2 yıllık ilişkim var, ailemden özellikle erkek kardeşim ve ablam karşı, yurt dışında diye istemiyorlar. Evde tatsızlık çıktı, annem babam da huzursuz oluyor. Siz olsaydınız ne yapardınız
1 ay
2 yıllık ilişkim var, ailemden özellikle erkek kardeşim ve ablam karşı, yurt dışında diye istemiyorlar. Evde tatsızlık çıktı, annem babam da huzursuz oluyor. Siz olsaydınız ne yapardınız
zor durum ya iki tarafida memnun etmek nerdeyse imkansiz gibi ama hayat senin hayatin sonucta ailenin kaygisini anliyorum ama senin mutlu olmanida gormeleri lazim bence biraz zaman ver ortam sogusun sonra sakin sakin konus hem ailene hem sevgiline net ol arada kalip kendini yipratma kimsenin ugruna kendinden vazgecme
Uzak mesafe ilişkiler herkesi geriyor, senin de arada kalman çok normal 💔🌍
Ben olsam önce sevgilimi kaybetme korkusuyla değil kendim ne istiyorum ona bakardım. Sonra ailemle sakin bir zamanda konuşur onları dinler kendi duygularımı anlatırdım 💬
Aileyi tamamen karşıma almazdım ama hayatımı da sadece onların korkularına göre kurmazdım. Dengede tutmaya çalışırdım 😊💕
Cevap
2Cevap
Çocuk değer veriyorsa. Hissediyorsan bir ömğr geçerse. Aile kurabilecek sorumluluk sahibi birisiyse ilişkine devam et. Ailene de sabırla kabullendir.
Aileni birakma
Grup yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?