Bir laf söyleyince hemen deliriyor, sinirleniyor, saldırganlaşıyor, olaylarda yanlış, saçma kararlar verip annemi üzüyor
1 ay
Bir laf söyleyince hemen deliriyor, sinirleniyor, saldırganlaşıyor, olaylarda yanlış, saçma kararlar verip annemi üzüyor
Cevap
2Cevap
Anladım çok geçmiş olsun baban belki başkalarının dolduruşlarına da gelebilir bilmiş olun ne bileyim büyü falan da yapılmış olabilir size
Büyü yapılmaz ki babam dindar biri
Bilmiyorum ama babam hep böyle yapıyor
Sanmıyorum sadece annem çok sinirli şu an nasıl sakin olacak bilmiyorum annemin üzüntüsü yüzünden sabaha kadar uyuyamadım
Sizin yaptığınız ön yargılı giriyor bir en sonunda burayı bana sildireceksiniz iki çünkü her insanı bir tutuyorsunuz sen de ortada kalmışsın annenin üzülmesini istemiyorsun sana sadece bir yol gösterebilirim baban hangi konuda size kızıyor konuştuğunuzda konu hesabına gelmediği zaman kızıyor değil mi
Evet öyle oluyor mesela kardeşim tarlaya gitmek istemiyor çünkü sınavına hazırlanmak istiyor babamda deliriyor sonra gidip gece yarısı yengemi köyden birilerini arıyor gel tarlamizda çalışın ben işe gideceğim diyor size para vereyim karşılığında diyor buda rezillik işte annemde diyor ki şimdi derler birgün gelip calisamadilar
Evet öyle ama düşüncesiz merhametsizce davranıyor
Nedir
Nasıl yapicaz
Yok küçük kardeşlerimi öpüyor sarılma yokta pek
Ne alaka ki
Et
Annen pek ilgilenmiyor heralde gergin
Evet ilgilenmiyor
Ondan bu gergenlik knk beraber uyuşacaklar ilgilenecekler birbirleriyleee
Ya ne bileyim annem yorgun hep
Yaşları kaç ne zamandır evliler
41 46 22 yıldır evliler
Kaç kardeşsiniz
6
Hmmm beraber yatıyolar mı hala
Hayır uyumuyorlar kardeşlerimden dolayı annem onların yanında uyuyor
Ondan işte knk gerginler belliii
Anneme de bişey diyemem ki zaten sinirli
Kadın ilgiyle rahatlar gece ilgileneceksin ki gevşesin rahatlasın
Ya ne diyeyim ki anneme şimdi
Hiç duyuyor anlıyor musun sen bişiler
Noldu
Sanane
Niye noldu şimdi ya konuşuyorduk
Adi bi insandır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Babanın bu tepkileri seni de çok yıpratıyor olmalı 😔 Böyle durumlarda önce kendi sınırını koruman çok önemli. Baban muhtemelen öfkesini yönetemiyor ve bunu en yakınlarına yansıtıyor. Annenle sakin bir anda konuşup duygularını paylaş. Mümkünse üçünüzün sakin bir zamanda sohbet etmesini öner. Gerekirse bir aile terapistinden destek almayı düşünün 💛🌿