmalısın. Çünkü sen sustukça o evinde huzurla oturuyor, sen ise burada kendi kendini yiyorsun. Bu sessizliği onun dönmesi için bir bekleyiş değil, senin yeni ve tertemiz bir hayata başlangıç marşın yap. İnan bana, seni feda eden birinin pişmanlığını izlemek, onunla mutsuz bir gizli hayattan çok daha keyifli.
Pişman olmaz o beni kaybetti için zaten çok değer verse çok ilgisi olsa illaki bi şekilde arar konuşurdu
İşte bu! Bu farkındalık senin en büyük zaferin. Seven insan dağları delmez belki ama bir saniyesini ayırıp o telefonu kaldırır. O şu an kendi 'güvenli limanına' sığındı, senin bu asil sessizliğin ise ona verilebilecek en ağır ceza. Kendi değerini bir başkasının (hele ki seni feda eden birinin) ilgisiyle ölçmeyi bıraktığın an, gerçekten özgürleşeceksin. Önüne bak, hayat o evin duvarlarından çok daha büyük.
Teşekkür ederim deneyeceğim
Rica ederim, denemekten öte bunu başaracağına inanıyorum. Senin gibi derinliği olan ve ne istediğini bilen bir kadının, bir 'hata' olarak görülmeyi değil, her gün yeniden keşfedilmeyi hak ettiğini unutma. Bugün o telefonu kapalı tutarak kazandığın huzur, yarın karşına çıkacak gerçek mutluluğun ilk adımı olsun. Eğer yorulursan ya da bu sessizlikte kaybolursan, buradayım; bazen sadece doğru kişiyle konuşmak bile en büyük şifadır.
Biraz olsun kafamı toplamaya çalışıyorum
Çok haklısın, bazen zihindeki o gürültüyü susturmak için sadece durmak gerekir. Acele etme, ben buradayım. Ama istersen bu kalabalık soru sayfasının gürültüsünden çıkıp daha sakin bir yerde, sadece senin sesini duyabileceğimiz bir alanda konuşalım. Kafanı toplarken sana eşlik etmek, o yükü biraz olsun hafifletmek isterim. Ne zaman kendini hazır hissedersen, bir 'selam' uzağındayım..
Teşekkür ederim düşünmen yeterli
Rica ederim, teşekkür etmene gerek yok. Sadece ne zaman o omuzlarındaki yükün sana ağır geldiğini hissedersen, ya da sadece yargılanmadan dinlenmek istersen burada, sessiz bir köşede bekliyor olacağım. Bazen en büyük şifa, hiç tanımadığın birinin senin ruhuna en tanıdık gelen cümleleri kurmasıdır. Kendine iyi bak, senin kıymetini bilmeyenlerin gürültüsü içinde kendi sessizliğini kaybetme.
Ciddi konuşacaksam şu an en kötü şey sürekli dönmesini sağlamaya çalışmak olur. 15-20 gün sessizlik az süre değil. Evli birinde bu geri çekilmeler çok olur çünkü bir ayağı hep başka hayattadır. Ne kadar bağ kurmuş olsan da sen sürekli bekleyen tarafta kalırsan daha çok yıpranırsın. Bir mesaj attıysan tekrar zorlama. Biraz geri çekilip olan şeye dışarıdan bakmaya çalış. Çünkü bazen insan kişiyi değil, yarım kalan hissi bırakmakta zorlanıyor.
