Lütfen fikir verin bana. Babamın çok dengesiz tavırları var yerimde olsanız ne yapardınız?

Babam çok agresif birisi sürekli bana bağırıp çağırıyor. 2,3 çeşit yemek yapıyorum anca yatıyosun yemek yapmıyosun ben açım diye söyleniyor yaptıgım yemekleri asla begenmiyor yemiyor halbuki bahane hepsi bagıracak yer arıyor. Her gün beni evden kovuyor bir işe yaramıyorsun defol git diye hakaret ediyor bana. Ben de üni okuyorum baska sehirde tatilde gelmistim yanına gelmeden once her gun 10 kere arar ne zaman geliyosun beni tek bıraktın diyordu simdi yaptıgı tek sey bagırmak odamda oturmam bile onu rahatsız ediyor evde durmamdan huzursuz psikolojik sorunları var ama asla tedaviye yanasmıyor annemide evden kovdu hep annemde calısıp gecinmeye calısıyor. Babam alkolde iciyor artık midesi almaz oldu yemek yiyemiyor dogru duzgun eskiden yer doymazdı simdi asla yiyemiyor tedavi ol icme dedim butun sulale dedi sadece tersledi herkesi ne yapardınız siz olsanız? Devamlı bayılıp yere dusuyor o yuzden tek bırakmak istemiyorum ama burada da cok huzursuzum
Lütfen fikir verin bana. Babamın çok dengesiz tavırları var yerimde olsanız ne yapardınız?