Daha yaşım 24 telefonum Samsung Galaxy j7 prime yıllar oldu kullanıyorum. O kadar çalıştım boş daha harçlığımı bile adam akıllı vermiyor... ve üstelik evlendim yine aynı bugün trendyolda bir masaüstü bilgisayar buldum çok beğendim ama hayatta almaz izin vermez yine kızacak diye gösteremiyom al diye...
** bana evden ayrıl demeyin evin en küçüğü olduğum için çok zor eşimde ayrılmak istemiyor...
Bana sadece öneri verin ne diyeyim bunun bir sonu olmalı yani eve 4.250₺ getiriyorum bana verdiği para 100₺ yemin billah 100₺ onu da eşime veriyorum parasız kalmasın diye..
** bana evden ayrıl demeyin evin en küçüğü olduğum için çok zor eşimde ayrılmak istemiyor...
Bana sadece öneri verin ne diyeyim bunun bir sonu olmalı yani eve 4.250₺ getiriyorum bana verdiği para 100₺ yemin billah 100₺ onu da eşime veriyorum parasız kalmasın diye..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sende banana bir kısmını ver öyleyse tamamını niye veriyorsun evli adamsın. Kendinizi ezdirmeyin bu kadar ya
Borçlar da var ama
Emin misin olduğuna? Ya da borcun kaldığına? Bitse de bitmedi der böylesi baba. Sende kendini eşini ezdirtmeye devam et böyle. Yerinde olsam ayrı eve çıkardım
Yapamam ben çok zor durumdayım param yok her ay sadece 100₺ 😥
Eşime bir şey lazım olduğunda utanıyorum annemde para istemeye
Kardeş işin varda hemen kiralık ev bakmaya çalış masaya yumruğunu vur. Evli adamsın saçma sapan konuşma
Ne alaka ya. Evlisin babana neden veriyoshm
Bizim burada hep öyle ev ile berabersen
Knk karakter meselesi yapacak bir şey yok
Cimrilik suç
Evet, bana ve eşime yapılan haksızlık