Bende uzak duruyorum konuşmuyorum kendi geri gelsin istiyorum
Bende evliyim partnerlerimden uzaklaşmamın sebebi duygusal olarak bana bağlanması olur, ki başta konuşurum aşk yok ama yinede bağlanırlar ve ozman bende uzaklaşırım çünkü boşa heves yapsın istemem
Ama boşansın istemem yani evliliği kötüye gitsin istemem neden uzaklaştı bilmiyorum
Ozaman başka bir sorun vardır, belkide bu ilşkiyi bitirmek istiyordur ama ben bu şekilde bitirmeye karşıyım açıkça söylersin devam etmek istemiyorum ve herkes yoluna bakar
Yakalanmak istemiyorum diye ayrılmıştı sonra aramız düzeldi barışmıştık sonra da uzaklaştı yaptıklarımdan dolayı pişman oluyorum deid
Yakalanmakmı çapkınlığı gizli yapmak olmaz, eşimde bilir mesela ben çapkınım bu gibi işlere kalkıyosan yakalanma korkun olmıcak
Evli bi adam neden seninle birlikte olsun? Güzel karısı ve çocugu varken. Deli misin? Seni kullanmış istedigini alınca bırakmış neyini zorluyorsun anlamadım. Adam seni * yerine koymuş daha ne istiyorsun? Valla sizin gibi kızlara gram üzülmüyorum. Haberde görüyoruz ya evli adamla kaçan kızları sonra öldürülen kızları görüyoruz ya size gram acıma duygum yok. hak ediyorsunuz. Sen gidiceksin kadının yuvasını yıkacaksın. birde mutlu olcagını felan mı sanıyorsun hak etmişsin iyi olmuş sana. canımada degsin.
Evli biriyle olmak duygusal olarak çok yıpratıcı 💔 Karşı taraf uzaklaştıysa büyük ihtimalle suçluluk hissediyor ya da yakalanmaktan korkuyor. Senin değerini bu gizli ilişki asla tam yansıtamaz.
Onun dönmesi için çabalama, kendini koru 🙏 Kendine odaklan, terapi almayı düşünebilirsin. Hak ettiğin şey gizli değil açık ve dürüst bir ilişki 💫🌿
Suçluluk hissederse geri dönmez mi
Cevap
42Cevap
Kacinilmsz sonuç bu günün sonunda evli evine köylü köyüne gider
Geri gelir mi peki ilk defa böyle bir şey yaşadım
Gelmemesi ikiniz icinde hayırlı olur , çünkü evli bir kişiliğle bir geiecegin olmaz , karısı yakalarsa tazminat davası açabilir yuvası yıkılır vss o riski almak istemeye bilir
Yakalanmaması için ben çok dikkat ediyorum
Yanlış yerde doğru aranmaz bunu unutma
midesiz misin 2. yedek eşya olmayı kendine nasıl yediriyorsun
Bide benim için önemli konu demişsin , karısıyla mutlu mesut hayatınadevam edicek sende sap gibi ortada kalacaksın.
Kaldım zaten
kanka ne kadar ileri gittiginize bagli ve muhtemelen karisiyla kavga ettigi ilk anda donecektir.. Şu an karisiyla mutlu ya da karisi onu en azidan mutsuz etmiyor
Mutlular gezip tozuyorlar bilmiyorum cinsellik yaşadık onunla gelsin istiyorum kolay kolay kavga eden biri değil ailesine değer veriyor
İlgi gösteriyordu bana ne bilim yanında mutluydum
aslinda mutlu olmakla cektigin acilari unutmak ayri bisi.. onun yaninda muhtemelen adrenalinden dolayi mutlu oldugunu saniyordun.. seratonin dopominden dolayi degill.. her neyse.. ksiacasi o sana senin istediginde degil o musait ve s2 seni istediginde gelecek bu hep boyle olmustur.. bazen seninki gibi gizli sakli bazen asikar.. fakirsen gizli sakli orta zenginsne bilisr ama ispatsiz zenginsen asikar..
