Babam çok mantıksız hareket ediyor annem nasıl dayanıyor bu adama?

Annem işte ev vardı sattı kalan parayla bahçeli ev alacaktı biz işte izine gittik bi geldik babam tüm parayı yemiş

niye diye annem baya çıldırdı ev ihtiyaçlarını aldım falan o da yemek benzin elektrik ödemesi arkadaşlar

şimdi anne babam sıfıra sıfır zar zor geçiniyorlar

ben yakında ayrı eve çıkıp kurtulacağım

bi de şey babam çok zor anlıyor dişçiden randevu alır mısın dedim dün gitti benim doktorum yokmuş o yüzden almamış ya tamamda doktorum elbet gelecek dimi sen al onun geleceği tarihe

neyse bugün gelmiş doktorum gitmiş benim şikayetlerimi anlatmış tamam bak ben anlat dedim ona göre randevu versin diye gidip anlatıp sohbet edip randevu almadan geri geliyor sonra e sen bana randevu al demedin ki diyor

yemin ederim ağlayacağım bir insanda hiç mi mantık olmaz ya ben sana bunları doktorla sohbet et diye mi söyledim

ne biçim bir aileye düşmüşüm kendi paramı kazanınca bir kuruş vermeyeceğim onlara kendi hataları hep böyle olmaları

Tamam bende gider alırım randevu ama alamam işte biz şehire yakında oturmuyoruz babamda da tek araba var o gidip geliyor otobüsle gidilir ama otobüs durakları inşaatta o yüzden buradan geçmiyor birkaç aydır

Babam çok mantıksız hareket ediyor annem nasıl dayanıyor bu adama?