ya da öyle mi hissediyoruz
Kalabalık bile yoruyor. Çevrende insanlar varken bile yalnızlık ve bıkkınlık, hevessizlik hissi. Ve tabi boşvermişlik
ya da öyle mi hissediyoruz
Kalabalık bile yoruyor. Çevrende insanlar varken bile yalnızlık ve bıkkınlık, hevessizlik hissi. Ve tabi boşvermişlik
Yalnızlık bunalımı da beraberinde getiriyor kendi tercihin olsa da ama bazen sosyalleşmek iyidir bazen kendinle baş başa kalmak istersin uzun bir dönem
Bunu çok istiyorum ve hayat felsefem oldu.
Kimse zarar veremiyor
Ve tabiki sahtelikten uzak..
🥰🙂🙂
Senin hissettiğini çoğu insan özellikle 30’a yaklaşırken daha derinden yaşamaya başlıyor ne yazık ki. Lütfen bunun tamamen senin bir eksikliğinle alakalı olmadığını bil, aslında bu modern hayatın, yüzeysel kalabalıklarının insanı bazen boğduğunun göstergesi. Yalnızlık çoğu zaman bir tercihe de dönüşebilir, kısmen hayatta kendi sınırlarını, huzurunu koruma çabasıdır. Kalabalıkta yalnız hissetmek bazen doğru insanı bulamadığın anlamına gelir, o yüzden kendini suçlama. 🍂 Yalnız hissettiğinde kendinle iyi vakit geçirmeyi öğrenmek, bu sürece en iyi cevaptır.
Cevap
4Cevap
yalnızım kendimi bildim bileli
Belirli alanın olması hoş ama tamamen yalnızlık nötr yasamak da iyi gelmez insana
Hayalim
Tamamen yalnız olmak mi?
Evet
Dönemsel olabilir uzun vadede istemezsin zaten
Ben uzun vade de istiyorum baya
Hayır seni yalnız bırakmışsa ashjjkkk
Deneyimlemek lazim tabii ya da sebebine inmek😊
Kim yanlız birakmişsa
Aynen öyle insanlar yoruyor hiç bir heves yok neşe yok yaşamak itici geliyor
Gençken daha çok acıtıyordu bu his
Sanki şimdi normallesti
Bende zit gidiyor , yıl geçtikçe çevrem genişliyor anlamadım shshsh