Ben sıkıldım artık, anladım ki insanın insana ihtiyacı var..
1 ay
Bazen bunu hissedebiliyoruz ben de mesela şu anda yalnızım ve yalnızlık o kadar iyi geliyor ki. İşim var evim var kendime ait özel alanım var kimseye ihtiyaç duymuyorum
Kesin öyledir 😂😂
Gerçekten duymuyorum. Yalnızlık güzel Şu anda senin için kötü olabilir bu herkes için kötü olacak diye bir şey yok ki..
Asıl yalnızlıktan en çok siz kafayı yediniz buna yemin edebilirim ama ispatlayamam
İşte insanlardaki zihniyet şu aslında ben kızmıyorum size zannediyorsunuz ki siz ne düşünürseniz insanlar da bu şekilde düşünmek zorunda sizin gibi düşünmek zorunda değiliz. Aslında bence yalnızlıktan siz kafayı yediniz ne olursa olsun hayatımda biri olsun modunda. Ondan sonra da yanlış insan hayatınıza girince ağlıyorsunuz. Yazık Bu zihniyeti yazık Bu zekaya
Komiksin 😂
Sen daha komiksin emin ol 🙂 Cem Yılmaz'ın bir gösterisi vardı Hiç izledin mi bilmiyorum beyni Yok Fikri Var diye işte tam o sensin. Eminim eğitim seviyeniz sorsam var ya ya taksimdir ya da hiçbir şekilde eğitim görmemişsindir.
Cahillim ben eğitimim durumum sıfır
Yalnızlık özellikle 25’ten sonra yavaş yavaş daha ağır hissettirmeye başlıyor ama çoğu kişi bunu 30’larından sonra net fark ediyor 💔 Çünkü arkadaşlar evleniyor uzaklaşıyor hayatlar değişiyor ve insan duygusal yakınlık arıyor.
İhtiyacın olan şey kalabalık değil sevildiğini hissettiğin 1–2 sağlam bağ 🫂 Birlikte susabildiğin ama güvenebildiğin insanlar. Bu ihtiyacı fark etmen çok kıymetli 💫
Cevap
21Cevap
Yalnızlığın yaşı yok uzun süreli olunca iyi olmuyor
Offf çok zayıf karaktersin
İraden de zayıf
Güçlü insan yalnız da olabilir usta
35ten sonra yavaş yavaş hissetmeye başlıyorsun ama sabah uyanınca hemen geçiyor
Feminizim evliliği ve aileyi bitirdi. Tebrikler kızlar yahudilerin oyununa geldiniz.
Vallahi biz de durum tam tersi şu zamanlarda ne kadar az insan o kadar çok huzur diyoruz
Özellikle 30 undan sonra şu an 35 oldum hayırlı bir eş olsa da evlensek diyorum zor oluyor
Hayırlı bir eşten kastın?
İmanlı ve Allah'ın rızasını kazanma derdinde olan bir eş.
Yani okul vs bittikten sonra başlar ya 30 lu yaşlarda falan
Aynen var ama bak bulmak kolay mı güzelsen paran varsa kariyerin varsa ancak bulursun oda seni cinar için sevmek olur
Bazen de yalnızlık ister insan arayıp bulamaz
Yeni insanlarla tanışabilirsin
30 yaş kilit noktasıdır bu konuda
Her zaman ihtiyaç var.
Tanışmak isterim, senin için de uygunsa :)
😮💨😮💨😮💨😮💨
Ne oldu?
Sizinle niye ve neden tanışalım
Yalnızlıktan dem vurmuşsunuz, insanın insana ihtiyacı var demişsiniz. Bu bakımdan.
Nerde yaşıyorsun
İstanbul
Neresinde
Anadolu yakası, sen?
Avrupa yakasi
Gizliden çıkayım, tanışalım :)
Peki çıkın
Çıktım
?
Orada mısın?
İstemem ben seni tanıyorum
Sen kimsin ki acaba, merak ettim
35 ve sonrası çok net👍
O zaman b. ku yedim
Est. neden öyle dedin şimdi?
İnsanlara göre değil yalnızlık
40 sonrası zor geldi bana
Sakin ol yalnız degılsin
Yaş kaç
Aydınlanan biri daha
yalnızlık güzeldir insana huzur verir
Bazen can sıkıcı olabiliyor
Kaç yaşındasın
30 üstünüm
Evli değilsin herhalde
Maalesef
Neden olmuyo sence
Valla kanka bu hayatta kendini yırtan sa da nasipten öteye gidilmiyor yani bariz bir nedeni yok
Dimi doğru.
Yanlız olmak zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?