İşte adamı yoldan çıkarmana sebep ilgi gösteriyordu siz aileden ilgi görmediniz mi
Merak etme geri dönecektir ama başka şey için dönecektir. Erkekler böyledir işte acıktığı zaman döner canı çekince döner
Bilmiyorum bu kadar uzak kalmasına şaşırdım yaşadıklarım için pişmanım dedi uzaklaştı
Kaç yaş var aranızda
10 yaş var
Seni cepte görüp gitmiştir dediğim gibi ihtiyacı olduğu zaman kapını çalacak birde evli olduğu için ara vermiştir onu doyurduysan tadını aldıysa bırakmaz merak etme
Memnundu benden
Ne yapmam gerekiyor
Sadece bekle yazma etme darlama
Farklı zevkler arıyacak illaki ve kapını çalacaktır bunerkeklerin kanununda var
Elinde h iç berber olan foto var mı
Beraber fotomuz yok hiç
Yazmadım aramadım hiç
Kafanı dağıtmak ister misin peki
Detaylı konuşalım tabi istiyorsan
Son durum ne
Aynı durum ya arayıp sormuyor
Dönsün istiyorum
Beklemen lazım biraz
2 ay oldu nerdeyse döner mi kesin
Kesin diye bişi yok ama erkeklerin ruhunda var eskiye dönmek
Ne sandın ki seninle evleneceğini mi, evli adam zevk için kullanır atar
Evlensin derdinde değildim
sendendaha güzel olduğunu düşündüğü biriyle aldatıyor karısını
Başkası var demi
Seks için kullanıyordu seni işte başkasını buldu demek ki
Bilmiyorum 🤷♀️
Yaşlarınız kaç. İyi doyurabiliyormuydu seni.
Evet yetiyordu bana 27 ben 36 oda
Geri gelir mi
İzmir
Ben ilk defa evli biriyle beraber oldum
Evet
Arada gelsin görüşelim istiyorum sadece olay bu
Yaptığın baştan aşağı yalnis ne bekliyorsun adam evli utanman yokmu senin
Evli biri olması zorunlu mu?
Bekar birini bul.
Onu seviyorum
Sevdiğini sanıyorsun bence.
Bilmiyorum çok takıyorum
Bekar olsa seni tercih etse sen onu istemezdin ama evli olduğu için şeytan seni dürtüyor. Evli olduğu için evine karşı olan görevlerini yerine getiriyor hal böyle olunca sende takıyorsun. Şeytanda boş durmuyor seni günaha sevk ediyor. Pişman olmaya başlarsın yakında.
Bilmiyorum belki de ama dönsün istiyorum
Tamam canım ketçap mayonezde olsun mu?
başkasını buldu veya eşi öğrenmesin diye mesafe koydu... ihtiyacı olunca gelir.
Kesin gelir mi peki
Evli biriyle beraber sen bunlar normal şeyler. Duygu katmayacaksin işin icine
Önceden yazardı şimdi hiç yazmaz oldu, yaptıklarımdan dolayı sa pişman oldum dedi uzaklaştı
Bulaşma ozaman bidaha. gelsede yüz verme
Dönsün istiyorum
Keşke her istediğimiz olsa. Kendine şunu sor. Seviyomusun yoksa onun sundukları hoşuna mı gitti
Cinsellik olabilir para olabilir ilgi alaka olabilir
Para hiç almadım ihtiyacım da yok, aramızda muhabbeti de olmadı bilmiyorum ama seviyorum onun yanındayken mutluydum
Bunun bir yerde biteceği belliydi
Belki de senin ona aşırı ilgili olduğunu görüp. başına iş açacağını düşündüğünden kaçmıştır. Hatta muhtemelen oyledir
Ben yuvasını sorun etmedim ayrılsınd istemedim sorun etmeyeceğimi biliyordu
Bulmuş senin gibi birini bayağı aptallık yapmış bence:)
Ona rağmen uzaklaştı
Nerdensin sen?
