Babanızın tavırları gereksiz bir gerginlik olduğunda ne yaparsınız?

Şimdi seçim dönemindeyiz özellikle seçim döneminde ister istemez insanların üzerinde bir gerginlik var bunu anlayabiliyorum, hatta kasko poliçesi araba poliçeleri ve günlük gelen zamlardan dolayı artık babam tamamiyle sinir küpü olmuş durumda, 15.000 lira maaş alıyor Annem de 13.000 lira maaş alıyor ama ona rağmen birazcık zorluk çekiyoruz hak veriyorum. Öğleden sonra fizik tedaviye giderken ben bir şey yoktu Ben tedavideyken annemle tartışmışlar yok yaptığı yemeği beğenmemiş, yok demli değil çayı beğenmiyor yok her şeyi bir laf söylüyor, sonra karşı komşu uda bir adam matkap çalıştırıyor ona bir laf söylüyor.

Netice olarak neden bilmiyorum adam tamamiyle bir sinir küpü her şeye herkese bu muhalefet, Bir de özellikle yengemin yanında çok böyle kibar efendi onun yanında bize böyle erkeklik taslıyor o olmadığı zaman da bambaşka bir tavır takınıyor ağzından çıkan kulağa duymuyor, AK Parti'ye oy verenleri eve almayacağım diyor açıkçası hak veriyorum o konuda hak vermiyor değilim ama yani bazen çok gereksiz tepkiler veriyor. Artık bazı şeyleri alıştığım için kafaya takmıyorum da yani sizin evinizde de böyle durumlar söz konusu olabiliyor mu ya da ne yapıyorsunuz böyle durumlar olduğunda, düşüncelerinizi merak ediyorum.

#GeceMuhafızı

26 Mayıs, 2023 Cuma 18.20