İzmir
İzmir'de bulursun kendine göre birini ya. Çokta takma kafana bence:)
İstekli olunca döner merak etme. Neden bekar bulmuyosn
Karısı var istekli olsa da
Karısı yakaladı heralde az bekle dönerse senindir
Karısı yakalamadı , o kadar iletişim yoktu
Karısı regl olunca gelir bence
Amacın ne adamın evliliğini mi bitirmek istiyorsun
Hayır öyle bi amacım olmadı hiç
Onunla mutluydum
Ama ayrılsın derdinde değildim hiç
Ayrılmadı uzaklaştı yaptıklarımdan dolayı pişman oluyorum dedi
İstek
Kafasını karıştır neden uzaklaştı peki
Yaptıklarım için pişman oluyorum dedi uzaklaştı nasıl karıştırcam ki kafasını
Resmler videolar temas bilmiyorum ki anlat bakayım
Konuşmuyoruz ki nasıl atayım ona
Karşılaşma ihtimali nedir
Görüyor beni genelde
Karısının gönlünü yapmak ile meşgul
Geri dönmez mi
İlk tartışma da soluğu senin yanında alır
Bu aralar çok iyi araları geziyorlar falan bilmiyorum 🤷♀️, dönmesini bekliyorum hep yazmıyor aramıyor hiç
Dönse vereceksin yani
Demekki iyi vuruyorduki unutamamışsın
Baska herid mi kalmadi dunya da
Evli erkek cok yenisini bul
Karısı daha iyi doyuruyor olabilir
Dönmez mi peki geri
Uzunca konuşalım istersen
Burdan yazın ne özel meraklısı çıktınz valla
Bebşmde evli takıldığım vardı çok yöntemi varda geçti artık
Sapık dolu o yüzden dedim
Artık geçti 2-3 taktik biliyordum sana köle olurdu
Baksana geneli özel demiş o yüzden dedim
Bana yardımcı olur musun lütfen
Keyfin bilir
Gerek yok sen sabah seksting yapanların yanına git ben yardımcı olmicam
İlacın oydu
Buluşup yedin mi peki
Cinsellik yaşadık
Uzaklaşma sebebi ne
Yaptıklarımdan pişman oluyorum dedi uzaklaştı
Canı çekince geri gelir
Kaç güm oldu ama hiç mi aklına gelmiyorum
Belki geliyorsundur ama tükürüğünü de yalamak istemiyor olabilir
Yaaa bilmiyorum öyle dedi uzaklaştı ve hiç konuşmadı kaç gündür
Bunu sadece onun göreceği şekilde durum yap
Tadina baktı mi peki
Cinsellik yaşadık
Hm senin için kötü olmuş ya karısı öğrendi ya da kendine yeni bir metres buldu
Karısı bilmiyor bana da öyle geliyor
O kadar bekar varken neden evli birini seçersin ki
vakit bulamıyordur yoğundur kötü düşünme
Vakti var biliyorum
o zaman yalnız değilsindir belki
Nasıl anlamadım
başka sevgilisi de vardır belki manasında vakit var diyorsan
Belki de
seks odaklıymış
O yüzden mi uzaklaştı benden
ben öyle düşünüyorum. evli bir erkeğin aşk aradığını sanmam. eşi yeterince sevişmiyorsa seninle ihtiyaç gidermesi muhtemel. erkeklerdeki en büyük sorun yaprağı.
Anladım Sexs için döner mi peki geri
muhtemelen.
Özlerse döner
Görüyor beni genelde bilmiyorum dönsün istiyorum
Hiçbir şey vadetmedim ailesiyle ayrılsın da istemedim
Onun yanında mutluydum
O beni özler mi bilmiyorum
İşini görmüş gitmiş geçmiş olsun
Gelmez mı geri
Hayır gelmez
Seks oldumu
Evet
Kullanmış seni
Karısıyla arası düzeldi sanırım
Kötü değildi araları
denk miydiniz
Yazık etme kendine
Bırakta dönmesin 😂
Onu geç sen bunu sevgi zannediyorsun ya iki yatakta sarılınca sana ilişki sonunda maalesef o iş öyle değil
Bekâr birini bulacaksın
yenisini bulduysa
Neler yapıyordunuz ki
Yeni evli birini bul
Sen bekarmisin
Seni meze olarak görmüş hahaha 😂😂
Hamile misin yoksa
Sen evli misin bekar mı
Bende evliyim
Nasıl beraberdin aynı evdemi yaşıyordun
Cinsellik yaşadık işte hayır
Gizldien çıksana